- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi mervece8809
-
Ilk esimin duzeldiginle ilgilenmdm kizimdan dolayi barstim2.sinin düzelme ihtimali varsa neden boşandın?
ilk olan hala bıraktığın gibi mi yani onun düzeldiğine nasıl emin oldun?
kafamda deli sorular
yani barıştım dediğiniz aynı evde mi yaşıyorsunuz anlamadım?Hayir ilk esimle kizim icin geri baristim. Ben ikinci esimi cok seviyorum
Ekonomik ozgurlugum var ama kizim ben aile istiyorum neden benim ailem yok diyor uzuluyorİlla ki birinden biri mi olmalı? Kızınızla beraber devam edemiyor musunuz?
Ekonomik özgürlüğünüz mü yok anlamadım ki neden illa bi adam?
İkisinden de bi cacık olmazHayir sanirim anlatamadim kendmi ilk esim aldatti beni bosandim.bi kizim var. Ikinci evliligimi yaptim cok sevdim ama alkol ve kumar sorunu oldu ayrildik irtibati kesmedim ben suan hicbir sorunu kalmadi. Ama kizim icin ilk esimle baristim benim annem babamda ayri kizim benim gibi kotu yasamasin istiyorum
Ekonomik ozgurlugum var ama kizim ben aile istiyorum neden benim ailem yok diyor uzuluyor
Hayir sanirim anlatamadim kendmi ilk esim aldatti beni bosandim.bi kizim var. Ikinci evliligimi yaptim cok sevdim ama alkol ve kumar sorunu oldu ayrildik irtibati kesmedim ben suan hicbir sorunu kalmadi. Ama kizim icin ilk esimle baristim benim annem babamda ayri kizim benim gibi kotu yasamasin istiyorum
Kizlar yeni üye oldum nolur bana da bi akil verin.esimden ayrildim 7yasinda bi kizim var 2.evliligimi yapmistim esimi cok seviyordum ama bazi kotu huylari vardi ayrildik 1.5 seneden beri cok sukur duzeldi ama bu sure icinden ben ilk esimle baristim. Ama henuz birlesmedik ayni evde yasamiyoruz. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ikinci esimi seviyorum bana yardim edin
ne yani ikincisiyle barışsan yine 1. yi bırakıp 2. ye mi gideceksin?Ilk esimin duzeldiginle ilgilenmdm kizimdan dolayi barstim
ikinci eşinizden de boşandınız mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?