Müzik Dersleri Kimler Enstruman çalıyor?

AYN

SİDİKLİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.489
7
Evet arkadaşlar,aramızda kaç kişi enstruman çalıyor,ben yaklaşık 1 yıldır Gitar kursuna gidiyorum ve kendi çapımda da çalmaya başladım,
bu köşede hem deneyimlerimizi ve hoşumuza giden notalarımızı paylaşalım
 
sevgili ayn'cım;
gitar çalmaya heveslendim lisede.. bulduk bi gitar. kendi kendime bi parçayı başardım çalmayı ama kimseye çalamadım, sadece ben bildim çalabildigimi : ) sonra da sıkıldım zaten..
üniversite de kardeşim bunalıma girmiş ben başka bir şehre gidince ona saz almıslar kursa yollamıslar.. geldim adam saz çalıyo bende çalcam dedim.. denedim sonra ondan da sıkıldım..
eşim piyano çalmasını biliyor.. evde piyanomuz yok ama klavyemiz var.. çok güzel parçalar çalar.. öğreneyim dedim.. başına oturduk.. 15 dk geçmedi ben yine sıkıldım..
yani özetle ben denedim bişiler çalmayı ... ama sıkıldım sıkıldım bıraktım.. : )
ama sayılırsa eğer ortaokulda bandodaydım çok güzel davul çalarım : )
 
Ayn Ben Kendim Çok Istedim Bi Enstrüman Çalmayi Ama Olmadi. Küçük Kizim 12 Yaşinda Şimdi Ve 9 Yaşindan Bu Yana Bağlama Kursu Aliyor. Çok Yetenekli Çiktiğini Söyledi Hocasi. Çok Çabuk Geliştirdi Kendisini.
Bazi Sorunlari Vardi. Bi Profa Gidiyodukk, Oda Bi Hobiye Yönlendirelim Dedi Bağlamaya Başladi. Başlayiş O Başlayiş. Kendine Güveni Geldi. Bir Ay Sonrada Keman Kursuna Başliyor. Güzel Sanatlar Lisesine Gitmeyi Istiyor. Daha Sonrada Konservatuar. Müzizyen Ve Arti Tiyatrocu Olacakmiş. Doktorluk, Mühendislik, Onlar Nasil Meslekmiş Öleee, Ben Istemem Onlari Diyor.
Diycem Oki, Eğer Çocuğunuz Kendisini Ifade Etmekde Zorlaniyorsa Bence Böyle Bi Şeyi Deneyin.
 
ben demiştim demekten nefret ediyorum : )
keh keh keh
 
Ayn bidenem,yetenekli civcivim benim,sanat hayatını baltalamalarına izin verme gülüm.Angelim sana gelince takma kafana sen en azından öğrenmek için uğraşmışsın,buda birşeydir,Kazen bey teessüf ederim sen arkadaşlarımla dalga mı geçiyorsun cipinin lastiğini söndürürüm heeee:mymeka: :Roflol: :Roflol:
İlkokul 2.sınıfta mandolin kursuna yazıldım,başarılı olunca orta okul dönemimde klasik gitara devam ettim lise çağlarında orgla jübilemi yaptım,tabi bu arada okul çağlarımda arka komşumuz tonton amcamızın ud ve keman çalışına hayran kaldım ve ders almak istedim ama bu girişimlerim sonuçsuz kaldı,günümüze gelecek olursak ne çalıyorum,valla hertelden çalarım :Roflol: aldığım o kadar kurs boşa gitti çünkü uzun süre ara verince çalmayı unuttum çok ısrar ederseniz size ancak eskiden öğrendiğim bir ninniyi çalabilirim o kadar:Roflol: :Roflol: :Roflol: Koç burcuyum ve azimliyim biraz maymun iştahlıyım ama olsun yaniiii ne var bunda:Roflol:
 
Ayn cım... tam yarama parmak basmışsın... Bende son günlerde kafama takmış vaziyetteyim... Ya Bağlama... Ya da Ud çalmayı öğrenmek istiyorum... Yeteneğim var mı yok mu bilmiyorum ... ama müzik kulağım çok iyidir... Küçükkeneeee orta okulda müzik öğretmenim konservatuara gitmem için çok ısrar etmişti ama malesef... benim ailem biraz dar görüşlü olduğu için.. benimde çok fazla kendimi ifade edemediğim dönemler olduğu için.... öyle kaldı... gidemedim yani... Neyse herşeyde bir hayır vardır diyorum yinede...

