- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi Kahlofrida
-
O olmamis kanka zaten cigmis. Sana soyle godaman yakisikli olgun bi sey lazimValla hiçbiri bana uygun değildi kanka
En son görüştüğüm tip biraz ilgi gösterince popisi kalktı yeminle
Bende boyle diyorum icimden bir ses bağırıyor ZORUNDAAA20-25 aralığında nasılsa evlenirim diye düşünüyorsun ama 25ten sonra o yolda giden ilişki yoksa lann! OluyorÇocuk meselesi var bir de tabi. Olmazsa olmaz diye düşünmesem de ya istersem ne olacak diyorum. Neyse napalim herkes evlenmek zorunda değil.
Bizim yaşımızdaki futbolcular evlendi cnm geç kaldıkYa aslinda daha benim aklima gelmez. Benim oyle tatile cikma vs durumum da yok da. Ama yine de araymiyorum esi sadece cevrem.baski yapiyor. Evde kaldin vs diyolar. Diyenlere diyeceksin aslinda sen evlendin ne oldu bulasik makineni bile kocan alsin diye bekliyosun. Ama diyemiyosun. Aslinda soyle guzel fizik yapip instada fenomen olup zengin futbolcu tavlamak lazimbu yasta yapilabilecek en mantikli secim olur galiba
Teşekkür ederim,amin inşallah sizinde gönlünüzden geçen olur,tabi ki her insan zaten evlilik için gereken olgunluğa aynı yaşta ulaşmaz,ben 21 yaşımda evlenmiş olmayı şuandada çocuklarımın 12 13 yaşlarında olmalarını isterdim,çünkü enerjimin yetmediğini hissediyorum onlara zaman zaman...Ben evlilik için kesinlikle olgunluga ulaşmaktan yanayım ve sizin dediginiz gibi 15 yasimda da 25 yaşımda da aynıydım. Insallah ben de sizin gibi şansım diyecegim kişi tez vakitte bulurum. Evladiniza da size de Allah hayırlı omur versin tesekkur ederim yorumunuz için
Bende hep aynı yerdeyim zaten. Ya kapadokyadayim ya fethiyede ya antalyada. Geziyorum derkende yani tüm gün gunesleniyorum kitap okuyorum. Tatilden başka neye olsa benzio benimkiYa bu gezip tozma muhabbeti her evlilik konusunda var biri beni aydinlatsin nereleri geziyor bekarlar?hayır ben gezemiyorum yani çünkü tek başına olmuyor ama evli kuzenlerim fıldır fıldır kocalariyla o tatil beldesi senin bu şehir benim geziyorlar. Ben her yaz nereye gideceğim tek başıma diye kara kara düşünüyorum. Biri bana da anlatsın.
Ay ne guldum ya yorumunaBizim yaşımızdaki futbolcular evlendi cnm geç kaldıkya yuva kurmak güzel ama ben şimdi yıllardır çalışıyorum kocadan para isteyemezdim büyük konusmiyim haklisin valla adamın eline bakmak çok zordur bende sizin yasinizdayken tatile çıkamıyordum ahaha ben evlenicem şimdi seneye ama babam triplerde sanki 18lik kızını kocaya veriyo. Doyamadı 32 yıldır bana. Menapoza giricem hala birbirlerini iyice tanidilarmi diomus anneme
Allah korusun ya burdakileri okumaya korkuyorum Allah hepsinin yardımcısı olsun. Evlenmek icin evlensem çoktan evlenirdim
Ben Avrupayi 20 yaşında gezdim. Benim evlenmem gerekiyordu şimdiye.Bende hep aynı yerdeyim zaten. Ya kapadokyadayim ya fethiyede ya antalyada. Geziyorum derkende yani tüm gün gunesleniyorum kitap okuyorum. Tatilden başka neye olsa benzio benimkibekarlar toplanıp avrupa turuna çıkalım kizlar
Valla çok mutlu evlilikler var çevremde. Hayat bdv den ibaret değil. Burdaki evliliklerinden istemiyoruz zaten allah korusun.Jaa öyle iste davulun sesi uzaktan hos gelir
Seninki yine iyi benim falcı teyze sen hayatın boyunca evlenmeyeceksin diye bir kehanette bulunduYatır evliya turlarına başlayalım derim
Falcıta gittim adağın var yerine getirmemişsin dedi. Ben de evleneyim diye adamıştım ablacım olmayınca bedavaya kurbanla neyle uğraşamam çek karşılıksız çıktı olmasın sonra dedimfalcı teyze kaldı
Valla çok mutlu evlilikler var çevremde. Hayat bdv den ibaret değil. Burdaki evliliklerinden istemiyoruz zaten allah korusun.
Evlenicezde sanki madalya takacaklarAy ne guldum ya yorumuna32 aslinda bence tam yasi. Bizim toplum hala ortacagda bu konuda. Onlar yuzunden hep mutsuz evlilikler kuruluyor. Senin baba iyiymis. Benimki benle evlenene ev verecek utanmasa. Oyle bikmis benden evlensin kurtulayim modunda sen artik bizden digilsin ama senin evlenecegin es adayin var. Bizler bahtsiz bedevi aday adayi bile yok
Siz kaç yaşında evlendiniz?Evlenemeyişini kafaya takan kızlara çok üzülüyorum. Evlendikten sonra anlayacaksınız geç evlenmenin faydalarını.
Evlilik ne kadar güzel olursa oldun bekarlığın da ayrı bir tadı var. Güzel evliliği olanlar bile özlüyorValla çok mutlu evlilikler var çevremde. Hayat bdv den ibaret değil. Burdaki evliliklerinden istemiyoruz zaten allah korusun.
E özlenir tabi, çocukluğumuzu da özlüyoruz ama büyümek zorundayız. Hayat çok kısa. Gençlik, sağlık yerindeyken yaşamak gerek. Yarın ne olacağımız belli değil. Anne olacaksam dinç bir anne olmak isterim. Kısmet tabi ki. Hayırlısı olsun diyoruz yine de.Evlilik ne kadar güzel olursa oldun bekarlığın da ayrı bir tadı var. Güzel evliliği olanlar bile özlüyor
zaman geçiyor ikimiz için de hayırlısıSen böyleysen ben öleyim yaş 29 hızla 30 a geliyor tanışmak isteyen bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?