- 14 Kasım 2015
- 1.470
- 2.564
- 133
- Konu Sahibi Kahlofrida
-
Onlar atıyor tutturabildigineYatır evliya turlarına başlayalım derim
Falcıta gittim adağın var yerine getirmemişsin dedi. Ben de evleneyim diye adamıştım ablacım olmayınca bedavaya kurbanla neyle uğraşamam çek karşılıksız çıktı olmasın sonra dedimfalcı teyze kaldı
Yatır evliya turlarına başlayalım derim
Falcıta gittim adağın var yerine getirmemişsin dedi. Ben de evleneyim diye adamıştım ablacım olmayınca bedavaya kurbanla neyle uğraşamam çek karşılıksız çıktı olmasın sonra dedimfalcı teyze kaldı
Allah korusun ya burdakileri okumaya korkuyorum Allah hepsinin yardımcısı olsun. Evlenmek icin evlensem çoktan evlenirdimAman naptin dertsiz basina dert mi istiyorsun ? Evli insanlarin aman amanlik bir hayati yok. Evli kisilerin actigi konulari okumuyorsun galiba ? Evlenmek icin evlenmeyin. Sizi seven saygi duyan birisiyle evlenin. Nisanlilara özeniyorsan. Benim gecen actigim konuya bir göz at
Gidelim kizbizi kaciranlar utansin
Bende isterim dua :))Hamilelerin duası kabul olur derler Rabbim temiz biri ile hayırlı bir yuva nasip etsin sana canım herşey gönlünce olsun
Kanka senin daha bekar olman hayret verici. Erkek olsam kacirmazdim seniDeğerimizi bilmeyenler utansın panpaas
Ben 32 yim anca sozleniyorum siz agliyorsaniz ben geberiyim ozaman :)) ama var öyle tribe sokan teyzeler. Aa sen daha evlenmedinmi senin yaşıtların çocukları askere gidio felanBende isterim dua :))
Kanka senin daha bekar olman hayret verici. Erkek olsam kacirmazdim seni
20-25 aralığında nasılsa evlenirim diye düşünüyorsun ama 25ten sonra o yolda giden ilişki yoksa lann! OluyorTurk kizlarin evlilige bakisi(genel olarak):
20-25 : Kanka genciz ne evlenicez
25-30: Ya keske universitede bulsaydim birini,ya da, aslinda 2. Iyiydi keske sans verseydim
30 ustu: aman evleneyim de bitsin (askerlik gibi yapayim da ciksin aradan)
Bizi bu hale getirenler utansin
Canım insallah Allah gönlüne göre versinBanada dua edin kizlaaar.
Hos, bazen evlenmek pek gelmiyor icimden ya ne yalan soyliyeyim. Ev isidir sorumluluktur vsvs..
Gerci insan sevdigi ile oldumu hersey guzel geliramaa neerdeee..
Kariyerime odaklaniyim diyorum ondada ilerleme olmuyorbahtsizim ben sanirim
Ya aslinda daha benim aklima gelmez. Benim oyle tatile cikma vs durumum da yok da. Ama yine de araymiyorum esi sadece cevrem.baski yapiyor. Evde kaldin vs diyolar. Diyenlere diyeceksin aslinda sen evlendin ne oldu bulasik makineni bile kocan alsin diye bekliyosun. Ama diyemiyosun. Aslinda soyle guzel fizik yapip instada fenomen olup zengin futbolcu tavlamak lazimBen 32 yim anca sozleniyorum siz agliyorsaniz ben geberiyim ozaman :)) ama var öyle tribe sokan teyzeler. Aa sen daha evlenmedinmi senin yaşıtların çocukları askere gidio felanŞaka bi yana biz niye evlenemedik diye düşünürken, evlenenlerde bize bakip ay ne güzel bu hayatı yasio tatile cikiyo gezip tozuyo diye bize imreniyorlar. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
Ben evlilik için kesinlikle olgunluga ulaşmaktan yanayım ve sizin dediginiz gibi 15 yasimda da 25 yaşımda da aynıydım. Insallah ben de sizin gibi şansım diyecegim kişi tez vakitte bulurum. Evladiniza da size de Allah hayırlı omur versin tesekkur ederim yorumunuz içinÖncelikle inşallah en kısa zamanda doğru insanla karşılaşır yuvanızı kurarsınız,bende 26 yaşımda henüz bekarken beynimde tehlike çanları çalmaya başlamıştı,evdemi kalacam,bu hep böylemi gidecek,benim beğendiğim beni beğenmiyor,beni beğenen içime sinmiyor diyerek depresyonun eşiğine gelmiştim,ta ki eşim karşıma çıkana kadar,o benim mucizem,o yüzden karamsar düşünmeyin pozitif olun ve pozitif enerji saçın etrafınıza,güzel şeyler bulsun sizi..
