- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
- 113
Adamin yeni karisi devraldi belki hesabi
Hepsi doğruDoktor bi ablamız vardı adı Ayşenaz mıydı neydi nişanlısı vardı sinan galiba o bana hep fake gibi gelirdi acaba ne oldu evlendi mi? Bide karnında ki doğmamış bebeği hava aldırmak için balkona çıkaran üye vardı hala gülüyorum, o bebek mesela napıyor şimdi malum anne baya fantastik bi tipti. Kocası koltukları yakıp evi ateşe veren kaynanasına bakmak istemeyen Zeynep vardı. Belki yanlış hatırladığım noktalar vardır, bilen düzeltsin
Halef/selefAdamin yeni karisi devraldi belki hesabi
Doktor bi ablamız vardı adı Ayşenaz mıydı neydi nişanlısı vardı sinan galiba o bana hep fake gibi gelirdi acaba ne oldu evlendi mi? Bide karnında ki doğmamış bebeği hava aldırmak için balkona çıkaran üye vardı hala gülüyorum, o bebek mesela napıyor şimdi malum anne baya fantastik bi tipti. Kocası koltukları yakıp evi ateşe veren kaynanasına bakmak istemeyen Zeynep vardı. Belki yanlış hatırladığım noktalar vardır, bilen düzeltsin
Beyaz elbise giymemişti, baya baya gelinlik giymişti. Tacı falan bile vardı. Eşine de damatlık giydirmişti hatta.o felaketti düğünde beyaz giymişti elti. ama gelinlik gibiydi attıydı kız fotosunu herkese sonra o eltiyi tanıyan biri konuyu bütün aileye duyurmuştu
I love you daddy yazan tişörtü atlamayalım6-7 haftalik hamileyken balkona cikarmisti sanirim karnini tuta tuta. O ayni zamanda gobegine kurdele baglayan, pastaya i’m coming yazdiran uye degil miydi?
Gerçekten 3.mü aramış burda?Aynen bildiğin kişi işte
En son 7 haftalıkken doğum sancılarım tuttu demişti6-7 haftalik hamileyken balkona cikarmisti sanirim karnini tuta tuta. O ayni zamanda gobegine kurdele baglayan, pastaya i’m coming yazdiran uye degil miydi?
Ahh şu hafızamHepsi doğru
Bak o kadarını bilmiyorum6-7 haftalik hamileyken balkona cikarmisti sanirim karnini tuta tuta. O ayni zamanda gobegine kurdele baglayan, pastaya i’m coming yazdiran uye degil miydi?
Özel kadından özel bebek olacak tabii,zorumuza gitse de bu buEn son 7 haftalıkken doğum sancılarım tuttu demişti
I love you daddy yazan tişörtü atlamayalım
Adamlara da yazık yaYine yenilerden -hatta su an aktif- bir yazar var. O da gebelik tahlilleri icin kan verirken kocasi elinden tutmamis, o an dunyada onun kan vermesinden daha onemli ne olabilir ki diye trip atip kavga ediyordu. Simdi gebeligi ilerledi hala 15 gunde bir konu aciyor.
En son 7 haftalıkken doğum sancılarım tuttu demişti
Hatırladım onu daYine yenilerden -hatta su an aktif- bir yazar var. O da gebelik tahlilleri icin kan verirken kocasi elinden tutmamis, o an dunyada onun kan vermesinden daha onemli ne olabilir ki diye trip atip kavga ediyordu. Simdi gebeligi ilerledi hala 15 gunde bir konu aciyor.
I love you daddy yazan tişörtü atlamayalım
Ya ama gelse ,biraz gülsekFeristah’in fantezileri serisi gibi mubarek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?