- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi pambukk
-
ay bu erkekler niye böyle görüyosun karın annelerde mutsuz bırak tatilinde bari canının istediğini yapsın.eşimde böyle aman annegilde kal aman kızımızı özlüyorlar.allahtan kaynanam çok anlayışlı yeter oğlum biz gördük gitsin annesine onlar daha çok bekler derde sağolsun giderim.
o anasında sen ananda kalsan olmuyomu...
hay ağzını öpem senin duyarlarmı ki sesimizizz:uhm:Eyyy kaynanalar rahat bırakın artık şu gelinleri.
Tapusu sizlerde değil ona göre.
Sizler hiç gelin olmadınız mı acaba ?
benimki de tavrını koyarmıkiii :uhm:kayınvalideler anlamak istemiyorar bazı şeyleri;işlerine gelmiyorr..baştan bir kere taviz verdiğin zaman herşeyi sürekli senden bekliyorlar eşimin ailesi ankarada ben antalyadaydık benim resimlerimi gördüler mini eteğimi de giyiyordum ojemi sürüp tıraklarımı da uzatıyordum BİLİYORLARDI AMAAAA evlenince kaynanam yüzüme dedi ojelerini çıkar diyeeee hemde düğüne giderken bende başlarda sesimi çıkaramıyordum arkadaşında dediği gibi tatil oluyo antalyay gitmek gerekiyor hemen surat yapıyordu aman o surat yapmasın die bende orda 3 gün kalıp geri kalanı kaynanamda geçiriyoduk SIKINTILARRR İÇİNDE TABİ.....Allah tan eşim artık ailesine tavrını koyduda rahatladık :1rolleyes: aman bi de görümcemle kıyaslaması yokmu DELİ OLUYORUM YAAAAAAAAAAAAAAAklava:
sen hiç cevap verememişsinya ondan olmuş bunlar fazla yüz vermişsin canım.susmak iyi bişey değil malesef tepene çıkıyorlar içinde kalmasın güzel bir dille hakkını söyleyebilirsin.kim kırılırsa kırılsın boşver hiçkimse senden kıymetli değila.s
valla ben çok abartılacak bişey göremedim biraz onlarda biraz sizinkilerde kalıverin işte
tabi başka problem yoksa :umursamaz:
ya bende cevap veririm ama kocamla aram bozuluyo ben kavga ediyom ağlıyom olan bana oluyo onlarada keyif etmek kalıyo kocam annesine hayır demeyi öğrense ya kendi anne babası yetmiyomuş gibi köye dedesine kadar gidiyoruzzz beklerlermiş onlar asıl dedeler kayın babamlarmış kendilerini saydığım yetmiyo gibi biide onları saydırmaya çalışıyolar
Eee ne olacak simdi? oyle yap diyoruz olmaz, boyle yap diyoruz olmaz.
E o zaman ayni sekilde devam et.
dün eşimle konuştum annemler tatile gidiyorlar keşke bende gitsem onlarla dedim düşündü bana istersen git dedi yollayım seni ee dedim annen kesin çağırır gene telefon eder dedim evet çağırır dedi o zaman habersiz gidersin dedi üzüldüğümün farkında da oda baş edemiyo heralde şu an gidemicem başka sebeblerden dolayı ama gizli gidebilirim heralde artık en iyi çare memleket dışında biyerlere gitmek annemle en azından gelemezler çağıramazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?