• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimler kimler yuva kuruyor

Merhabalar
Çevremde evlenmeyen yaşıtım kalmadı arkadaşlar, onları covid bile durduramadı. 1 hafta içinde 3 tane tanıdığım sözlendi. Benim de hayatımda 2buçuk yıldır hiç kimse yok, aday adayı bile yok. 2 yıldır okul ve sınav karmaşasındaydım daha yeni rahata erip mesleğimi elime aldım çalışıyorum. Yaşım 24. İnsanlar beni geç kalmış gibi hissettiriyor. Tanıdıklarımda mı sorun var, yoksa aday adayı bile olmayan bende mi? Akraba baskısı da cabası🤦🏻‍♀️
Evlenincede pek bisey olmuyor yani 🙄

Şimdi birini bulmaya calıssan covid var bulamazsın anca seneye, oldun 25. Şimdi tanı manı evliliğe ikna et adamı oldun mu 27😱 söz nişan düğün derken oldun 29.... 30dan sonra çocuk yapsan enerjin kalmaz.... üzgünüm şekerim evde kalmışsın 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

Tekrar 24 yasinda olsam sanirim (adayda yoksa) en son fert edecegim elalemin dirdiri olurdu sanirim. Dünya evlenmekten ibaret degil. Kendimi istedigim kadar gelistirmeye gayret ederdim. Elalem ve akraba kim

Back
X