- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.996
- 528
Bebeğim adam adam.olsaydi evlenmeden iliskiyide istemezdi özele gitsen bence bilirler diye biliyorumKızlar ben 4 yıl önce biriyle birlikte oldum üstünden geçti şimdi biriyle görücü usulü evlencem bununla da birliktelik yaşadım birkaç gün öncesinde kadar kan gelmeyince bana sordu bende panik yaptım söylemedim kendim parmak attım da öyle bozuldu bakireligim dedim taviki inanmadı hastaneye goturcekmis bu parmakla veya doğrudan neyle bozulduğu ortaya çıkarmış öyle diyo acaba bana yem mi atiyo doğruyu söyleyim diye yoksa gerçekten kiminle birlikte olduguma kadar çıkarmış var mı böyle bişey
Ya bu cinsellik konusunu yaşamayı biliyorsunuz ama doktordan kiminle birlikte olduğuma kadar çıkar mı diyorsunuz? Böyle cahilseniz cinsellikte yaşamayın zaten cinsellik de bilgi istiyor çünkü. Bakirelik konusunda kaldıramıyorsa kendi neden birlikte oluyor? Erkeğe gelince kaybedecek birşeyi yok gibi palavralara ben gelemiyorum maalesef o zihniyetle insanla da evlenme gitsin. Ama keşke doğruyu söyleseydin sonrada sana mecbur değilim imajı verseydin daha iyiydi parmak olayından.Kızlar ben 4 yıl önce biriyle birlikte oldum üstünden geçti şimdi biriyle görücü usulü evlencem bununla da birliktelik yaşadım birkaç gün öncesinde kadar kan gelmeyince bana sordu bende panik yaptım söylemedim kendim parmak attım da öyle bozuldu bakireligim dedim taviki inanmadı hastaneye goturcekmis bu parmakla veya doğrudan neyle bozulduğu ortaya çıkarmış öyle diyo acaba bana yem mi atiyo doğruyu söyleyim diye yoksa gerçekten kiminle birlikte olduguma kadar çıkarmış var mı böyle bişey
Sen de önüne gelenlerle birlikte oluyorsun e bazı şeylerin sonuçlarına böyle karşına çıkmaya ihtimali düşünmen lazımdıKızlar ben 4 yıl önce biriyle birlikte oldum üstünden geçti şimdi biriyle görücü usulü evlencem bununla da birliktelik yaşadım birkaç gün öncesinde kadar kan gelmeyince bana sordu bende panik yaptım söylemedim kendim parmak attım da öyle bozuldu bakireligim dedim taviki inanmadı hastaneye goturcekmis bu parmakla veya doğrudan neyle bozulduğu ortaya çıkarmış öyle diyo acaba bana yem mi atiyo doğruyu söyleyim diye yoksa gerçekten kiminle birlikte olduguma kadar çıkarmış var mı böyle bişey
Parmak atmak mi hanımefendi bir cok kadinin ki kanamiyor zaten misal bende sadece sarimtirak bir sivi oldu bakireydim kimseyle iliskiye girmedim öncesinde o s... Sizde sivamissiniz niye acikliyorsun ki her kadindan kan gelmek zorunda mi ayy delirtmeyin yahu insaniKızlar ben 4 yıl önce biriyle birlikte oldum üstünden geçti şimdi biriyle görücü usulü evlencem bununla da birliktelik yaşadım birkaç gün öncesinde kadar kan gelmeyince bana sordu bende panik yaptım söylemedim kendim parmak attım da öyle bozuldu bakireligim dedim taviki inanmadı hastaneye goturcekmis bu parmakla veya doğrudan neyle bozulduğu ortaya çıkarmış öyle diyo acaba bana yem mi atiyo doğruyu söyleyim diye yoksa gerçekten kiminle birlikte olduguma kadar çıkarmış var mı böyle bişey
O hastaneye götürmeden sen bitir bu ilişkiyi.Kızlar ben 4 yıl önce biriyle birlikte oldum üstünden geçti şimdi biriyle görücü usulü evlencem bununla da birliktelik yaşadım birkaç gün öncesinde kadar kan gelmeyince bana sordu bende panik yaptım söylemedim kendim parmak attım da öyle bozuldu bakireligim dedim taviki inanmadı hastaneye goturcekmis bu parmakla veya doğrudan neyle bozulduğu ortaya çıkarmış öyle diyo acaba bana yem mi atiyo doğruyu söyleyim diye yoksa gerçekten kiminle birlikte olduguma kadar çıkarmış var mı böyle bişey
Elin adamlarına bekaretinizi sorgulayacak kadar cesaret vermeyin, ona ne?Kızlar ben 4 yıl önce biriyle birlikte oldum üstünden geçti şimdi biriyle görücü usulü evlencem bununla da birliktelik yaşadım birkaç gün öncesinde kadar kan gelmeyince bana sordu bende panik yaptım söylemedim kendim parmak attım da öyle bozuldu bakireligim dedim taviki inanmadı hastaneye goturcekmis bu parmakla veya doğrudan neyle bozulduğu ortaya çıkarmış öyle diyo acaba bana yem mi atiyo doğruyu söyleyim diye yoksa gerçekten kiminle birlikte olduguma kadar çıkarmış var mı böyle bişey
nerden bilecekler arkadaşım içeriye ne girdiğini, parmak degil ama bamyaymış hamsi kadarmış mı diyecekBebeğim adam adam.olsaydi evlenmeden iliskiyide istemezdi özele gitsen bence bilirler diye biliyorum
Ayrica adli vakalar yada ekstra durumlar dışında bekaret kontrolu yapmıyor artik dr lar yasaklandı diye biliyorum.Kızlar ben 4 yıl önce biriyle birlikte oldum üstünden geçti şimdi biriyle görücü usulü evlencem bununla da birliktelik yaşadım birkaç gün öncesinde kadar kan gelmeyince bana sordu bende panik yaptım söylemedim kendim parmak attım da öyle bozuldu bakireligim dedim taviki inanmadı hastaneye goturcekmis bu parmakla veya doğrudan neyle bozulduğu ortaya çıkarmış öyle diyo acaba bana yem mi atiyo doğruyu söyleyim diye yoksa gerçekten kiminle birlikte olduguma kadar çıkarmış var mı böyle bişey
Özele goturcekmis parayı bascam diyo özelde baktircam diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?