Bu arada her insanın evlilik sorumluluğunu kaldırma yaşı farklıdır,ben 15 imde de aynı olgunluktaydım,25 dede şuan 35 im aynı kişiyim,o yüzden hep derim keşke eşim 20 yaşımda karşıma çıksaydıda ozaman evlenseydim,kızımla arkadaş gibi olmayı çok isterdim,çünkü o genç olduğunda ben orta yaşı geçmiş olacam sanırım
Aynen ya. ben diyorumki olmazsa es mes yurtdisina kacayim yoksa bu akrabalar beni yer20-25 aralığında nasılsa evlenirim diye düşünüyorsun ama 25ten sonra o yolda giden ilişki yoksa lann! OluyorÇocuk meselesi var bir de tabi. Olmazsa olmaz diye düşünmesem de ya istersem ne olacak diyorum. Neyse napalim herkes evlenmek zorunda değil.
Hayırlısı budur belkide evlenmek için evlenmeme lazımMerhaba hanımlar aslında benim bu mevzu yeni değil benim için ama aksam aksam yine bir üzüldüm yine bir dertlendim. Bütün arkadaşlarım evlendi evlenmeyenler en kötü ihtimal nisanlanli ya da sözlü. Ben ne yaptıysam bir türlü olmadı. Tavsiye usulü görüşmelere gittim içim ısınmadı. Bana yaklaşmaya çalışanlar oldu ama bir türlü emin olamadım. Benim yürüdüklerim bana oralı olmadı. Velhasıl geldim 26 ya 1991 doğumluyum. Yani hayatımda biri olmadığını düşünürsek ne ara olacak belli değil. Annem akrabalar herkes üstüme geliyor patlama noktasına geliyorum bazen. Sürekli birileriyle görüşmek de istemiyorum artık. Çünkü ben de hayallere kapılıyorum hemen. Ya bekledigim gibi olmuyor ya da karşı tarafın beklediği gibi. Artık ne yapsam bilmiyorum. Türbelere falan gitmeye başladım her duamda bu var. Hani düşünme bu kadar hayırlısı diyeceksiniz. Ben zaten dusunmemeye calisiyorum2. Ama bunun sonu yok gibi bilmiyorum. Dua edip ya da baska bir sekilde evlenen var mi yanlis anlamayın ben hep hayırlıs gönlüme göre biri diye dua ederim tabiki mutsuz bir evliliktense bekarlik iyidir. Yine de tavsiyeleriniz varsa benimle paylaşırsanız memnun olurum. Lutfen sizde bana dua edin. Müslümanın müslümana temiz ağızdan duası makbuldür insallah. Hepinize iyi aksamlar.
Ya bu gezip tozma muhabbeti her evlilik konusunda var biri beni aydinlatsin nereleri geziyor bekarlar?Ben 32 yim anca sozleniyorum siz agliyorsaniz ben geberiyim ozaman :)) ama var öyle tribe sokan teyzeler. Aa sen daha evlenmedinmi senin yaşıtların çocukları askere gidio felanŞaka bi yana biz niye evlenemedik diye düşünürken, evlenenlerde bize bakip ay ne güzel bu hayatı yasio tatile cikiyo gezip tozuyo diye bize imreniyorlar. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?