kimle ilgilendiğini anlayamadığım bir garip adam

narcisorod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
169
180
53
37
arkadaşlar selam, birkaç haftadır biri ilgimi çekiyor. yeni bir kurs sınıfı diyelim. sınıf arkadaşıyız. ancak sınıfta bir kız arkadaş daha var. onunla da muhabbetini ilerlettiğini farkettim. hatta sosyal medyadan takipleşmişler. benimle takipleşmiyor.

ancak bizim ikimizin muhabbeti de çok iyi. çok ilgili, saçımdan giydiğime sürekli yorum yapıp duruyor. özellikle ikimizken. geçen gün ders çıkışı yemek yedik ikimiz. uzun uzun konuştuk. çok eğlendik.

sıkıntı şu ki sınıf arkadaşlarımızla olduğumuz ortamda üzerime çok geliyor, tersliyor, fikirlerime zıt gidiyor, sürekli laf atıp kışkırtıyor beni. onlara karşı zor duruma düşürüyor. ben diğer arkadaşlarla da iyiyim. hepsine sıcakkanlıyım. ona ayrı ilgi alaka göstermemeye çalışıyorum. hatta yüzüne bile diğerleri anlar belki diye pek fazla bakmamaya çalışıyorum. özellikle diğer kızın gözünü sürekli üzerimde hissediyorum.

sizce neden benle bu kadar takışıyor onların yanında? kötü biri mi diye düşünmeye başladım

1- Diğer kız arkadaşınla ilgileniyor ve senin aracı olmanı istiyor olabilir.
2- Senden hoşlanıyor ve diğer kişilerden kıskandığı için senin üzerine geliyorda olabilir.
3- İkinizlede oynuyor olabilir. Ama sen konuyu bence kendine yorma eğer diğer kızla takipleştiyse derdi onunladır. Bence bir müddet sessiz kalıp gözlemleyin.

arkadasa katılıyorum. 3.sıkkı kesın gibi

Bir zamanlar vardı böyle bir tip bizim sınıfta da.
Bizim muhabbet iyiydi ama sanki öyle alelade bir insandan hallice kankaya doğru gider gibiydi. Arkadaşla biraz daha samimiydi ve kızın ondan hoşlandığını biliyordum. Adam da ondan hoşlanır gibiydi. Bir gün bir şey konuşmak istedi benimle ayak üstü, arkadaşıma aracı olmamı isteyeceğini zannetmiştim. Bana çıkma teklif etti.
Yani öyle davranışla çok da anlaşılacak bir şey olmayabilir.

Belki oda senin gibi dusunuyor.Digerleri anlamasin diye ters davraniyordur.Siz yinede umursamayin.

İkinizi de deniyor bence, hanginiz olursanız artık... Çok itici biri gibi geldi

Her şey olabilir , bazı tipler hoşlandıkları ama açılamadıkları insanlara anlamasın diye ters davranabiliyor. Diğer kıza sadece kanka gözüyle baktığı için de rahatlıkla sosyal medyadan eklemiş olabilir. Bunlar farklı ihtimaller :)

yaptıklarından tek bir sonuç çıkaramayız ne düşünerek yaptığını bilmek zor, arkadaşlar ihtimalleri yazmış,
senin ona ilgini anladıysa ve diğer kızla da ilgileniyorsa seni cepte gibi düşünüp herkesin yanında farklı davranıyor olabilir (diğer kız da o ortamda olduğu için anlamasın diye)
belki o kızla olmazsa sana yanaşacak
belki de çocuğun hiçbir niyeti yok sadece arkadaş olarak görüyor ikinizi de
ama sana herkesin içinde kötü davranan birine yalnızken yüz verme, hoşlanıyorsa da adam gibi davransın

ikinize de açık kapı bırakıyor bence biri olmazsa diğeri olur gibi. Dikkatli olmanda fayda var

arkadaşlar merhaba, yeni gelişmeleri aktarayım.:
haftasonu 2 gece, biz bu arkadaşla gece 3 e kadar mesajlaştık. gayet güzel birbirimizden hayatlarımızdan bahsettik. bir köpeği varmış. onun hakkında konuşurken bana sizi tanıştırayım, birgün gel beraber gezdirelim dedi. ne yapmaktan hoşlanırsan onu yaparız sonrasında da vs diye plan program yaptı. gününü bana bıraktı. ben de peki madem bu haftaiçi bir gün gelirim yaparız bişeyler dedim. haftasonundan sonra bir daha konuşmadık. konuşmadığımız için de hadi ben geliyorum demek içimden gelmiyor. sizce ne yapayım?

Tekrar ondan bi adım beklemen lazım,gece üçe kadar filan konuşmak özel şeyler bu arada,umarım bi gün “ sidici irkidişiz” demez

Tekrar ondan bi adım beklemen lazım,gece üçe kadar filan konuşmak özel şeyler bu arada,umarım bi gün “ sidici irkidişiz” demez
arkadaşça yaklaşayım diyorum bazı özel şeyler söylüyor, ilgili davranıyor aklım karışıyor. öteki türlü samimi davranmak da hoşuma gitmiyor. kaldım arada :)

arkadaşça yaklaşayım diyorum bazı özel şeyler söylüyor, ilgili davranıyor aklım karışıyor. öteki türlü samimi davranmak da hoşuma gitmiyor. kaldım arada :)
Tecrübelerim bu tarz sürüncemeli mevzulardan genelde çok bi ekşın olmuyor,eger bi ilişki olacaksa da olay akıp gidiyor ve bi bakıyorsunuz çift olmuşsunuz bile,haftasonundan bu yana üç gün geçmiş bi yoğunluk olsa bi iletişim olmaz mıydı,üzgünüm ama ben burdan pek olabilecek gibi görmüyorum,mesafeli olmaya özen gösterin

ben de bir şey olacağını sanmıyorum. adam hoşlanmıyor bile. sadece kendini akışa bırakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…