• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimliksiz otel

Oteller genelde almazlar kanunen de almamalılar lakin bu kural valeye teslim ettiğiniz aracın markasına göre değişiklik gösterebilir.

Almazlar. Ayakta duramayacak kadar hastayken aile hekimliğine gittim gözümün yaşına bakmadılar diğer çantamda kalmış kimlik almadılar tc numarasını ezbere bilmeme ramen. Bu kadar ufak bisey olmuyorsa otel hiç olmaz

Sanırım alınmış arkadaş şu an sevgilisiyle beraber. Boşa yazıyorsunuz gibime geliyor. :)

Sanırım alınmış arkadaş şu an sevgilisiyle beraber. Boşa yazıyorsunuz gibime geliyor. :)
Belkide kimliksizlikten gözaltına almışlardır. Telefonunuda alıyorlar sanırım :) Otelde olsa sevgilisi duş alırken arada girip bakardı

Bu arada bu üyenin 18 yaş altı olduğunu nerden çıkardınız yahu ?
Lisans yazıyor eğitim durumu..
Konularında evlilik yolunda olduğu anlaşılıyor..
Ay banane be ..
Gecenin bir buçuğu ben eski konulara bakıyorum,konu sahibi otelin 6.yıldızı olma yolunda :KK31:

Bu isin icinde baska bir is var bence.. bu kimlik unutulmusa benzemiyor.. baska biseyler var..

yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim. sorun çözüldü giriş yapabildim.
not:23 yaşında çalışan bir kadınım ve numara yapma amacım yok. hey allahım. bence entrika arayan arkadaşlar fazla aski memnu izlemesin.
Hehe inandik tabiii, yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis.. nasil giris yaptin anlatsana bi !!! Kimlik yok bisey yok.. bagri otelin ismine verde basina bisey gelirse polisi arayalim :duduk: ne cesaret yahu neler oluyor neler, birde sen kimliksiz cikiyorsun guya guyaaaaa yani..

Back
X