Gıybete geldim, gözlerim bayram etti4. Sezon fragmaniydi o
Bir amme hizmeti olarak paylaşayım ben de :)
Bulunamadı diyor ama
adam kafasında saksı kırmıştı,felç olmuştu falan :)bir üyenin kv yanına taşınacaktı asla istemiyordu,1 hafta sonra kocayı boşadı,sonraki hafta kv öldü,son hafta da tekrar evlendiler :)
Hint dizisi mubarekbir üyenin kv yanına taşınacaktı asla istemiyordu,1 hafta sonra kocayı boşadı,sonraki hafta kv öldü,son hafta da tekrar evlendiler :)
Bulunamadı diyor ama
bir üyenin kv yanına taşınacaktı asla istemiyordu,1 hafta sonra kocayı boşadı,sonraki hafta kv öldü,son hafta da tekrar evlendiler :)
zeynep işte o.. efsane fake:)
Hatirladim uyeyi de nick yok,hayatta tutamam aklimda daha sabah okudugumu unutuyorum
Konu yok
Kanepeyi yakan o degil miydi yavzeynep işte o.. efsane fake:)
Oydu.Kanepeyi yakan o degil miydi yav
En sevdigim o benim. Merveokan ve dun izledigimiz tiyatro cok benzer.
Sürekli kullanmak için bi klitorisi yok artık o yüzden tek kullanmıştırinşallah tek kullanımlıktır o karton
Linkin açmadı ama bi arama yapcam. Hatırlıyorum var o üyenin bi kaç cinsellik konusu
DSonra başka nickle geri gelmişti demi.
ablamla sohbet ederken bana derdinin oldugunu soyledi.nedir dedigimde kocasinin laf arasinda sen yokken köpekle cinsel iliskiye giriyorum demis.Ablam şok olmuş tabiki.başta şaka zannetmis ama ben dogru olabilecegini söyledim..ne yapmaliyiz? nasil kanitlayabiliriz?
gelenkutusu ortaya çıkarmıştı kv nin ölmediğini ispatlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?