ben yeni çıtırlardanım hiç bilmem eskileriEğlenceli ama yad ediyoruz eskileri
O zaman hatırlamamam normal.Üye olduğum ilk yıllardaydı zaten
çok eskiydi yaa. Sedef eltini rahat bırak diye çok dendi de kadını bırakmadıAnımsıyorum sanki. Çocuğu olacakti eltisinin?
ben yeni çıtırlardanım hiç bilmem eskileri
O zaman hatırlamamam normal.
Sedef mi çekti senin canın bakimBul calciiii cok merak ettim mm
Ben hatırlamıyorum ya. Bir kadın vardı çocuğunu kv, kp sevmiyordu da eltisinin çocuklarını seviyordu. O mu?@Seridina sedef i hatırlıyor musun?
bu nişanlıydı daha o zamandan eltisine yapılan her şeyi kıskanıyordu.Ben hatırlamıyorum ya. Bir kadın vardı çocuğunu kv, kp sevmiyordu da eltisinin çocuklarını seviyordu. O mu?
Yok onu hatırlayamadım ama benim dediğim üye de milleti çıldırtmıştı.bu nişanlıydı daha o zamandan eltisine yapılan her şeyi kıskanıyordu.
bunlar BDV konularımıbu nişanlıydı daha o zamandan eltisine yapılan her şeyi kıskanıyordu.
BismillahhBir de vefat etti denilen bir üye sonradan bir kaç kere giriş yapmıştı, o da tuhaf gelmişti mesela
Çekti çektiSedef mi çekti senin canın bakim
Ben 2018 liyim eskiler yok bendeçok eskiydi yaa. Sedef eltini rahat bırak diye çok dendi de kadını bırakmadı
Nasıl yaniBir de vefat etti denilen bir üye sonradan bir kaç kere giriş yapmıştı, o da tuhaf gelmişti mesela
Bir de vefat etti denilen bir üye sonradan bir kaç kere giriş yapmıştı, o da tuhaf gelmişti mesela
Genç yaşta vefat etmiş denilen bir üye, bir kaç kere gördüm de,son görülmesi hep değiştiNasıl yani
Genç yaşta vefat etmiş denilen bir üye, bir kaç kere gördüm de,son görülmesi hep değişti
Premses değil de pembe bir şeydi sanki. Kadın anahtarla eve giriyordu hep.Premses gibi nickli bir üye vardı. Eşinin babası ölmüştü annesi ile aynı binadalardı. Kadın anahtarı almıştı. Sürekli eve girip çıkıyordu. Kız kaç kere kızdıysa da çözüm bulamamıştı. En son evi terketti geri geldiğinde anahtarı deeğiştirmişti. Kv çok bozulmuştu. Sonra hamile kaldı falan çocuk olunca daha uğramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?