• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimliğim kayboldu yardım !!!

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Arkadaşlar merhaba

Konunun yeri burasımı bilmiyorum fakat kimliğim kayıp hiç bi yerde bulamıyorum sırasıyla hangi işlemleri yapmam gerek birisi yardımcı olabilirmi?
Yenisini nasıl çıkartabilirim??

ben yardımcı olayım canım . nüfus müdürlügüne gidiyorsun yanına 2 vesikalık fotgraf al .62 lirada cezası nüfus cüzdanın elinde :kahve:

en iyisi kaybetmemek ara bul evde kaybettiysen hiç ugrasma :) .
polis merkezine git önce.muhtarlıga da sor . bende tam bilmiyorum sunuda söyliyim canım götürecegin vesikalık fotograflar yakın bir zamanda cekilmiş olmalıı .

benim kaybolmustu resmi gazeteye kayıp ilanı verdirmiştik sonra babam cıkartmıstı para da ödememişti 1,5 yıl oluyo sanırım değişmişse bilmiyorum canım

benimde daha geçen yıl kayboldu nufus mudurlugune gittim 2 foto ile halletik ceza gelcek dediler ama bana ceza falan gelmedi.bir gün de bankaya gittim eski nufus fotokopimi verdim işlem için bu kimlik geçersiz dedi bende yenisinn fotokopisini çektim verdim adama...o gunden sonra içim rahat :))

Back
X