Geç mi kaldım bilmiyorum... (malum yaş 29 :) ama kesinlikle ya bağlama ya da ud çalmayı öğrenmek istiyorum... kurs araştırıyorum... hatta çoook yakınımda bir yerde açılmış ... ancak eşimi ikna edemiyorum yaaa:KK43:(( ikna edersem kesinlikle gitmek istiyorum kursa... :KK43:(( içimde bir yaradır bu...

Geç mi kaldım sizce..?? öğrenebilir miyim yani :çok üzgünüm:
 
Angelım gebze güzelim,bu ne iştah böyle yahu,denemediğin çalgı kalmamış,şu klavyenin başına biraz daha otur bakim sen:mymeka:
masalcım kızını kutlarım,
mune annanem,benim bu yeteneğimin kimden geçtiğini şimdi daha iyi anlıyorumm:içelim:
kazen ,muhahaha,galiba sende klarnet çalıyosun da,klarnetleri en çok kim çalar,keh keh
Venüs cüğüm canım benim,hiç de geç kalmış değğilsin ki ben senden 3 yaş kadarcık büyüküm:çok üzgünüm: bilmem anlatabildim mii
ben eğer gitar öğrenmeseydim bu benim içimde kalıcaktı,eşimin teşfikiyle başladım ve o benden de hevesli gitti bana çok kaliteli bi gitar aldı,o hevesle de ben başladım,teşvik çok önemli çokk
kulağınız da ezgiler eksik olmasın
 
Kazen sanat müziğiyle ilgilendiğine memnun oldum .Site gerçekten güzel umarım diğer bestekarların bilgileri hakkındaki açığı en kısa sürede kapatırsınız .Kolay gelsin ve başarılar.
 
bi ispanyol gitarımız var yeni aldık sayılır.. kursa gitmek istiyorum. yada kardeşim gidiyor o öğreticek. ama ben kanun çalmak istiyorum. kanun ve yan flütün çıkardığı sese hayranım bi gün fırsatım olunca kesinlikle öğrenmek isterim.
 
2 sene önce abim bağlama çalardı bende türkü sölerdim.Sora heves ettim 1 sene kursa gittim sora bıraktım.Şimdi ara sıra gene abim çalar ben sölerim eskisi kadar heves etmiyorum nedense.
 
www.sanatkolik.com böyle bir sitem olduğunu biliyormuydunuz ?

Sayın patron seninde her duruma uygun bir siten mevcut :1yes2: böyle bir siten olduğunu bilmiyodum öğrendim,incelerim artık.Demekki konular açıldıkça daha hangi sitelerin var öğreneceğiz yavaş yavaş,sizi çok sitekolik gördüm yahuu:1rolleyes:
 
BEN DE TİLİVİZYON ÇALARIIIM, MÜZÜK SETİNİ ÇALARIIIIM. Bİ DE ÜÇGEN TELLER VARDIR OKULDA MÜZİK DERSİNDE, ACCAYİP ÇALARDIM...
 
Ne guzel herkes birsey caliyor maalesef benim yetenegim yok bu konuda diye dusunuyorum ama ISLIK CALABILIYORUM :)))
 
Bende gitar çalarım arkadaşlar özellikle duygusal love story parçaları
 
vallahi ben lisedeyken 1buçuk sene kadar gitar dersi almıştım hoca sürekli benim çok iyi olduğumu söylüyordu ve hafta sonrları bize geliyordu özel ders veriyordu ama bir buçuk senenin sonunda hocamdan haber alınamadı bende kendime bi baktım sadece notaları öğrenmişim:)(şimdi hiçbişey aklımda değil gerçi) sonra hocamın annesiyle annem görüşmüş bana artık ders vermek istemediğini söylemeiş çünkü ben çok kabiliyetsizmişim müzik yerine başka şeylerle uğraşmamı söylemiş aman bende sanki çok meraklıyım ona, yani kısacası arkadaşlar beceriksizim bu konuda Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! bide ayrıca o gitarı geçen gün gıcık abim kırdı yanlışlıkla üzerine basmış ya..........
 
Pamuk güldürdün beni hocan 1.5 yıl sonra mı anlamış yeteneksiz olduğunu, tam öküzmüş yaa..
 
:çok üzgünüm: eny saol yani hayallerimle oynadın resmen bukadarda açıkca söylenmezki beceriksiz olduğum neyse canım yine de saol...öptm
 
X