S
_Shila_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi _Shila_
-
Ben şunu söyleyim kızlar sizlere bakın ben uygulayamadım ama ben önemli kişilerden bilgi aldım ayrılırken asla şunu yapmayın ağlasanızda sızlasanız da tutun kendinizi..Sabırla bekleyin
Asla şunu yapmayın
Neden ayrıldık,niye ayrıldık,ne oldu demeyin
Ayrılmadan önce sinyaller verir soğuk davranır sakın niye böylesin niye soğuksun demeyin
Ayrılırken size söylediğinde direk konuşmadan gidin ağlamayın sebeb sormayın kalkın gidin o mekandan
Ayrıldıktan sonra onu sakın ama sakın aramayın,gözüne gözükmeyin ortak arkadaşlarınız varsa onlarla da görüşmeyin bi süre kendi kabuğunuza çekilin aynı mekanlarda bulunmayın msn de dahil
Ve ondan sonra bi süre diyecek bu kız nerde niye böyle yaptı diyecek merak edip sizi arayacak
Küçük Böcüğümün her kelimesinin altına imzamı atıyorum.
boyle bekleyısle devam edersen kendını uzmekten oteye gıdemezsın.Gozunun onunden kaybol bıraz senı ozlemesıne ızın ver.Sana ulasamadıgında aklına dussun.Rahat dusunmesıne fırsat verırsen daha ıyı olacaktır
bak kaçan kovalanır taktiğini şuan senin üzerinde deniyor nasıl da işe yarmış, nasılda tedirginsin onu nasıl deli gibi istiyosun , dönmesini bekliyosun
işte olay bu..
sıra sende arama sorma bir süre bakalım nolucak,
gidene dur diyemezsin giden gider zaten
kalana kal diyemezsin kalan kalır zaten zemuszemus
Yanlız kalmasına beni özlemesine bile fırsat vermedim ki ayrılık acısını bile yaşayamadımafoldumben dönme ihtimali var mı dersin canım ondan mı maile cvp vermiyor
kızlar kızacaksanız belki de biz ayrıldık 6 ay oldu bu arada hep görüştük hatta bi ara çıktık.tuhaf bi durum yani.ben bi umut bekliyorum.bu zamana kadar o ayrılmasına rağmen hep ben peşinden koştum.sonuncusunda da durum değişmedi.arkadaş gibiydik ama ben bunu istemedim.sanırım artık görüşmicez bilmiyorum.maviayyın mesajını görünce oğlak burcu fln benimkide oğlak burcu..bitti dediyse bitmişmidir?kendimi de pek sıkmıyorum artık sırf bunun yüzünden kötü günler geçirdim tahammülüm kalmadı.ama uyumadan önce düşününce ,dua ederken fln hiç aklımdan çıkmıyor.canım erkeğine göre değişiyor.ben de nişanlımdan ayrıldım.başta ben dedim istemdışı olarak sonrasında o.kırgınlıklar anında oldu bunlar.ve o da dönmedi.biliyorum hiç bir zaman da dönmeyecek.çünkü o oğlak burcu.belki de insanların sevme dercesine bağlı bir şey.seven insan döner diye düşünüyorum.kalbin önüne hiç bir şey geçemiyor.demekki yeterince sevmemiş..
kızlar kızacaksanız belki de biz ayrıldık 6 ay oldu bu arada hep görüştük hatta bi ara çıktık.tuhaf bi durum yani.ben bi umut bekliyorum.bu zamana kadar o ayrılmasına rağmen hep ben peşinden koştum.sonuncusunda da durum değişmedi.arkadaş gibiydik ama ben bunu istemedim.sanırım artık görüşmicez bilmiyorum.maviayyın mesajını görünce oğlak burcu fln benimkide oğlak burcu..bitti dediyse bitmişmidir?kendimi de pek sıkmıyorum artık sırf bunun yüzünden kötü günler geçirdim tahammülüm kalmadı.ama uyumadan önce düşününce ,dua ederken fln hiç aklımdan çıkmıyor.[/Q
canım oğlak erkekleri kararlı sabit görüşlü ve dedğim dedik oluyolar.dönmem dediyse dönmez.kahrından ölse de.geriye bakmaz.mantıkları ile çoğu zaman harekjet ederler.benimkisi öyleydi.tabiki sadece burçlar değil kişinin sevgi derecesi en önemli etken diye düşünüyorum.seven insan kendini frenleyemez .seni başkasına bırakmak istemez.ben öle düşünüyorum. seni istemeyeni sen de isteme güzelim.önüne bakk.ben öle yapıyorum.onlar gününü gün yaprken onların dönmesini mi düşünecez.herkesin bir altenatifi oluyo.bundan sonrası için karşımıza değer bilecek ve çok sevecek ve seveceğimiz insanlar çıkarsın Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?