- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Esim surekli insanlik sende kalsin kafasindaEsin cok mantıklı konusuyor. Bende senin gibiyim bu aralar bdv de annesiyle anlasamayan cok kisinin açtığı konu var
Annesiyle cok iyi anlasan ve annesi tarafından sevilen uzerine titrenen kadınları görünce yüreğimdeki yangın alevleniyor cok üzülüyorum
Benim esimde oyle surekli zaten politigin tekidir abartma askim abartma hayatim bosver sende canim.Bazen de susar.Benim esimde birgun saygi duyarim görüşmezsen dedi en son . Bence de herkes anne kelimesini haketmiyor her doğuran anne olamiyor malesefEsim surekli insanlik sende kalsin kafasinda
Ben kafama cok takip anne boyle olmak dedikce artik bunu soyledi kisaca herkes annelik sifatini haketmez kendini bosa uzme demeye getirdi
Dediğiniz gibi de olabilir tabii yani başkasından olabilirsiniz burda öyle bir konu vardı çünkü.Yok 3. Cocugum ben
Benden sonra bir kardesim oldu onuda isteyerek yapti dilede getirir hep ama beni nedense hep aldirmak istemis her firsatta her ortamda dilden dusurmez bunu dusunsenize beraber katildiginiz her ortanda, her hamilelik bebek konusu gecen muhabbetlerde surekli bunu aldirmak icin cok ugrastim ama zamani gecmisti diye yaptigi muhabbetlerin cocugunu ne kadar uzdugunu.
Benim cok canimi yakiyor bu mevzu mesela
Istisnasiz zoruma gidiyor her seferinde kendi gerceklesmeyen kurtajimi dinliyor olmak
Acaba baskasindan miyim
Acaba tecavuz cocugumuyum falan diye bile dusundum
Yetmedi gozumu karartip sordum
Yok ama olmuyor
Kabul ediyim diyorum bir muddet uzak duruyorum tamamen
Sonra bana bir isi dusuyor,, iki gulumsuyor sonra altindan cikiyor mesele
Acik acik bugun ki cikarim su su dese daha az kirilacagim
Cunku sahte sevgisinden cok biktim yoruldum
Hayir 3. Cocugum
Iki kizi bir oglu daha var
Oteki cocuklari her halti yer goze batmaz
Ama benim kendisinden bekledigim tebessum bile yuk oluyor omuzlarina
Ilk ya da son çocuk musunuz ?Hep boyleydi
Bilmiyorum kardeslerime karsi hep koruyucu, asla laf soyletmez
Ama bana karsi kapi duvar
Bi insanin yuzu evladina hic mi gulmez
Gulmuyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?