Kimmişsin, neymişsin?

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.232
15.039
498
Merhabalar,

Hep bir derdim var bölümüne açardım konularımı dert olarak gördüğüm için, ama şuan bu dert mi değil mi bilmiyorum sadece içimi dökmek istedim.

Vakti zamanında bir arkadaşım vardı, ama farklı bir arkadaş olduğu her hareketinden belliydi.
Ama ne o bana açılabildi, ne ben sorabildim düşüncelerini.
Neyse okul bitti, görüşme imkanımız azaldı derken ben onu tamamen arkadaş olarak görmeye başladım, hatta hiç konuşmak bile gelmezdi içimden.
Onceden her gün konuşurduk, şuan ise aradan 4 ay geçti sadece bir kere konuştuk. Çok umrumda mı, değil aslında.
Ama madem arkadaşımdı neden benimle normal bir arkadaş gibi konuşmayı bıraktı, neden çok özel davranıp sonra öylece kesti.
Aslında ben de öyle yaptım, konuşmadım onunla, daha doğrusu hep konuştuğumuz sosyal ağ heaabıma girmedim çok uzun zamandir.
Neyse bu adam askere gidiyorum dedi bana, gitti de ama her haftasonu buradaymış meğersem.
Bunu ben başkalarından öğreniyorum.
Ondan duygusal anlamda hiçbir beklentim yok, sadece yanıyorum onu arkadaşım olarak gördüğüme, yanıyorum onu iyi niyetli zannettigime, yanıyorum onu savunduğuma.
Ben onuarkadaşım bildim, bana duguları olsa da olmasa da arkadaşım olarak kalacak hiçbir kırgınlığım yok dedim. Ama hep böyle oldu, biryerlere gitti ortadan kayboldu , sonra gelince benim etrafımda gezindi.
Şimdi de aynı, elbet bir gün gelip bana bir şey soracak o zaman içimdekileri nasıl tutacağım nasıl sunacağım diyorum.
Ya da bana gelip hangi yüzüyle ne diyecek diyorum.
Suanda da aynı ildeyiz, yakınız hatta amaa o sadece bir kez yurt dışına çıktığı kızların olduğu grupl dışarda.
Bu da umrumda değil, tek derdim beni arayıp braindamage ben oraya geliyorum bir göreyim seni diyememesi.
Ben onun çok iyi arkadaşıydım, herkes imrenirdi.
Şuan ne hissedeceğimi bile bilmiyorum.
Bütün erkeklerin böyle olmadığını biliyorum, ama benim beklentim bir ilişki bile değilken arkadaşlığımıźı bozmasının nasıl bir açıklaması var merak ediyorum.
Ama karşıma çıksa selam bile vermem, selamıma değmez diyorum.
Ona adam bile diyemiyorum, adını duyunca bir tiksinti geliyor..

Paylaşmak istedim, anlayabileceğim kimse yok sizlere yazayım dedim...

Bende oyleyim erkek kiz fark etmez bazen sureli konusurum konusurum eser bigun konusmam etmem cevap vermem hic bigun eser bisey olmamis gibi yazar devam ederim eserse bulusurum onlarda niye yazmadin etmedin sorgulamaz ben konusunca konusurlar gayet sicak ama hic bir arkadasim benden igrenmedi buyuzden cunku arkadasim olarak kalanlar bu huyumu bilip arkadas kaldilar istemeyen siler bukadar basit aslinda cok buyutuyorsun

Bu çok farklı bir durum, diğer arkadaşlarım da kafalarına estiklerinde yazıyorlar ama ben onlara demiyorum neden öyle yapıyorsunuz diye. Onlardan iğrenmiyorum.
Olay burda o değil, her gun konuşan bir insandı o benimle, yani senin gibi olsa tamam derim.
Ben de gayet soğuk bir insanım hatta, çok fazla samimi olamam kimseyle.
Ama işte bu durum çok farklı, çok yakın arkadaşken hergun konuşurken böyle olması.
Benimle aynı yere gelip ben geldim bir göreyim seni dememesi.
Önceden böyle değildi, ona o kadar çok değer veriyordum ki ben.
Şuan yazık diyorum o değere..

senin duygularin dusuncelerin karakarisik. onun hislerini davranislarini bir kenara koy bence, kendi duygularina odaklan. umurum degil aslinda diyorsun, umurun olmayan biri icin bir sayfa yazi doseniyorsun, aslinda takmiyorum diyorsun askerdeyim ddediginde burdaymis buna cok bozuldum diyorsun, sadece arkadas olarak goruyorum diyorsun yakinlastigi anlardan zevk aliyorsun sonra arkadasa dondumu kaldiramiyorsun vs vs..
bence sen yanlizsin. yanlizliktan ne dusunecegini, ondan hoslanip hoslanmadigini bile bilmiyorsun, en ufak bir yaklasimda evt hoslaniyor diyorsun, arkadasa dondumu hani hoslaniyordu diyorsun.
yanlizliktan bunlar.
o da sana net duygusal birseyler hissetmiyor, sen de ona.
hayatina biri giriversin bu kisinin adini bile unutursun o gun.

Canim boşver ya. Demekki o seni gözden rahatca cikarabiliyor. Sen de onu çıkar.

sizin soğuk ve ilgisiz tavrınız onda bu dengesizliği yaratmış olabilir..

