- 19 Aralık 2018
- 616
- 397
- 103
- Konu Sahibi Ceycey12345
-
Nufus kayit orneginde din yazmaz ki. Yanlisiniz olmasin?Arkadaslar kimlik değil nüfus kayıt örneği de istendi orada yazıyor
şu an elimde nüfus kayıt örneği duruyor geçenlerde bir iş için edevletten indirmiştim.dinle alakalı bir ibare yok.devletten aldığım hiçbir belgede de din ibaresi görmedim.Arkadaslar kimlik değil nüfus kayıt örneği de istendi orada yazıyor
Kimlikte din yazmasının sebebinin eğer kişi ölür ve hiçbir yakını yanında olmazsa kendi dininin gereklerine göre ölüm töreni yapılsın diye yazıldığını duymuştum. Gereksiz olduğunu düşünmüyorum.
Bu kısımda yazıyor bu sekildeşu an elimde nüfus kayıt örneği duruyor geçenlerde bir iş için edevletten indirmiştim.dinle alakalı bir ibare yok.devletten aldığım hiçbir belgede de din ibaresi görmedim.
Herkes bizim gibi düşünmüyor malesef bi taraftan buna önem veren bir yerle ben çalışmam zaten diyorum sonra ödemeler aklıma geliyor ....Hic yazmamasi daha iyi. Zaten gereksiz bir bilgi. Kime ne bizim dinimizden. Bosverin asla boyle bir sey icin sorun yasamazsiniz.
Kişinin aykırı bir vasiyeti yoksa ailesinin isteğine göre yapılıyor cenaze işlemleriBenim bildigim kadari ile taninmayan insan zaten kimsesiz mezara atiliyor. Öyle tören mören yok. Yani kisi yahudi olsa, sinagogtami tören yapiyorlar sanki? Ki milyonlarca insan orda islam yazdiriyor, ki inancsiz oldugu halde. Sirf sorun olmasin diye.
Yani din ibaresi olmasi sacmadir.
Kişinin aykırı bir vasiyeti yoksa ailesinin isteğine göre yapılıyor cenaze işlemleri
bu e devlet çıktısı mı gidip elden mi aldınız?Bu kısımda yazıyor bu sekilde
E devletten aldımbu e devlet çıktısı mı gidip elden mi aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?