Kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyorum?

Bende boyle diyorum icimden bir ses bağırıyor ZORUNDAAA

Bizim yaşımızdaki futbolcular evlendi cnm geç kaldık ya yuva kurmak güzel ama ben şimdi yıllardır çalışıyorum kocadan para isteyemezdim büyük konusmiyim haklisin valla adamın eline bakmak çok zordur bende sizin yasinizdayken tatile çıkamıyordum ahaha ben evlenicem şimdi seneye ama babam triplerde sanki 18lik kızını kocaya veriyo. Doyamadı 32 yıldır bana. Menapoza giricem hala birbirlerini iyice tanidilarmi diomus anneme

Teşekkür ederim,amin inşallah sizinde gönlünüzden geçen olur,tabi ki her insan zaten evlilik için gereken olgunluğa aynı yaşta ulaşmaz,ben 21 yaşımda evlenmiş olmayı şuandada çocuklarımın 12 13 yaşlarında olmalarını isterdim,çünkü enerjimin yetmediğini hissediyorum onlara zaman zaman...
Bu arada yaşınızı göstermiyor ve bakımlı iseniz genç biri ile evlenme olasılığınız artıyor yaş ilerledikçe,eşim benden 2 yaş küçük :)

Bende hep aynı yerdeyim zaten. Ya kapadokyadayim ya fethiyede ya antalyada. Geziyorum derkende yani tüm gün gunesleniyorum kitap okuyorum. Tatilden başka neye olsa benzio benimki bekarlar toplanıp avrupa turuna çıkalım kizlar

Ay ne guldum ya yorumuna 32 aslinda bence tam yasi. Bizim toplum hala ortacagda bu konuda. Onlar yuzunden hep mutsuz evlilikler kuruluyor. Senin baba iyiymis. Benimki benle evlenene ev verecek utanmasa. Oyle bikmis benden evlensin kurtulayim modunda sen artik bizden digilsin ama senin evlenecegin es adayin var. Bizler bahtsiz bedevi aday adayi bile yok

Bende hep aynı yerdeyim zaten. Ya kapadokyadayim ya fethiyede ya antalyada. Geziyorum derkende yani tüm gün gunesleniyorum kitap okuyorum. Tatilden başka neye olsa benzio benimki bekarlar toplanıp avrupa turuna çıkalım kizlar
Ben Avrupayi 20 yaşında gezdim. Benim evlenmem gerekiyordu şimdiye.
Ya yok cidden para kazanıyorum çok şükür ama hiçbir şeye harcayasim gelmiyor. Alışveriş de bir yere kadar. Yılda 2-3 kez tatile çıkıyorum. O da yanıma birini bulursam. Cidden olmuyor tek başına. Ozenilecek yanımız yok.
Ay bi de şu bdv deki konularla kiyasliyorlar. Ben öyle hanzolarla evlenecek olsam şimdiye zaten 50 defa evlenmistim. Oylesini istemiyoruz zaten.

Seninki yine iyi benim falcı teyze sen hayatın boyunca evlenmeyeceksin diye bir kehanette bulundu

Evlenicezde sanki madalya takacaklar ben hala erkenmi diye düşünüyorum. Çocuk yapma yaşım geçmese bir iki yıl nişanlı kalmak isterdim. Ama bukadar bekledigimize (zorunlu bekleme) değecek biri çıkacak karşımıza inş. Boşuna bukadar bekledik demicez yaniiii

Evlilik ne kadar güzel olursa oldun bekarlığın da ayrı bir tadı var. Güzel evliliği olanlar bile özlüyor
E özlenir tabi, çocukluğumuzu da özlüyoruz ama büyümek zorundayız. Hayat çok kısa. Gençlik, sağlık yerindeyken yaşamak gerek. Yarın ne olacağımız belli değil. Anne olacaksam dinç bir anne olmak isterim. Kısmet tabi ki. Hayırlısı olsun diyoruz yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…