Bir şey diyeyim mi, benim ilk atandığım semt onun semtiydi ama hiç görmedim ben onu.Bende fotoğrafını görmüştüm. Bir de sohbetimiz olmuştu, çok yakın oturuyoruz aramızda birkaç sokak var. Avm de evin hemen yakınındaki olunca tanıdım. Denizdi galiba evladı, onuda gördüm.
Bir şey diyeyim mi, benim ilk atandığım semt onun semtiydi ama hiç görmedim ben onu.
Ben de biliyorumBilen çok varmışİki gündür hem Ceylan’ın konusundan sonraki konuda hem burda sorulunca kimse bilmiyor sanmıştım
Merhaba topiğiniz hayırlı olsun
Doğrudan birçoğunuzla muhabbetim olmasa da bende 5 yıldır burdayım
Birçok atraksiyona denk geldim ama en unutamadığım üye " Nisan " isimli üyeydi. Uzun bir süre kandırmıştı birçoğumuzu, erkekmiş meğer, o kadar profesyonel doğum/hamilelik anılarını anlatmıştı ki birçoğumuza, hiçbirimiz anlamayamadık
Hem de herkese ulaşmışNisan erkek miymişUzaylı gibiyim bişeyden haberim yok benim ya.
Hem de herkese ulaşmışBunalıma girip giden çok oldu onun yuzunden
O kadar özele niye girerler anlamamŞok üstüne şok.
Öyleymiş, Mune ablalar numara vermişler bizi arayıp ispat edin diye aramadı bir türlü. Bayağı yıkım yapmıştı burda, özelden birçok arkadaşımızla neler neler konuşmuşNisan erkek miymişUzaylı gibiyim bişeyden haberim yok benim ya.
Hem de herkese ulaşmışBunalıma girip giden çok oldu onun yuzunden
Nisan Kraliçesi galiba.Hangi Nisan bu canim, kullanici adi ne?
Nisan kraliçesi canımHangi Nisan bu canim, kullanici adi ne?
Nisan Kraliçesi galiba.
Nisan kraliçesi canım
Profil resmi bile dili dışarda kedicikNeler donmus Riza baba! Nasil kacirdim ben bu olayi
Profil resmi bile dili dışarda kedicik
Gözünün görüp görebileceği en güzel şey,maşallah hocamİnsallah hocam / masallah hocam staylı.
Gözünün görüp görebileceği en güzel şey,maşallah hocam
Herkesin arasında olmaz heybetlim,aşkımGozlerinizin yesil cennetinde huzura eriyorum hocam. Soyle bir kirpiklerinizi de kirpistirsaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?