şöyle ki ;
farklı bir arkadaş olduğu her halinden belliydi demişsiniz, sizden bu anlamda bir ışık görmeyince arkadaş olarak davranmanıza arkadaşça karşılık vermiştir ama içinde hep bir umutla..
hiç konuşmak gelmezdi içimden dediğiniz zamanlar olmuş e bunu da hissetmiştir mutlaka ve vazgeçmiştir içindeki sevdasından ve içindeki yapmacık arkadaşlıktan...

Onun yakınlaştığı dönemler geride kaldı, ben de sırf o yakınlaştı benimle ilgilendi diye ona karşı birşeyler hissetmiştim. Evet onu duygusal olarak umursamıyorum, olmadı evet demiştim ama arkadaşımdı benim çok iyi hem de. Sayfa yazı doşedim çunku onun arkadaşlığı benim için çok değerliydi. Çok yakın bir arkadaş topluluğunun iki bireyiydik. Ve şuan arkadaşım değilmiş gibi davranması çok kotu oldu..
Onunla aramda bir şey olması imkansız, benim öyle bir isteğim yok.
Sadece arkadaşlığını istemiştim ben, okul bitince öyle hiç tanışmamışız gibi yapmasını değil. 6 ay önce benden hoşlanmadığını, ve onun da bana göre biri olmadığını anladım zaten. Siz olayı yanlış anlamışsınız veya anlamamışsınız.

Canim boşver ya. Demekki o seni gözden rahatca cikarabiliyor. Sen de onu çıkar.
Ahh bilgece, çıkardım zaten 6 aydır konuşmuyorum onunla. Ama ayıp yaptığı, insan arkadaşına böyle yapar mı? Ben ki insanlara çok zor guvenirim, onun arkadaşlıgına tamamen inanmışken bir helallik bile almadan gitmesi hiç hoş olmadı.

Tabii bu da olabilir, ama biz zaten birbirimize göre değiliz. Yani olamayız bunu ben sonra fark ettim. İstediğim tek şey 'brain ben askere gidiyorum şuradayım hakkını helal et, ya da bir nasılsın iyi misin' yani arkadaşım dediğim adamın askere gittiğini onu hiç tanımayan birinden öğrendim. Çok gücüme gitti.. Mutlu bir hayatım var allaha şukur yani onu aramıyorum ama işte insan neden böyle yaptı acaba diye sormadan da edemiyor geliyorlar bazen :)

Ben de böyle bir olay yaşamıştım ve anladım ki erkekten arkadaş olmaz. Çünkü bizim arkadasta olsa erkeklerden beklentilerimiz hep farklı olur bi kız arkadasa nazaran. Yanlıs mıyım?

Ben de böyle bir olay yaşamıştım ve anladım ki erkekten arkadaş olmaz. Çünkü bizim arkadasta olsa erkeklerden beklentilerimiz hep farklı olur bi kız arkadasa nazaran. Yanlıs mıyım?
Yani benim çok yakın erkek arkadaşlarım var, hiçbir zaman da farklı bir gözle baktıklarını gormedim veya farklı bir beklentim olmadı onlardan. Erkekten arkadaş oluyor bence. Ama anlam veremedim yani bu duruma. Hadi çok yakın arkadaşım olmasın, insan giderken helallik almaz mı o kadar da mı değil yani diyorum. Şuan aramıyorum onu hayatımda, benim düşüncem sadece mantıklı bir açıklama bulmak. Çoğu erkekte de yok böyle birşey aradığım kabahat zaten diyorum..

Ah arkadasım en büyük hatamız erkeklerden mantıklı acıklamalar beklemek. Elbette hepsi bir değil ama denk geliyor iste. Sen önüne baka geçmişten bişeyler takma kafana bosver senden değerli ne var ki?

Ah arkadasım en büyük hatamız erkeklerden mantıklı acıklamalar beklemek. Elbette hepsi bir değil ama denk geliyor iste. Sen önüne baka geçmişten bişeyler takma kafana bosver senden değerli ne var ki?
Tabii ki canım benden değerli değil, işte böyle anlam aramaya başlıyoruz bazen sonra kördüğüm oluyor çıkıyor. Konuyu biraz zaman önce açmıştım o ara çok dolmuştum şuan düşünmüyorum ama dediğin gibi anlam ararken kayboluyoruz resmen :) ben de yazınca rahatlayacağımı duşundum ve öyle de oldu :)

benim bir 'arkadaşım' vardı lisede
ama fazla farklıydık..çok çok samimiydik 2yıl boyunca..herkes imrenirdi sevgili sanırdı
bana bütün teklif eden erkelerin önüne set koyardı...bütün erkekleri yok ediyordu çevremden...boş değildi belliydi ama açılmıyordu da...eh bende boş sayılmazdım birazcık...sonra bir arkadaşı dedi senden hoşlanıyor anlayamıyormusun diye...bu 2 yılın sonunda oluyor ve o ara koptuk...derken evlendi :)
sonra da ben evlendim :) geçti gitti ...işte
takma bile...yaşanan güzel muhabbetin ve günleri iyi hatırla yeter...beklentide olma

Evet canım haklısın, ama tekrar belirteyim ben durumun farkındayım :) sadece arkadaştık biz o yüzden ben arkadaşlığımın bozulmamasını diledim hep. O yüzden ona güvendim arkadaşlığına, dürüstlüğüne, ki bu öyle kimseye set koyup engellemezdi :) hani o yüzden bekledim bir Allahaısmarladık demesini ama onu bile diyemedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…