kimizin de ailesi ayn yerde oturuyor ve ben izinlere gitmekten nefret ediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pambukk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eyyy kaynanalar rahat bırakın artık şu gelinleri.

Tapusu sizlerde değil ona göre.

Sizler hiç gelin olmadınız mı acaba ?

ay bu erkekler niye böyle görüyosun karın annelerde mutsuz bırak tatilinde bari canının istediğini yapsın.eşimde böyle aman annegilde kal aman kızımızı özlüyorlar.allahtan kaynanam çok anlayışlı yeter oğlum biz gördük gitsin annesine onlar daha çok bekler derde sağolsun giderim.
o anasında sen ananda kalsan olmuyomu...

kayınvalideler anlamak istemiyorar bazı şeyleri;işlerine gelmiyorr..baştan bir kere taviz verdiğin zaman herşeyi sürekli senden bekliyorlar eşimin ailesi ankarada ben antalyadaydık benim resimlerimi gördüler mini eteğimi de giyiyordum ojemi sürüp tıraklarımı da uzatıyordum BıLıYORLARDI AMAAAA evlenince kaynanam yüzüme dedi ojelerini çıkar diyeeee hemde düğüne giderken bende başlarda sesimi çıkaramıyordum arkadaşında dediği gibi tatil oluyo antalyay gitmek gerekiyor hemen surat yapıyordu aman o surat yapmasın die bende orda 3 gün kalıp geri kalanı kaynanamda geçiriyoduk SIKINTILARRR ıÇıNDE TABı.....Allah tan eşim artık ailesine tavrını koyduda rahatladık :1rolleyes: aman bi de görümcemle kıyaslaması yokmu DELı OLUYORUM YAAAAAAAAAAAAAAA klava:

CANIM ÖPTE BAŞINDA gezdir kayınvalideni..... nerdeeeeee ANNEM HAZTA ANKARADA HASTANEYE gidip geliyor yalovada oturuyorum ben bize gedi bana dediğine bakın ::::: bizimle dön yalovaya annene git kal bir iki gün sonra bize gel görümcemde gidecekmiş temzilik varmışşşşşşş biraz düşünse kadıncağız hasta kızıda yanında kalsın olayı bile yokk haline şükret canımmmmmmmmmm:teselli::teselli:

sen hiç cevap verememişsinya ondan olmuş bunlar fazla yüz vermişsin canım.susmak iyi bişey değil malesef tepene çıkıyorlar içinde kalmasın güzel bir dille hakkını söyleyebilirsin.kim kırılırsa kırılsın boşver hiçkimse senden kıymetli değila.s

Eyyy kaynanalar rahat bırakın artık şu gelinleri.

Tapusu sizlerde değil ona göre.

Sizler hiç gelin olmadınız mı acaba ?
hay ağzını öpem senin duyarlarmı ki sesimizizz:uhm:
benimki de tavrını koyarmıkiii :uhm:
ben biraz konuşmasını bilsem adama gerçekleri onların eşinden öncemi sonramı geldini açıklaya bilsem diyalog sorunumuz var ben sana demiştim ne bekliyodun evlilikten mecburen onun ailesi önde gelecekmiş kabullenememişim onun ailesinin önce geldiğini senin dediğin gibi deli olmamak elde deillll

ah bi konuşabilsem neler söylücem var yaaaaaaaaaaaaa

................................

Son düzenleme:
Kendinizi niye bu kadar ezdiriyosunuz
Bu kadar yüzgöz olursaniz, bu kadar alttan alirsaniz olucagi bu iste..
Bence insan fikirlerini zamaninda söylemeli, simdi cok gec iste..
Yinede kendi düsüncelerini belirtmeyi ögren cnm, aglayim maglayim deme
Zaafinizi kullanan insanlara niye zayif gözüküyosunuz?

bencede benim en büyük hatam gülmem kim nederse desin güler yüzlüyümdür azcık bi surat yapsam ailemdede akrabalarım arasındada millet laf söyleyemez ama beceremiyorum yumuşakbaşlı bi yapıya sahibim işte akılsız başın cezası şimdi düşüneyim durayım işte öle

şimdi diyeceklerim bazılarına tuhaf gelebilir ama,başkada yolu yok...
aynen benimde eşimin ailesi ve benim ailem aynı memlekette,ben eşimin ailesinin yanında kalmak istemiyorum.açık açık söylüyorum,istemiyorum...hiç yapmak istemediğim birşeyide ne uyum olsun diye,nede birilerinin gönlü hoş olsun diye yapamam.
ya arada eşinizle anlaşın çocuğunuzu alıp ailenizin yanına gittiğiniz zaman karşı tarafın haberi olmasın,yada gidin ailenizin yanında kalın,kim ne derse desin takmayın,zamanla herkes alışacaktır bu duruma...başkada yolu yok...

