evlenen herkes evlenip ne yapacaksın diyor sözleşmiş gibi..insanlara hala tahammülün varken, birini tanımaya enerjin varken neden evlenmeyesin ki..evli insanların hepsi evlilik diyince eşinin ailesi aklına geldiğinden güzel taraflarından niyeyse kimse bahsetmiyor.yukarıda bir arkadaş cinsellik ihtiyacı ne olacak demiş,çok yerinde bir tespit ,insan cinsellik yaşamayı çok istiyor gençken, bu yalan değil hepimizin yaşadığı bir durum. bu hevesin kaybolmasını mı seyredeceğiz.daha fazla geç kalmadan bu duyguları yaşamak isteyebilir genç bi bayan hepimiz istiyoruz manevi anlamda doyuma ulaşmak evlilikle sevdiğinle olmakla mümkünse bunun için niye bekleyelim?çocuk yapmak o duyguyu tatmak istiyor olabilir insan.kısmet olmaz o ayrı mesele ama yok kendini geliştir ne yapacaksın yok yurtdışına çık yok şu yok bu..ben yurtdışına eşimle çıkmak istiyorum mesela hayalim bu. arkadaş beni kesmiyor ailede kesmiyor tek başıma da gitmek istemiyorum. evliliği öcü gibi göstermeyin .evlenmek isteyen insanları da koca meraklısı gibi algılamayalım lütfen.duygusal ve manevi doyum diye bişey var ve bu boşluk okulla işle yabancı dille dolmuyor.umarım biz bekarlar tam istediğimiz kişiyle evleniriz ve bütün bu bekleyiş mutlu sonla biter..