- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
vay arsız vayyyyyy..Evet biliyorum,kocası manyak olsa cinayet sebebi. Kendini aklamaya geldi yüzsüz,kimse sallamayınca girmiyor artık
Bir de yine burda iki kızın lezbiyen mevzuları olmuştu sanki ya? İsim hatırlayamadım da
evet. sen şimdi benım senın hemşehrin olduğumu aynı ilçede oturduğumuzu da unutmuşsundurvallaha mı :)
içelim içelim bana uyar
evet. sen şimdi benım senın hemşehrin olduğumu aynı ilçede oturduğumuzu da unutmuşsundur
aslında en eski nickim bu , galiba tam değiştiğim zamanlar konuştuk o konuyudeğişip değişip nickleri geliyonuz ben şuyum da demiyonuz
bildim şimdi kimsin
Ben boşandığını da düşünmüyorum.evlendi bence o eski kocasıyla ondan gelmiyor
Evet biliyorum,kocası manyak olsa cinayet sebebi. Kendini aklamaya geldi yüzsüz,kimse sallamayınca girmiyor artık
Ben boşandığını da düşünmüyorum.
Psikolojimi bozuyor o kız.Yalnızçiçek vardı ki hala varErkekler bakıyor diye kapanacağım diyordu
Neydi nicki onun. Sanki dun ceylanin konusunda yokmuydu bende soracaktim cikolataya. Tarafimizi bilek.Evet biliyorum,kocası manyak olsa cinayet sebebi. Kendini aklamaya geldi yüzsüz,kimse sallamayınca girmiyor artık
Ne oldu?
Adam kendince iyilik yapıyormuş işte.akıl veriyormuş millete şöyle yap kocanı elinde tut diye bide
Ne resmi atmış?Herkese resim atıp söz verdirmis,sadece sana yolladim ,aramızda kalsin diye
Her cicege bi bocek sart halbuki. Yoksa tozlasma olmaz.Yalnızçiçek vardı ki hala varErkekler bakıyor diye kapanacağım diyordu
Yani cocuk olunca cocuga ilac ver uyusun sen kocanla sevis diyordu. Buna pek akil denmez aslinda.akıl veriyormuş millete şöyle yap kocanı elinde tut diye bide
Her cicege bi bocek sart halbuki. Yoksa tozlasma olmaz.
Iste boyle boyle doganin dengesi bozulduCicek zaten dollenme sonucu olusuyor. Yalniz tohum olsa neyse
Adam bankanın yerini bile soramamış buna, tozlaşma diyon.Her cicege bi bocek sart halbuki. Yoksa tozlasma olmaz.
Zaten nerede bilmiyordur muhtemelenAdam bankanın yerini bile soramamış buna, tozlaşma diyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?