Kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyorum?

Onlar atıyor tutturabildigine

Gidelim kiz bizi kaciranlar utansin

Beni anlamayanlar var bir özet geceyim takmışlar türbe mi tek hedef mi bilmem ne. Arkadaşlar çalışıyorum aktif hayatım var zaten yokluktan yanmıyorum bir türlü olamamasına yanıyorum. Kimseye ısınamıyorum. Beni oraya buraya bez bağlayıp mum yakan biri olarak mı hayal etttiniz nedir anlamadım. Türbe deyince bilmem ne babalar bilmem ne dedeler yok sadece herkes bir tarafını cımbızlamış.

Aman naptin dertsiz basina dert mi istiyorsun ? Evli insanlarin aman amanlik bir hayati yok. Evli kisilerin actigi konulari okumuyorsun galiba ? Evlenmek icin evlenmeyin. Sizi seven saygi duyan birisiyle evlenin. Nisanlilara özeniyorsan. Benim gecen actigim konuya bir göz at

Allah korusun ya burdakileri okumaya korkuyorum Allah hepsinin yardımcısı olsun. Evlenmek icin evlensem çoktan evlenirdim

Turk kizlarin evlilige bakisi(genel olarak):
20-25 : Kanka genciz ne evlenicez
25-30: Ya keske universitede bulsaydim birini,ya da, aslinda 2. Iyiydi keske sans verseydim
30 ustu: aman evleneyim de bitsin (askerlik gibi yapayim da ciksin aradan)

Bizi bu hale getirenler utansin

Bende isterim dua :))
Ben 32 yim anca sozleniyorum siz agliyorsaniz ben geberiyim ozaman :)) ama var öyle tribe sokan teyzeler. Aa sen daha evlenmedinmi senin yaşıtların çocukları askere gidio felan Şaka bi yana biz niye evlenemedik diye düşünürken, evlenenlerde bize bakip ay ne güzel bu hayatı yasio tatile cikiyo gezip tozuyo diye bize imreniyorlar. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

20-25 aralığında nasılsa evlenirim diye düşünüyorsun ama 25ten sonra o yolda giden ilişki yoksa lann! Oluyor Çocuk meselesi var bir de tabi. Olmazsa olmaz diye düşünmesem de ya istersem ne olacak diyorum. Neyse napalim herkes evlenmek zorunda değil.

Öncelikle inşallah en kısa zamanda doğru insanla karşılaşır yuvanızı kurarsınız,bende 26 yaşımda henüz bekarken beynimde tehlike çanları çalmaya başlamıştı,evdemi kalacam,bu hep böylemi gidecek,benim beğendiğim beni beğenmiyor,beni beğenen içime sinmiyor diyerek depresyonun eşiğine gelmiştim,ta ki eşim karşıma çıkana kadar,o benim mucizem,o yüzden karamsar düşünmeyin pozitif olun ve pozitif enerji saçın etrafınıza,güzel şeyler bulsun sizi..
Bu arada her insanın evlilik sorumluluğunu kaldırma yaşı farklıdır,ben 15 imde de aynı olgunluktaydım,25 dede şuan 35 im aynı kişiyim,o yüzden hep derim keşke eşim 20 yaşımda karşıma çıksaydıda ozaman evlenseydim,kızımla arkadaş gibi olmayı çok isterdim,çünkü o genç olduğunda ben orta yaşı geçmiş olacam sanırım

Canım insallah Allah gönlüne göre versin

Ya aslinda daha benim aklima gelmez. Benim oyle tatile cikma vs durumum da yok da. Ama yine de araymiyorum esi sadece cevrem.baski yapiyor. Evde kaldin vs diyolar. Diyenlere diyeceksin aslinda sen evlendin ne oldu bulasik makineni bile kocan alsin diye bekliyosun. Ama diyemiyosun. Aslinda soyle guzel fizik yapip instada fenomen olup zengin futbolcu tavlamak lazim bu yasta yapilabilecek en mantikli secim olur galiba

Ben evlilik için kesinlikle olgunluga ulaşmaktan yanayım ve sizin dediginiz gibi 15 yasimda da 25 yaşımda da aynıydım. Insallah ben de sizin gibi şansım diyecegim kişi tez vakitte bulurum. Evladiniza da size de Allah hayırlı omur versin tesekkur ederim yorumunuz için

Aynen ya. ben diyorumki olmazsa es mes yurtdisina kacayim yoksa bu akrabalar beni yer yurtdisinda ben evlenmesem de cocuk yaparim gibime geliyor. Bunca zaman sabretmisim yurtdisina bekar cikip bir ingiliz dusurursem agima korksun benden

Hayırlısı budur belkide evlenmek için evlenmeme lazım

Ya bu gezip tozma muhabbeti her evlilik konusunda var biri beni aydinlatsin nereleri geziyor bekarlar? hayır ben gezemiyorum yani çünkü tek başına olmuyor ama evli kuzenlerim fıldır fıldır kocalariyla o tatil beldesi senin bu şehir benim geziyorlar. Ben her yaz nereye gideceğim tek başıma diye kara kara düşünüyorum. Biri bana da anlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…