- 23 Ağustos 2012
- 51.185
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.241
- 898
4 yıl önceki birlikteliği kiminle yaşadığını kriminal bile bulamaz sakin ol, nasıl bozulduğu konusunda tutarlı konuş. Kesinlikle söylediğin cümleden (parmak meselesinden) vaz geçmeKızlar ben 4 yıl önce biriyle birlikte oldum üstünden geçti şimdi biriyle görücü usulü evlencem bununla da birliktelik yaşadım birkaç gün öncesinde kadar kan gelmeyince bana sordu bende panik yaptım söylemedim kendim parmak attım da öyle bozuldu bakireligim dedim taviki inanmadı hastaneye goturcekmis bu parmakla veya doğrudan neyle bozulduğu ortaya çıkarmış öyle diyo acaba bana yem mi atiyo doğruyu söyleyim diye yoksa gerçekten kiminle birlikte olduguma kadar çıkarmış var mı böyle bişey
Ergensiniz konu da fake dimi
Teee 2016dan patlamali catlamali konusu var.Ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama kızlık zarım patlamadi içime bosaldi hemen tuvalete gidip idrarimi yaptım yıkadim ama yinede supheleniyorum hamilelik olabilir mi olmaması için ne yapmalıyım? Acil cevap verin
Her şeyi anladım da kimle birlikte olduğuna kadar nasıl çıkaracakmış burada patladım ne sanıyorlar kendilerini karşılarında saf aptal var kandırmaya çalışıyorlar işte yutmayın bunları.Kızlar ben 4 yıl önce biriyle birlikte oldum üstünden geçti şimdi biriyle görücü usulü evlencem bununla da birliktelik yaşadım birkaç gün öncesinde kadar kan gelmeyince bana sordu bende panik yaptım söylemedim kendim parmak attım da öyle bozuldu bakireligim dedim taviki inanmadı hastaneye goturcekmis bu parmakla veya doğrudan neyle bozulduğu ortaya çıkarmış öyle diyo acaba bana yem mi atiyo doğruyu söyleyim diye yoksa gerçekten kiminle birlikte olduguma kadar çıkarmış var mı böyle bişey
Gbt'den otel kaydına baktı ordan anladı sandım püüü. Aynen kankiş, adamların penisinde çip var şaak diye basıyor vajinanın içine girince, ordan doktor çıkarır kimlik bilgilerini ahahahah bu ne bilimsizliktir ya kendinize gelin yok öyle bişiKızlar ben 4 yıl önce biriyle birlikte oldum üstünden geçti şimdi biriyle görücü usulü evlencem bununla da birliktelik yaşadım birkaç gün öncesinde kadar kan gelmeyince bana sordu bende panik yaptım söylemedim kendim parmak attım da öyle bozuldu bakireligim dedim taviki inanmadı hastaneye goturcekmis bu parmakla veya doğrudan neyle bozulduğu ortaya çıkarmış öyle diyo acaba bana yem mi atiyo doğruyu söyleyim diye yoksa gerçekten kiminle birlikte olduguma kadar çıkarmış var mı böyle bişey
Ahhajahajja mukemmel teknoloji. Yurtdisina cikarken pasaporta basilan muhur gibi şakkkk 03.01.2019 MURTAZAGbt'den otel kaydına baktı ordan anladı sandım püüü. Aynen kankiş, adamların penisinde çip var şaak diye basıyor vajinanın içine girince, ordan doktor çıkarır kimlik bilgilerini ahahahah bu ne bilimsizliktir ya kendinize gelin yok öyle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?