kimlerin ikizi olur?

cift yumurta ikizi kadinin o ay iicin rahime iki yumurta atmasiyla iki ayri spermin onlari dollemsiyle olusuyor
tek yumurta ikizi ise bir yumurtanin cift basli spermle dollenmesiyle olusuyor
cift yumurta ikizi kadina bagli tek yumurta ikizi erkege bagli bi durum
ailede tek yumurta ikizi varsa bu babadan geliyor bu durumda bu ailenin kizinin ikiz cocugunun olma ihtimali yok erkek coogugun ikizi olma ihtimali var demektir

kızlar benim de annemin ananesi iki kere ikiz doğum yapmış anane ve kardeşlerinde yok benim annem de de yok (bu arada annem tek çocuk)benim kardeşlerimde de yok sizce bende olma ihtimali ne yardımcı olursanız sevinirim en azından fikirlerinizi duymak istioyrum bu arada biraz karışık oldu ama idare edin

benimsu olabilir tabii ki birde adet günleri ile ilgili bir istatistik te vardı bu platformda benim oda tutuyordu onda da eski başlıklara dönersen görebilirsin 25 gün temizim 26.gün adet oluyorum ve bu sistem düzenli bir şekilde son 3-4 yıldır böyle devam ediyordun ondan önceki yıllarda ise hep 28 günde bir olurdu...

hatta ki ben 27.günümde adet olmayınca test yaptım ve pozitif çıkmıştı...

diğer arkadaşların da dediği gibi ikiz geni anneden gelir...
Ama senin olmicak demek değilldir çünkü bu 7 göbeğe bakar ve benim de sadece tevzemde vardı başka da bildiğimiz kimsede yoktu ve onun da bebişleri vakti zamanında zehirli ishal olmuş ölmüşler onlardan da habersizdim ben annem teyzemin ikizleri olduğunu söyleyene kadar bende ailede ikiz olduğunu bilmiyordum...

bu arada baba tarafındaki yani senin baba tarafınfaki ikizler de etkisiz oluyor anne anneanne teyze ve 7 bayan göbeği yani halanda varsa seni etkilemiyor....

sağol canım ya ikiz olmasını çok istiyorum ikiz gebelik zor ama bıcır bıcır iki bebek muhteşem olur baba tarafında yok zaten anne tarafında var inşallah ikizlerim olur allah nasib eder.

Back
X