- 19 Aralık 2018
- 616
- 397
- 103
- Konu Sahibi Ceycey12345
-
Bunu onemseyecek is yerinde calismayin zaten, sonra namazindan orucuna kadar her sey sorun olur.
cok ilginç bende böyle çıkmıyo.dinle alakalı bir şey yazmıyoE devletten aldım
E devletten nüfus kayıt örneğini seçiyorum bu cıkıyor malesefcok ilginç bende böyle çıkmıyo.dinle alakalı bir şey yazmıyo
Arkadaşlar merhaba!
İşe girilince evraklar isteniyor malumunuz. Ben yıllar önce sürekli vize reddi almam sebebiyle kimlikten din hanemi sildirmiştim. (Işid olaylarının olduğu karışık bir dönemde) Ardından tekrardan yazdırmayı unuttum erteledim fırsat olmadı. Şimdi nüfus kayıt örneği isteniyor orada din kısmı boş duruyor. Sizce bir sorun olur mu? Çoğu kişi insanları inançlarına göre yargılıyor. Başına böyle bir şey gelmiş olan var mı? Yarın evrakları teslim edeceğim bi derde düştüm
Bence imam dahi olmak için müslüman olmak gerekmiyor. Ama malesef bu ülkenin gerçeği uluslarası çalışan kurumsal bi firma bana namaz kılıyor musun? diye sormuştu. Yaşamak icin çalışmak çalışmak içinde kendimizden taviz vermemiz gerekiyor, ne yazık kiİmam falan mı olacaksınız neden dininize bakıp sorun etsinler ki
Hahah aldımmVizeyi alabildiniz mi sonra merak ettim? :)
Hukuki olarak şu nedenle belirtiliyor din hanesi.Hic yazmamasi daha iyi. Zaten gereksiz bir bilgi. Kime ne bizim dinimizden. Bosverin asla boyle bir sey icin sorun yasamazsiniz.
Biraz bekle ben işe girip sorun yaşamazsam sildirirsin canımİleride ben de sildireceğim sırf, "bu ülkenin %99'u şu dindendir" saçmalığının bitmesine katkıda bulunmak için.
Ben dogrudan fislemek amaciyla yazdigini dusunuyorum. Kimsenin kimseye dini hosgorude bulundugunu gormedigimden belki. Hakli olabilirsiniz yoksaHukuki olarak şu nedenle belirtiliyor din hanesi.
Kişi öldüğünde Sayet herhangi bir akrabası yoksa kimsesiz ise defin işlemleri ona göre yapılıyor.
Veya inancınıza yönelik bir saldırı yapıldıgi zaman direkt şikayetçi olma imkanı veriyor size.
Törenden kastimin ne olduğunu düşünüyorsunuz? Müslüman kişinin cenaze namazı kılınır ve gömülür, hristiyan kisinin katolikse cenazesi yakılır , başka dinlerde de başka ölüm ritüelleri vardır. Kişinin ruhuna saygıdan inancına göre bu gerçekleştirilir. Saçma gören zaten kimliğine bir şey yazdırmak zorunda da değil.Benim bildigim kadari ile taninmayan insan zaten kimsesiz mezara atiliyor. Öyle tören mören yok. Yani kisi yahudi olsa, sinagogtami tören yapiyorlar sanki? Ki milyonlarca insan orda islam yazdiriyor, ki inancsiz oldugu halde. Sirf sorun olmasin diye.
Yani din ibaresi olmasi sacmadir.
Kimlikte mensup olduğumuZ dinin olması kadar güzel bir ayrıntı daha yoktur.. Kişi Bir kazada vs öldüğü zaman o cesede Müslümansa islam usullerine göre muamele yapılır mesela Yıkamak gömmek vs gibi .. bunun için böyle bir kısmın olması tuhaflık değildir..İslam dininin inceliğini işaret eder..Kimlikte mensup olduğumuz din ile ilgili bir kısım bulunması aşırı tuhaf bence. Sorunuzun cevabı yok ne yazık ki bende ama bir şey çıkacağını sanmam.
Ajdjjdjxej tebrikler..Hahah aldımm
Törenden kastimin ne olduğunu düşünüyorsunuz? Müslüman kişinin cenaze namazı kılınır ve gömülür, hristiyan kisinin katolikse cenazesi yakılır , başka dinlerde de başka ölüm ritüelleri vardır. Kişinin ruhuna saygıdan inancına göre bu gerçekleştirilir. Saçma gören zaten kimliğine bir şey yazdırmak zorunda da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?