• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kımler bnle dıyet yapar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kobro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kobro

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
8
Kızlar burada yenıyım ve bugun bır karar aldım kilo vermek için tek ögün ile devam edıcem bna eşlik etmek arkdslar varmı

Kılo = 85
Boy= 1.64
Vermem gereken =15

Diyet kismina mi arkadas ariyorsunuz tek öğün beslenme kismina mi? Ona göre katilayim

Olalım :) Fakat bende tek ögün kısmı değil ama diyet konusunda destek olmak isterim 😊😊🌺
Tamam o zman :) ama sadık kalıcaz satmak yok bn tek ögünle devam edıcem hafta olarak verdımız kıloyudu paylaşalım. Kılon ve boyun vermen gerekn rakamıda paylaş

Diyet kismina mi arkadas ariyorsunuz tek öğün beslenme kismina mi? Ona göre katilayim
Diyet kısmına tercıh senindir bn tek ögünle devam edıcem bgun yaptım iyidi 🙃 varsan savaşalım

Tamam o zman :) ama sadık kalıcaz satmak yok bn tek ögünle devam edıcem hafta olarak verdımız kıloyudu paylaşalım. Kılon ve boyun vermen gerekn rakamıda paylaş
Anlaştık :) 59 kilo 168 boy
52 olmak istiyorum

selam kızlar bende bir 7-8 kilo vermek istiyorum ama bir türlü irade gösteremiyorum
Ben de katılsam mı acaba
Ne gibi takip olacak

Bu arada geç cvp yazıyorum bebegım de var ama kesın donerim ben ... 1 hafta neler olck bakalım

✋ 73 kiloyum 13 kilo fazlam var. Ben de basladim o zamn 🌺

Kız kılon yok senın hata zayfsında :) dogum kilolarım var benımde 102 kadar cıktım snra 92 dustu snra 85 dıyetle ara verdım 15 daha versem yeter
Yaa ama öncesinde böyle olmayınca insana 1 kilo bile batıyor fazla geliyor ve basenim üst bedenime göre bir tik daha fazla ona yönelik gaza geleceğim sizinle :)
Ben akşam 8den bu yana aç bıraktım kendimi şimdi yulaf yedim ve kahve içtim :)

Yaa ama öncesinde böyle olmayınca insana 1 kilo bile batıyor fazla geliyor ve basenim üst bedenime göre bir tik daha fazla ona yönelik gaza geleceğim sizinle :)
Ben akşam 8den bu yana aç bıraktım kendimi şimdi yulaf yedim ve kahve içtim :)
Sen bnı gorsen :) bnde basenlıyım kılo verince normal oluyor ama bı tık ddın gbı oluyor keske bn oyle olsam yaa 😀😀 bn bgun nesgafe gold ıctım snra 2 bardak su 2 bardak çay tabı ara ara ıcıyrm bnm 7 de eşim evde oluyor onla beraber tek ögünümü eşlik edıcem . Dün güzel gectı bgun de iyi gıdıyor . Bıde tek ögünü neden sectm bn agzıöa bırsey alınca devamı gelıyor bole olunca cnm da ıstemıyr . Bıde cok araştırdım

Teşekkür ederim veririz birlikte umarım, sizin ne kadar fazla size göre :)
evet 1,65 boy 75,5 kiloyum:)
fazla benimki.. 60-65 kg olsam yeter.
ama sen diyet yapma bence kilonu koru vucudun şekillendirmek istiyorsaniz spor yapmalısın . hergün spor yap gerçekten farkını görürsün.. :)
aynı kilo olup da spor yapınca çok fark ediyor .:)

Sen bnı gorsen :) bnde basenlıyım kılo verince normal oluyor ama bı tık ddın gbı oluyor keske bn oyle olsam yaa 😀😀 bn bgun nesgafe gold ıctım snra 2 bardak su 2 bardak çay tabı ara ara ıcıyrm bnm 7 de eşim evde oluyor onla beraber tek ögünümü eşlik edıcem . Dün güzel gectı bgun de iyi gıdıyor . Bıde tek ögünü neden sectm bn agzıöa bırsey alınca devamı gelıyor bole olunca cnm da ıstemıyr . Bıde cok araştırdım
Ben denedim öyle çokta güzel veriliyor tabii sağlık yönünü bilmiyorum arastirmissin zaten :) şimdi yeşil çay icicem akşamda eşimle çorba, ıspanak yemeği olarak düşündüm :)
Bebis var mı 🌸

selam kızlar bende bir 7-8 kilo vermek istiyorum ama bir türlü irade gösteremiyorum
Ben de katılsam mı acaba
Ne gibi takip olacak
Hos geldın canm. Katıl bence . Burda beraber sohbet edıcez musait oldukca haftalık kilonuzu yazıcaz yedıklerınızıde yazabılırsınız. Diyet kendın nasıl yapmak ıstıosan yapabılırsın seçim senin . Bn tek ögünle yola cıktm 😊😊

Back
X