• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimler Online Alışveriş yapıyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mbgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mbgm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
1
0
1
43
Merhaba,

Aşağı yukarı büyük çoğunluğumuz artık internetten alış veriş yapıyoruz.Ayakkabıdan çantaya, bebek bezinden defter kitaba kadar her şeyi internetten alıyoruz.

Peki bunu yaparken ne kadar araştırıp daha faydalı ve daha kazançlı hale nasıl getirebiliri mi ne kadar düşünüyoruz.

Herkes bulduğu gördüğü işimize yarıyacak kampanyaları yazarsa en azından birbirimize destek olmuş oluruz.
İlk olarak ben paylaşayım...
Bazı siteler neredeyse tüm alışveriş sitelerini kendi sitesi altında toplamış.Bu sitelerden yapacağınız alışverişi kendi siteleri üzerinden girip yaparsanız size ödediğiniz paranın bir miktarını geri veriyorlar.Örneğin ben en son thy den 79 tl ye uçak bileti aldım.yaklaşık 3 tl sitedeki hesabıma yansıdı.trendyol n11 markafoniperabulvarı gitti gidiyor hepsiburada gibi bir çok alışveriş sitesi ve tatil siteleri ile anlaşmaları var.Buna ek olarak sitede yayınlanan kampanyaları sosyal ağınızdada paylaşırsanız para kazanabiliyorsunuz.Bir ek de site içinde yer alan size özel indirim kuponları...
Buradan üye olup inceleyebilirsiniz .... her konuda yardımcı olan bir ekipleride var. Soracağınız sorular olursa bende yardımcı olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyolda 50 TL 'de 10 TL indirim sağlayan hesabım var. Kullanmayacağım kullanmak isteyen için PM lütfen

ben ben ben! en sevdiğim!
Yalnız belirtmeden geçemicem Nar Gourmet'den gizli bir İndirim kodu buldum. Bence deneyin bir kaç defadan fazla denedim çalışıyor ben bir sürü şey aldım o yüzden artık sizle de paylaşabilirim :)) İndirim kodu: Alışveriş yapacaklara afiyet olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X