Madem o trol değil neden banlanmış onu da açıklasaydı keşke
Bizim ki dana oldu. 2.5 kilo oomus son kontrolde. Abisi 4 kilo. Yakinda benide yiyecek doymuyor hayvan. Gecen gun efsunun elinden cubuk krakerini calip yemisYa gördüm çok bebek
Oy yerim onları beninkinin de maşallahı var ele avuca geliyor kızım dolu doluBizim ki dana oldu. 2.5 kilo oomus son kontrolde. Abisi 4 kilo. Yakinda benide yiyecek doymuyor hayvan. Gecen gun efsunun elinden cubuk krakerini calip yemisagliyodu benim cubukumu yedi kelebek diye
Gecenin 2.si olmus, bebe sabah safakla kalkacak ben burda cavidan kim onu ariyorum.
Aaaa o bir efsane nasıl bilmezsinGecenin 2.si olmus, bebe sabah safakla kalkacak ben burda cavidan kim onu ariyorum.
Karnına bir şeyler bağlayıp; ben hamileyim diyen. Görümcesi gerill olan. Kvsinin gözlerini belertip baktığı CavidanGecenin 2.si olmus, bebe sabah safakla kalkacak ben burda cavidan kim onu ariyorum.
Passionate WomanAy bizim bir müdüremiz vardı kimler hatırlıyor
bacak şov müdüre
töbe yarabbim o zamanlar geldi aklıma, obanın ateşini taşıdılardıYok bu başka bir olay meg değilmiydi onlar site kurdu
Cavidan ı nasıl bilmezsin, 10 kere atılıp 11 kere gelen üyeGecenin 2.si olmus, bebe sabah safakla kalkacak ben burda cavidan kim onu ariyorum.
Off okurken gozum kanadi. Seviyoree de kusma istegi geldi.kayinannem ben odada yokken gozunu belerterek cikcikcik yapti
herkeze selamlar diliyorum uyeligimi dun aksam acmaya calistim ama beceremedim sanirim dun gece telefonuma not defterime yazmistim direk onu buraya yapistiricam cunku kendimi duzgun ifade etmek istiorum sabaha kadar uyuyamadim keder ve elem icimi bir kor gibi yakti esimde banamisin demedi...www.kadinlarkulubu.com
o zaman sen kesin şeyi de hatırlarsınPassionate Woman
Hafizamdan silmisim konuyu. O derece gereksizmis.Cavidan ı nasıl bilmezsin, 10 kere atılıp 11 kere gelen üye
Karnına kurdale bağlayan lütfen düzeltelim, Bir şeyler deyip küçümsemeyelimKarnına bir şeyler bağlayıp; ben hamileyim diyen. Görümcesi gerill olan. Kvsinin gözlerini belertip baktığı CavidanBir de hamileyken bebeği hava alsın diye dışarıya çıkıyordu
O sey degilmiydi ya kocasi dolapta yasayan.Passionate Woman
Bir konusu daha vardı ingilizce pastayi kocama yanlis ceviren gorumceOff okurken gozum kanadi. Seviyoree de kusma istegi geldi.
Yalniz link 10 nukara amme hizmeti oldu hee
Elif mi? Her şeyi kıskanan hatun?o zaman sen kesin şeyi de hatırlarsın
kocasını sürekli darlayan ablamızı
Onu da bildim. Bilmez olaydim.Bir konusu daha vardı ingilizce pastayi kocama yanlis ceviren gorumce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?