arkadaşım sana da eşine de ailesine de sinirlendim...
bir kez yık şu duvarlarını da cevap ver bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı?eşin de ne derse desin..bu kadar tavizkar olma yaa...
hiç birini yapamıyorsan, kayınvalinde kaldığın hergün annen gelsin, bıktırın kayınvalideni, köyeyse köye düğüneyse düğüne anneni dolaştır yanında....
keşke benim kayınvalidemlerle de aamızda büyük bir problem olsa da küssek.sıkıldım ya.izde tatile gttiğimizde asla annemlerde kalamıyorum neymiş bizim köyün adeti.sadece cuma günleri anemlere rahatça gidebiliyorum o da yatmaya kalamıyorum.izin yaklaşıyor ve köye gitmekten nefret ediyorum.gidiyoruz kayınvalidemlerde kalıyoruz 15 gün izin var 2 gün doğru dürüst annemleri görebileceğim.
şimdi diyeceklerim bazılarına tuhaf gelebilir ama,başkada yolu yok...
aynen benimde eşimin ailesi ve benim ailem aynı memlekette,ben eşimin ailesinin yanında kalmak istemiyorum.açık açık söylüyorum,istemiyorum...hiç yapmak istemediğim birşeyide ne uyum olsun diye,nede birilerinin gönlü hoş olsun diye yapamam.
ya arada eşinizle anlaşın çocuğunuzu alıp ailenizin yanına gittiğiniz zaman karşı tarafın haberi olmasın,yada gidin ailenizin yanında kalın,kim ne derse desin takmayın,zamanla herkes alışacaktır bu duruma...başkada yolu yok...
birden kendimi gördüm sende arkadaşım.yalnız deilsin rahat ol.eşimin ve kendi ailem aynı şehirde oturyo ve ben izinlerden nefret ediyorum ata erkil bi aile ilk başlarda aman kocam kırılcak diye hataymış hep ben taviz vermek zorunda kaldım ama kaldıramıyorum artık eşimsiz bile gitsem mutlaka kaynanama gidilicek eğer uygun görülürse ben gidicem diken üstünde 40 gün kaldım anca 10 gün kalabildim annemde eşimin izni 20 gün anca 3 gün kalabiliyoruz nefret ediyorum ya böyle olmaktan tatile gitsem mutlaka bizle geliyolar kadın denize bile girmiyo laf olsun ya 1 kerede demioki kızım siz gençsiniz siz gezin allahım evlendiğimden beri böyleler 6 yıl oldu dayanamıyorum artık annemi özlemesem gitmicem ama dayanamıyorum herkez diyoki okul olunca çocuğunun bu kadar olmaz aman okulu mu bekli cem ilk oğlu evlenen herşey bende çıkıyo heralde bi oğlan bi kızı var bekar onlar nasıl olcak bakalım annemde 1 gün fazla kalsam hemen telefon açıyolar gel diye annem babam okumuş kültürlü insanlar aman kızım boşver kötü olma diyolar ben dayanamıyorum ama anneni gördünmü bizi unutuyon dedi bu sefer kayınbabam allahım ailemde okadar iyi insanlardırki anlatamam daha bir kere olsun karşılarına geöipte bi laf demediler kızım senin hatrına rada sen var sın diye off daha anlatacak çok şey varda uzun oldu yardım edin ne olur nasıl davranmalıyım
bu izne gittiğimde ilk hafta kaldım kaynanamda sonra annemde kaldım 1 hafta ha bu 1 hafta içindede akşam oturmayada geliyolar annemlere ne varsa
sonraki hafta gene kaynanamlar annemlere geçtim 2 gün kaldım eşimin halası gelcekmiş akşama eee seni almaya geldik allahım bende annemle plan yaptım teyzemi görmüyom diye teyzeme gidicektim dedim geliyim ama yarın teyzeme gidicem gider gelirim kayınbabama söyletiyo diyemiyom bişey acayip tutuluyom nedense ilk başta alıştırmazsam böle olur suç benim biliyorum ama deiştiremiyorum hayatımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?