canım benim izin 20 günse 5 gün ailende , 5gün onun ailesinde.....
10 günde başbaşa....
sizinde kafa dinlemeye ihtiyacınız var canım olmazki sırf ailelerle geçen tatil...
bu izinde baştan konuşun sınırları belirleyin öyle çıkın yola başınız ağrımasın....

valla ben çok abartılacak bişey göremedim biraz onlarda biraz sizinkilerde kalıverin işte
tabi başka problem yoksa :umursamaz:

canımm benmcee arkadaştaa haklıı çünküü izninn 40 gününüü eşininn ailesindee 10 gün kadarınııdaa kendii ailesindee kalıyormuşş
onuu çokk iyi anlıyorumm bendee hepp gurbetlerdee gezdiğimm içinnnn insann ailesiinii çokk özlüyorr

Eee ne olacak simdi? oyle yap diyoruz olmaz, boyle yap diyoruz olmaz.

E o zaman ayni sekilde devam et.

dün eşimle konuştum annemler tatile gidiyorlar keşke bende gitsem onlarla dedim düşündü bana istersen git dedi yollayım seni ee dedim annen kesin çağırır gene telefon eder dedim evet çağırır dedi o zaman habersiz gidersin dedi üzüldüğümün farkında da oda baş edemiyo heralde şu an gidemicem başka sebeblerden dolayı ama gizli gidebilirim heralde artık en iyi çare memleket dışında biyerlere gitmek annemle en azından gelemezler çağıramazlar

Eee ne olacak simdi? oyle yap diyoruz olmaz, boyle yap diyoruz olmaz.

E o zaman ayni sekilde devam et.

ya canım oraya gittimmi bi yere gidiyorum deme şansın olmuyoki sabah kalkıyom kahvaltı ediyom adam emekli zaten hadi giyinin halana hadi giyinin köye hadi giyinin düğüne ee siz gidin ben anneme gidiyom diyemiyorummm desem gelince gidersin dicekler seni görsünler diye gidiyoz beklerler hoşgeldine ha bide güle güle gide sonhafta geliyolar oda ayrı dert zaten benim memlekette sade annem var eşimin sin sülalesi orda ve yakın oturuyolar beklerlermiş ama napalım en iyisi eşimle konuşup habersizce önce 1 hafta anneme gitmek haberleri olursada napayım artık koptuğu yere kadar inşallah eşimi ikna etme kabiliyetime bağlı olacak oda

allah allah ne enteresan ben kendi annemle tatile gidicemde kaynanam telefon edip
çağırıcakyasakkelime ona ne be şakkıdı
bide kaynanadan gizli saklı gidicem ay çok sinir oldum gıcık oldum
kardesim sen milletin doğurup büyüttüğünü kendine esir mi aldın
sen mi doğurdun beni sen mi büyüttünde hayatımı yöneteceksin
arkadasım çok yüz vermişsin hemde cok
tam tipik kaynana gelin üstünde hakimiyet kurmaya calışıyoklava:
sacma sacma akrabalara gelin göstermesi yapıyo

arkadaşım sana da eşine de ailesine de sinirlendim...
bir kez yık şu duvarlarını da cevap ver bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı?eşin de ne derse desin..bu kadar tavizkar olma yaa...

hiç birini yapamıyorsan, kayınvalinde kaldığın hergün annen gelsin, bıktırın kayınvalideni, köyeyse köye düğüneyse düğüne anneni dolaştır yanında....

Nedense evliliklerde hep kız tarafı anlayışlı taraf oluyor
Sinir oluyorum buna
Siz çok taviz vermişsiniiz
Hayır diyecektiniz ,
Sizin hayatınızı başkalarının yönlendirmesine izin vererek
Dönülmez bir hata yapmışsınız
Bundan sonra ne yaparsanız yapın
Yine eşinizin ailesinin dediği olacak gibi geliyor bana..

Okudukça deli oldum resmen kötükedihüso
Bak canım çıkar sesini biraz eşinde öyle taviz vermesin ailesine.
Vurun yumruğunuzu masaya artık yeter deyin artık sende eşinde.

izninizin yarısını eşinizin ailesinde yarısını kendi ailenizde geçirin.eşiniz annesine söylesin eşim şukadar orda kalcak sonra gelip şukadar burda kalcak arayıp sormayın desin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…