sizin dediğiniz de mi geyikte oldu ben başka siteye gidenlerinkinin başka topikte olduğunu sanıyordum.
Geyik kısmı kolay kolay kapanmaz merak etme çok tecrübelisin evetŞöyle yapalım..
Sevgili nooption güzel bir konu açmış. Konu kapanmasin. Polemik çıkacak belli.
Siz beni görmezden gelin ben sizi.
Üslup için karar merci siz değilsiniz. O yüzden ne düşündüğünüzü üzgünüm ama çok önemli bulmuyorum sadece saygı duyuyorum bana göre iyiydim bu yeterli.
Polemik istemiyorum.
Görmezden gelelim birbirimizi.
Kesin çözüm.
Iyi forumlar..
Yeni site kurdular geyikteki birinin arkadaşı kurmuş hatta,siteleri bile buraya ithafen yazı falan yazıyordu.burada reklam yapıldığında da birçok kişi girip bakmıştı ben de girip okumuştum hattageçti gitti tabi isteyen istediği yere gidebilir
Bunu yazacaksın değil miBaktim mune abla kitledi konuyu uyudum bende.Simdi oglanlar uyandi..Bakayim banlamdim mi dedim henuz serbestim ...Siz daha cok beklersiniz chelzy nin 1 saat onceki performansinii
Asil bi bomba var kiii yayilmadi bdv de amann amann diyorumm.Kiyisindan kosesinden konunun ben de dahilimAzcik merak edin sizip kalirsam daha da catlayin meraktan
Obaları vardı :)evet evet bende girip bakmıştım:)
Matmazel Bibibella yı harcayacaklarbana komplö kuruyorlar oysa nasıl ponçik bir gadınım bi tanısan
Kertenkelelerdi benim dediğim
İlk harcanan ben oluyorum hep niye yaMatmazel Bibibella yı harcayacaklar
Bilmem mi. Poncikligin buradan bile hissediliyor. Ama halen ben yeni bebisini goremedim :/bana komplö kuruyorlar oysa nasıl ponçik bir gadınım bi tanısan
Aaaa etiketledim ya seniBilmem mi. Poncikligin buradan bile hissediliyor. Ama halen ben yeni bebisini goremedim :/
Geyik kısmı kolay kolay kapanmaz merak etme çok tecrübelisin eveten kötü biz banlanırız
Mürid oluşturmuşlardıhe ne komik gelmişti
Bende malzeme yok ama davete icabeten şuraya ilişeyim
Mürid değil de evde ve okuldaki gibi sözü kkda da geçsin istiyordu sankiMürid oluşturmuşlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?