Kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyorum?

Taha suresinin faziletlerinden biri kismet acmaktir diye okumustum.
Okuma tertibi fln var internette, annenize soyleyebilirsiniz isterseniz sizin icin okusun.
Bir de forumda dua bolumu de var, dilerseniz gruplara katilabilirsiniz.
Rabbim yuva kurmayi hayrlisiyla nasip etsin insallah.

Tesekkur ederim. Bilmiyordum bir bakayım o gruplara. Amin insallah cok sağolun

Ben 26 yasinda evlendim. Neden bu kadar erken evlendim diye hala sorguluyorum kendimi :) Evliligim cok iyi onda bi sorun yok. Ama erken bi yas bence. Ben insanlarin 25ten once kafalarinin cok duzgun calistigini dusunmuyorum :) Yani en azindan bende oyle oldu. 24 yasinda gorustugum adamla evlenseydim eminim su an cok pisman olurdum. Insan daha kendini taniyamiyor o yaslarda ne istedigini bilmiyor. Kafa yapinin kisiliginin oturmasi hayattan beklentilerinin netlesmesi icin en az 27-28 olmali bence insan. Yoksa yanlis ve acele karar verip bir omur mutsuz olmak var mazallah.

Eğitim durumunuz nedir?
Yaş henüz 26, türbe muhabbeti falan, şaka herhalde. :)

Yani bu işler öyle türbeyle, duayla olmaz bunu bilmiyor musunuz?

Tatilden dönüyorum yol üzerinde üniv den arkadaşıma uğradım ben çalışıp çalışıp evlendim o çalışıp çalışıp kadro aldı
Ailesiyle yaşıyor KENDİ parasıyla ultra lüx kırmızı bi araba çekti istediği yere gidiyor tek derdi yuvam olsun düşüncesinde.
ben bir semt ileriye giderken önce küçüğü koltuğuna, sonra büyüğü koltuğuna sabitliyorum dualarımı okuyarak çıkıyorum. Yolda sevdiğim müziğin sesini açamıyorum çünkü çocuklar varken olmaz.
Bi sigara içmek istesem içemiyorum, durup içsem içerde kıyamet alametleri başlıyor.
VE BÜTÜN DERTLERİM ONLARA DAİR KENDİME AİT DERDİM BİLE YOK( Allah daha beterinden saklasın tabi ki)

Karar senin, tarafını seç takımını belirle

Sanırım kadın için evlilik bir seviye artışı ya da toplumda itibar görme olarak kabul edildiği sürece kadınların bu "evde kaldım" hissinden kurtulmaları mümkün değil.

Konu sahibesi hakkında hayrlısı olsun. İnşallah yakın zamanda çıkar doğru kişi karşına. Kader işi bu işler.

Tek hedef buymuş gibi bakmamak lazım olaya. İlginizi başka taraflara yöneltin. Zamanı gelince olur.

Bende kuramadim yaa bide zirt pirt aldatiliyorum daha kotu zaman geciyo arkadaslarimin bebelerini seviyorum

Yatır evliya turlarına başlayalım derim

Falcıta gittim adağın var yerine getirmemişsin dedi. Ben de evleneyim diye adamıştım ablacım olmayınca bedavaya kurbanla neyle uğraşamam çek karşılıksız çıktı olmasın sonra dedim falcı teyze kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…