Onu hatırlamıyorum yaPremses gibi nickli bir üye vardı. Eşinin babası ölmüştü annesi ile aynı binadalardı. Kadın anahtarı almıştı. Sürekli eve girip çıkıyordu. Kız kaç kere kızdıysa da çözüm bulamamıştı. En son evi terketti geri geldiğinde anahtarı deeğiştirmişti. Kv çok bozulmuştu. Sonra hamile kaldı falan çocuk olunca daha uğramadı.
Valla ciddiyim,bakayım hatta nickine
Yok yok bu de pembeli bir nickti ama pray değildi.Onu hatırlamıyorum yaAma sanki Pinky caramelin buna benzer bir konusu vardı.
Çok merak ettim. Kim o yaBir de vefat etti denilen bir üye sonradan bir kaç kere giriş yapmıştı, o da tuhaf gelmişti mesela
Onu hatırlamadım yaYok yok bu de pembeli bir nickti ama pray değildi.
O dönem hatta eski üyelere fotoğrafını atmıştı evinin fln. Mutfağım güzel evimi kendim yaptırdım ondan çıkmak istemiyorum demişti
Pembesu muydu ya öyle bir şeydiOnu hatırlamadım ya
Kuc7k bir bebeği varmış,ev dekorasyon bölümüne yazmış,resimlerini koymuş. Sonra rahatsızlığıyla ilgili yazmış,sonra da bir üye vefat ettigini yazmis. Hatta eşi hemen evlenmiş. Nick Elizssa gibi bir şeydi,tam hatırlamaya çalışıyorumÇok merak ettim. Kim o ya
Tamam tamam şimdi hatırladım. Evet ya vardı öyle bir üye. Hatta bakayım.Pembesu muydu ya öyle bir şeydi
Hymenoplasti topiğindekiler birbirlerine fotoğraf atıyorlar.
BDV’de bir üyenin (baya da eski üyeydi 2016 falan vardı) paylaştığı ojeli ayak fotoğraflarından erkek olduğunu anlamıştık. Bir baktık o topikteki kadınlarla birbirlerine fotoğraflar atmışlar. Seninki iyi tutmuş vs yorumları vardı.
En son 2019 Haziran'da görülmüşPembesu muydu ya öyle bir şeydi
Bir de menekşeli leylakli rumuzlar alan bir kadın vardi. Her şeyin hesabını yapıyordu bir oglu vardı eşinden ayrılmak üzereydi sürekli değişik rumuzlarla gelirdi ama biz bilirdik o olduğunu
Ben hatırladım ama yine nick yokŞeyi hatırlayan var mı? Eskiler hatirlar mutlaka. Eşinin agzindan ben öldüm diye konu acmis da sonra yalan oldugu ortaya cikmisti. Herkes konuya bassagligi falan da dilemisti
Bu baya eski ama ben uye degildim o zaman. Bende hatirlayamadim nickiniBen hatırladım ama yine nick yok
Ya neydi o konu???Şeyi hatırlayan var mı? Eskiler hatirlar mutlaka. Eşinin agzindan ben öldüm diye konu acmis da sonra yalan oldugu ortaya cikmisti. Herkes konuya bassagligi falan da dilemisti
Hatta o üye de eski bir üyeydi. @HanımKeleşimiGetir sen hatırlıyor musun konuyu?Bu baya eski ama ben uye degildim o zaman. Bende hatirlayamadim nickini
Aldattığı kadını mı bulduBir de dün yazmışlar. Eltiler birbirini tanıdı kavga etti diye. Onları da merak ettim.
Amel defterini kapatmaya ugramistirBir de vefat etti denilen bir üye sonradan bir kaç kere giriş yapmıştı, o da tuhaf gelmişti mesela
Hatirladigim kadari soyleydi; bu uyenin hesabindan guya kocasi konu acmisti. Iste uyeyi kasdederek esim öldü vs demisti. Herkes uzulup bassagligi yazanlar olmustu. Ama kuskulu yaklasanlarda vardi. Tam hatirlamiyorum ama sonradan yalan oldugu ortaya cikmisti.Ya neydi o konu???
Bak o gelinlik mevzusunu hatırladım da sonrasını hatırlamıyorumo felaketti düğünde beyaz giymişti elti. ama gelinlik gibiydi attıydı kız fotosunu herkese sonra o eltiyi tanıyan biri konuyu bütün aileye duyurmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?