Efsane bu yaŞişme bebek....
Arkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin...www.kadinlarkulubu.com
Şişme bebek....
Arkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin...www.kadinlarkulubu.com
Karton hamile kalmış midir diye sormamış iyi kiKartona yazık valla
TÜĞ nedir yaKonunun özeti bu ydu..
Merhabalar. benim derdim şu doğrusu dert mi bilmiyorum. sözlüm evlenince kesinlikle ayrı eve çıkmayı bekleme diyor. annem babam ne zaman uygun görürse diyor. ve çok kalabalık bi aile. Aynı zamanda bi evde iki gelin olacak kaynana kayın peder 5 görümce 2 bekar birader ve eltimin 2 çocuğu. Daha öncede büyük eltim falan birlik oturmuşlar. ev alınca onlar ayrı eve çıktılar kardeşler bazen abide kalıyorlar. büyük elti gitti ben gelecem oğlanlardan biri evlenirse ev alınıp diğeri gidecek ben kalacam küçük gelinle bu böyle olacakmış bize de ev alınınca çıkacağız. sözlüm bunun, birlikte oturmanın, kısa sürede birikim yapıp ayrı ev alabilmek için yaptıklarını söylüyor evlenip kirada otutmaktansa bi 5 sene belki daha uzun sene birlik oturalım kendi evimiz olsun diyor. bende onu sevdiğim için bişey diyemiyorum bide ankaradan istanbula gideceğim kendi aileme uzak olacağım hep onunkiler yanı başımda olacaklar bilmiyorum ya iyi mi yapıyorum onu seviyorum zorlayamıyorumda mecburluktan kabul ediyorum sonu nasıl olur bilmiyorum o bana kesinlikle rahat edersin diyor bi sorun çıkmaz aranızda anlaşırsınız falan diyor birazda olsa beni rahatlatmaya çalışıyor..
Buda kıl meselesi..
merhabalar.. ben sölü bi kızım sözlüm askerde birbirimizi çok seviyoruz. Sözlüm bana değer verdiğini hissettirebiliyor aynı şakilde bende dün telefonda uzunca konuştuk muhabbet ettik herşey çok güzeldi sevgi lafları özlemler duygular yoğundu. sözlüm birden bana sana bişey soracağım dedi. ve moralimi alt üst eden soruyu sordu. (benim en sıkıldığım sorunlu olduğum bişey.) aşkım ben biraz fazla kıllıyım benden tiskinirmisin dedi. bende senin elinde olan bişiy değil olmasını sen istemedin benim için sorun olmaz dedim. o da bana bu durum iğrenç gelitor ben hiç sevmem dedi sorun değilse iyi o zaman dedi. ve bana sende var mı ben ben hiç sevmem dedi. o an üzerime kaynar sular boşaldı... insanın açmak istemediği konu sorunlu olduğu bişey nasılda karşısına çıkıyor yaaa benim tüğ sorunum var bu nedenden ben evlilikten çekinen korkan biriyimdir zaten... neyse kendimi topladım bilmem dedim sana neden vucudumdan bahsedeyim evlenince görürsün dedim. o varmı yani dedi. bende var demedim bilmiyorum dedim . işte ya of ya of of of. senağlama sonra bide diyoki varsa sa sen halledersin bi şekilde diyo ben kadında tüğü hiç sevmem dedi. bunları diyeceğini bilseydim onun tüğlerine benim için sorun olmaz demezdim tiskinirim nefret ederdim derdim onun da canının sıkılmasını isterdim. ah ah bilseydim. biraz uzun oldu ama anlayın beni nolur telefonu kapattıktan sonra ağladım ağladım biraz açıldım arkadaşıma gittim ona anlatttım o kadar fazla değil canım demeyle falan teselli etmeye beni çalıştı canım benim şimdi ben napacağı evet benim tüğ sorunum var ben hep sorun olmaz falan diye ya ne bileyim bu mu gelir insanın aklına diye düşünmüştüm ama oldu işte ve ben onu hala çook seviyorum onun da sevdiğini biliyorum bana bi yol gösterin yardım edin ben ne yapmalıyım.. mafoldumben canınızı sıktıysam şimdiden özür dilerim. teşekkürler.
Karton hamile kalmış midir diye sormamış iyi ki
Heyecanla bekliyoruzDaha ne hikayeler çıkar bundan :))
Tiskinilecek bir seyTÜĞ nedir ya
titreyemiyormuş 50 kere yazmış
Heyecanla bekliyoruz
Zımpara ile yapsaydı keşkeKartonla mast yapmıştı en son. Klitorisim ikiye ayrıldı diye konu açmıştı
Içinde kaldı kesinOnuda sorsaydı tam olurdu
Daha çoook böyle saçma konular var da hatırladıkça bırakıcam buraya. Bide daha dönüp 28 sayfayı okuycamoha nasıl kaçırmışım bunu yahu
Meraktan çatladım.O kadar belliydi ki o olduğu,yani başka ihtimal bile yoktu. Biraz fazla pişkin cıktı, hala aldatmalı konularda ahkam kesiyor
her aile uyesine 1 kisi goturmus desene.
bunu demiştim dün işte. Net hatırlıyorum bunu. kocayı boşamış. kocası da o kızla olmuş hatta hamileydi kızSüpersin hemşire
Bunu gördüydümŞişme bebek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?