kimlerin ikizi olur?

zinkerbel

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
1.887
0
641
İstanbul
merhaba ,
benim nişanlımın annesinin ikizi varmıs. benim sormak istediğim bilginiz var mı bizim ikizimiz olabilir mi yoksa bayan olarak benim mi ailemde ikiz olması gerekiyor cok merak ediyorum fikri olan varsa sevinirimkaydirigubbakcemile4

cnm benim bildiğim ikiz tamamen anneyle alkalı onun kromozonlarından geliyor. anne derken doğum yapacak anne diyorum yani.

hayır canım ikiz kadınla alakalı bir durum
yani senin ailende ikiz varsa olabilir

eyvah benim halamın ikizi var enteresan ama halamın halasının da ikizi var benimde mi ikizim olcak

ananen ikiz dogum yaptıysa,annenin değilde senin ikizinin olması olasılıgı yüksek oluyor.
örnegin ikiz dayım var kuzenlerimden 3 ünün ikizleri var...
tabii olcak diye bi şart yok allah bilirrr:)

Benim ikiz dayım var tek yumurta ikizi ve ikiz kuzenlerim var yani benimde böyle bir ihtimal büyük mü?ne güzel.

Arkadaşlar benim babamın ikizi var... babaannemin 3 tane ayrı ayrı ikizleri olmuş ama 2 ikizini kaybetmiş 1 tanesi yaşamış oda babamla amcam. ama sülalede daha hiç kimsenin başka ikizi olmadı. acaba benim çocuğumun ilerde ikiz olma ihtimali var mı ?

bayanlar ben 2ay sonra evlenıcem kısmetse,cocukları cok asırı sevıyorum ve ıkızım olsun cok ıstıyorum, benım nişanlım ıkız, dayım ıkız, dedım ıkız, annemde ıkız aldırdı. Sızce benım ıkızlerımın olma ıhtımalı nedır?????

Valla herkesin ikizi olabilirmiş kendim yaşadım gördüm, sadece annemin halasında var ailede ama benim oldu, ama ailede hiç olmasa bile olabilirmiş doktorum söyledi.

benım dayımın ıkızlerı olmu,annemın dedeside ıkızmıs.
sımdı sulalede benımde ıkızlerım olucak...
gercı ben klomen+çatlatma ıgnesiyle hamıs kaldım ama
dr um bu %5 etkıler ıkız olmayı dedııı..
kısmetmıssss...ne dıyelım
hemde ballı kaymaklı kısmett zemuszemus

Allahım bana ikiz bebeişler ver hatta üçüz dördüz beşiz:Saruboceq:
bir deste kızım olsun isimlerini birgül tekgül songül nurgül şengül sadegül bestegül ..........sonuncusunu adınıda destegül vericemhihoyyyt

Allahım bana ikiz bebeişler ver hatta üçüz dördüz beşiz:Saruboceq:
bir deste kızım olsun isimlerini birgül tekgül songül nurgül şengül sadegül bestegül ..........sonuncusunu adınıda destegül vericemhihoyyyt

kaydirigubbakcemile3o kadar kız olursa bazılarına yarmagül-vurdagül-kırdagül falan da koysan geleceği görerek isim vermiş olursun canııımmmdelikafadulden:roflol:

arkadaşlar benim de üçüzlerim vardı sevinmiştim de 2 erkek 1 kız ama erken doğdukları için küvez gerekiyor ve gebeliği de genelde çok zor geçiyor. iyi bir dr bulmak gerekiyor tabii kabul ederlerse ben samsuna gitmiştim dr beni azarlamıştı kime güvendinde üçüz doğurmaya kalktın diye kaç tane dr değiştirdim hiç birisi kabul etmedi hele de haStanelerin küvezleri çok kıymetli sanki kendileri yatacaklarmış gibi....maalesef bu doktor yollarında üçüz bebeklerimi kaybettim....

kızlar benim de annemin ananesi iki kere ikiz doğum yapmış anane ve kardeşlerinde yok benim annem de de yok (bu arada annem tek çocuk)benim kardeşlerimde de yok sizce bende olma ihtimali ne yardımcı olursanız sevinirim en azından fikirlerinizi duymak istioyrum bu arada biraz karışık oldu ama idare edin

diğer arkadaşların da dediği gibi ikiz geni anneden gelir...
Ama senin olmicak demek değilldir çünkü bu 7 göbeğe bakar ve benim de sadece tevzemde vardı başka da bildiğimiz kimsede yoktu ve onun da bebişleri vakti zamanında zehirli ishal olmuş ölmüşler onlardan da habersizdim ben annem teyzemin ikizleri olduğunu söyleyene kadar bende ailede ikiz olduğunu bilmiyordum...

bu arada baba tarafındaki yani senin baba tarafınfaki ikizler de etkisiz oluyor anne anneanne teyze ve 7 bayan göbeği yani halanda varsa seni etkilemiyor....

Back
X