kimin benim hakkımda hayirlisi oldugunu bilmiyrum yardim edin

İlla ki birinden biri mi olmalı? Kızınızla beraber devam edemiyor musunuz?
Ekonomik özgürlüğünüz mü yok anlamadım ki neden illa bi adam?

Hayir ilk esimle kizim icin geri baristim. Ben ikinci esimi cok seviyorum
yani barıştım dediğiniz aynı evde mi yaşıyorsunuz anlamadım?
ayrı olduğunuz süre boyunca kızıyla ilişkisi nasıldı da bu kadar sene sonra kızım için barışıyorum diyorsunuz? kızınız da alışmıştır heralde ayrı olmanıza??

bir de ikinci eşin düzeldiğine emin olamazsınız içki kumar çok kolay saklanır şeyler.güvenmeyin bence..mutlaka evliyken de şans vermişsinizdir,kullanamamış k, ayrıldınız..tekrar denemeyin bence..kızınız içinse tüm bunlar onun iyiliği için her ikisini de boşverin.
baba iyi bir babaysa zaten boşanınca da iyi babadır.sizi aldatmış adam,tekrar yapacaktır bence.kızınızın iyiliği için aldatılmayı göze almayın.

Ne değişik hayatlarınız var ya. Niye benim çevremdeki boşananlar bir daha görüşmüyor?
Siz bir de ikisiyle de görüşmeye devam etmişsiniz. Ya iyiydi neden eski oldu bu kocalar, kötüydü neden görüşüyorsunuz daha?
Hani dizilerde olur ya, ikisi yarışa girer, sürprizler falan yaparlar, yemeklere çıkarırlar, beni seç beni seç diye. Kadına da kimse demez, sen iki erkeği birden tutuyorsun, boynuz takmak gibi oluyor diye hani. Bilmem farkında mısınız, şu an ikisiyle de ilişkiniz var. Bu aldatma eylemi oluyor. Siz daha işin hayrından bahsediyorsunuz.

İkisinden de bi cacık olmaz
Evet tuhaf bi anlatımın var, sanki ikisi arasında kaldım ayran gönüllüyüm der gibi olmuş
Bu yorumunu okuyunca anladım
Ama biri aldatmış diğeri kumarbaz, ikisini de çıkar hayatından
Çocuk 7 yaşında ne bilecek eğriyi doğruyu, ilerde belki düzgün bi adam çıkar karşına onla evlenirsin çıkmazsa da evlenme yani

ne denir ki ya şundadır ya bunda helvacının kızında ..... kim çıktı....

Ekonomik ozgurlugum var ama kizim ben aile istiyorum neden benim ailem yok diyor uzuluyor

E iyi de kızının bi babası var zaten.
Biri aldatmış, birinde içki kumar var... Ne malum tekrarlanmayacağı? 1 buçuk sene dediğin nedir ki?
Öyle kızım aile istiyor diye birinden birini seçmek ne kadar akıllıca?
Kızının ailesi sensin, önce bi pedagoga gitmeyi deneyin derim.

Konu sahibi git konunu düzelt
Ayran gönüllüyüm gibi olmuş, yorumda yazdığın daha anlaşılır
Biri aldattı boşadım, sonra diğeriyle evlendim o da kumarbaz çıktı de
Olmayınca ondan da ayrıldım, eski eşimle barışmak üzereyiz ama ayrı yaşıyoruz. 1,5 sene sonra düzelmiş midir de

Bence düzelmemiştir
He bi de onca uğraş et boşan sonra dünyada adam kalmamış gibi yine git uğraş tekrar nikah kıy, adam iyice demek o kadar bulunmaz hint kumaşıyım der

Diğerini de düşünme, kumar masalarında rızkınızı yer

Sen düzgün biri tanırsan o zaman evlenmeyi düşün
7 yaşındaki çocuk ne bilsin aldatmayı kumarı vs.
Aile istiyorum dedi diye gümbürtüye gitme yine

Ben ilk eşinin aldattığını bilmiyordum Bence İkinci Eşin de devam et yolla Çünkü onunla bir Huzurlu yuva kurmuşsun ilk esini artık resti çek Tamam çocuğunun babası olabilir ama artık hayatımda İkinci Eşin var Ve sen artık onun kadınısın ve o Ailenin kızısin

içki ve kumar problemi olan bir üvey baba profili çok parlak gözükmüyor.
ben olsam ikinci eşe hayır derim.

1. eşle neden barıştığınızı ise hiç anlamadım,
zaten 2. evliliğiniz boyunca kızınız ayrı olmanıza alışmıştır, tekrardan kafa karıştırmaktan öteye gitmeyecek.
hani 1. yi seviyor olsanız şans veriyor olsanız bir nebze, sevmediğiniz kişi ile yürümeyeceğinden çocuğunuza 2. bir travma yaşatma ihtimaliniz daha yüksek.

neeey ????!!!

Ilk esimin duzeldiginle ilgilenmdm kizimdan dolayi barstim
ne yani ikincisiyle barışsan yine 1. yi bırakıp 2. ye mi gideceksin?
illa biri olsun da nefes alsın yeter diye evlenilmez.
çok yazık.
ikisini de bırak bence.
hele boşandıktan sonra barışabilecek düzeyde görüşmek.
anlamadım ben seni yaş kaç?

ikisine mecbur musun. birinde aldatma var dierinde kumar. al birini vur otekine. ikisini es geç. gerçekten adam gibi birini buldugun an anlarsın zamana bırak derım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…