- Konu Sahibi mervece8809
-
Hayir ilk esimle kizim icin geri baristim. Ben ikinci esimi cok seviyorum
resmi olarak ikinci eşle evlisiniz ve siz ikiisnin arasında seçim yapmaya çalışıyorsunuz.siizi geçtimde bu adamların birbirinnden haberi var mı,birinci kocanız ikicisiyle resmi evli olduğunuzu, ikinci kocanızda halen onla evliyken biirnciyle görüştüğünüzü yani.Hayir ilk esimle kizim icin geri baristim. Ben ikinci esimi cok seviyorum
Ne diyosun sen ya allah sana vermesin sahio cikacak bi ailem olmadgi icin bu durumdayim anladnmiBende seni normal sanıp konu açmayı anlattım
Değmezmişsin
Kocaman kadınsın diyorum bendeNe diyosun sen ya allah sana vermesin sahio cikacak bi ailem olmadgi icin bu durumdayim anladnmi
Hayir bakin tamamen yanlis anlasildim kimseyle evli degilim suan ben 12 yasindayken annemle babam ayrildi ikiside kendi hayatini kurdu ben babanemde buyudum cok yokluk aci vs gecrdim.neyse evlendim kizim oldu kizim 3 yasindayken esim aldatti bende bosandim ikinci evliligimi yaptim basta cok iyi giderken esim iflas etti ve alkol ile kumara basladi isin icinden cikamadim bosandim. Kizim surekli benim neden babam yok ben aile istiyorum deyip ağlıyordu bundan 2 ay oncesi kizimin babasiyla gorustum ve baristik ama ayni evi paylasmiyoruz henuz evlenmedik.derken ikinci esim kendini toparlamis icki kumar birakmis suan durumu psikoljisi iyi. Ben ikinci esimi unutamadim fakat kizim icin ilk esimle baristim oyuzden kararsizim yanu iki adami falan idare ettigim yok
Ben anladım sizi ama dediğim gibi yukarıda da gerçekten nekadar eminsiniz her ikisinden tekrar bir yuva kurmak için ?
Gerçekten ortada kızınız var ve aslında şuan kızınız olduğu için ortada ben 2.eşime dönmezdim asla
Çünkü şuan alkol almıyor fakat ilerde kızım büyücek ve alkol sorunu tekrar başlar ise belkide alkolun verdiği etki ile kızıma zararı dokunacak bilemedim.Ama lütfen iyi düşünün.....
Evet dediginiz dusunceleri bende yasiyorum dua etmekten baska carem yok sanirim
Düzelt konunuHayir bakin tamamen yanlis anlasildim kimseyle evli degilim suan ben 12 yasindayken annemle babam ayrildi ikiside kendi hayatini kurdu ben babanemde buyudum cok yokluk aci vs gecrdim.neyse evlendim kizim oldu kizim 3 yasindayken esim aldatti bende bosandim ikinci evliligimi yaptim basta cok iyi giderken esim iflas etti ve alkol ile kumara basladi isin icinden cikamadim bosandim. Kizim surekli benim neden babam yok ben aile istiyorum deyip ağlıyordu bundan 2 ay oncesi kizimin babasiyla gorustum ve baristik ama ayni evi paylasmiyoruz henuz evlenmedik.derken ikinci esim kendini toparlamis icki kumar birakmis suan durumu psikoljisi iyi. Ben ikinci esimi unutamadim fakat kizim icin ilk esimle baristim oyuzden kararsizim yanu iki adami falan idare ettigim yok
Illa ki ikisinden biri olacaksa ilk eş daha mantıklı. Ne ilkinin aldatmayacağı ne de ikincinin içki kumara tekrar başlamayacağu garanti. Ama ilki gerçekten adam olursa en azından kızınız mutlu olur.Hayir bakin tamamen yanlis anlasildim kimseyle evli degilim suan ben 12 yasindayken annemle babam ayrildi ikiside kendi hayatini kurdu ben babanemde buyudum cok yokluk aci vs gecrdim.neyse evlendim kizim oldu kizim 3 yasindayken esim aldatti bende bosandim ikinci evliligimi yaptim basta cok iyi giderken esim iflas etti ve alkol ile kumara basladi isin icinden cikamadim bosandim. Kizim surekli benim neden babam yok ben aile istiyorum deyip ağlıyordu bundan 2 ay oncesi kizimin babasiyla gorustum ve baristik ama ayni evi paylasmiyoruz henuz evlenmedik.derken ikinci esim kendini toparlamis icki kumar birakmis suan durumu psikoljisi iyi. Ben ikinci esimi unutamadim fakat kizim icin ilk esimle baristim oyuzden kararsizim yanu iki adami falan idare ettigim yok
Hayir sanirim anlatamadim kendmi ilk esim aldatti beni bosandim.bi kizim var. Ikinci evliligimi yaptim cok sevdim ama alkol ve kumar sorunu oldu ayrildik irtibati kesmedim ben suan hicbir sorunu kalmadi. Ama kizim icin ilk esimle baristim benim annem babamda ayri kizim benim gibi kotu yasamasin istiyorum
Allah razi olsun sagolunDua her kapıyı açar ama lütfen kızınızın geleceğini düşünerek haraket edin
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur,
Özellikle yavrunuzun yaşı kaç bilmem ama onun için dua edeceğim.
Hayir bakin tamamen yanlis anlasildim kimseyle evli degilim suan ben 12 yasindayken annemle babam ayrildi ikiside kendi hayatini kurdu ben babanemde buyudum cok yokluk aci vs gecrdim.neyse evlendim kizim oldu kizim 3 yasindayken esim aldatti bende bosandim ikinci evliligimi yaptim basta cok iyi giderken esim iflas etti ve alkol ile kumara basladi isin icinden cikamadim bosandim. Kizim surekli benim neden babam yok ben aile istiyorum deyip ağlıyordu bundan 2 ay oncesi kizimin babasiyla gorustum ve baristik ama ayni evi paylasmiyoruz henuz evlenmedik.derken ikinci esim kendini toparlamis icki kumar birakmis suan durumu psikoljisi iyi. Ben ikinci esimi unutamadim fakat kizim icin ilk esimle baristim oyuzden kararsizim yanu iki adami falan idare ettigim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?