Kimliğimi en son 20 gün önce kullandım ve ...

Emniye. Bir şey olmaz dedi . Olursa dedim '' Olursa bana gel '' dedi ismini öğrenip çıktım .
Hayatımda ilk kez karakola gittim . :KK70:

Artık ilan verilmiyormuş .

Şansıma bu gün çipli kimliklerin ilk günüymüş hiç haberim yoktu ygs ye gireceklerde ( Bende gireceğim ) 16 tl ye biyomedikal resimle çipli kimlik almaları gerekiyormuş zaten . Aradan onu da çıkarmış oldum :)) İşte her şerdeki hayır dedim .

Geçmiş olsun o kimlik evde bi yerlerde çıkar eğer calinmadigindan eminsen..

Emniyete gittim . Bir şey olmaz dedi . Olursa dedim '' Olursa bana gel '' dedi ismini öğrenip çıktım .
Hayatımda ilk kez karakola gittim . :KK70:

Artık ilan verilmiyormuş .

Şansıma bu gün çipli kimliklerin ilk günüymüş hiç haberim yoktu ygs ye gireceklerde ( Bende gireceğim ) 16 tl ye biyomedikal resimle çipli kimlik almaları gerekiyormuş zaten . Aradan onu da çıkarmış oldum :)) İşte her şerdeki hayır dedim .
Yaaa ygs icin yeni kart mi gerekiyo:KK57:sanmiyorum ya basvuru formunda kimlik secenekleri vardi nufus cuzdani tc karti vs diye secenekler vardi

Yaaa ygs icin yeni kart mi gerekiyo:KK57:sanmiyorum ya basvuru formunda kimlik secenekleri vardi nufus cuzdani tc karti vs diye secenekler vardi

Ben işte orada bizim okulun müdür yardımcısına sordum o kısmı tc kimlik kartını işaretle dedi bana .
Bende nüfus cüzdanını işaretlemiştim . Sınav klavuzunda yazıyormuş anladığım kadarıyla

Back
X