Kimse anlamıyor

Yani orda anneler hatali iste. Elaleme cocugunun özelini yaymakta kime fayda var. Tamam ilkte anlattin ondan sonra susun. Bizim insanimizda hep güya moral verirken isi daha da kötüye sürer. Rahmetli babam hastayken bazi ziyaretciler kimin nasil cok hasta olup can cekiserek öldügünü anlatirdi mesela cevrenin bu konuda faydali birsey yaptigini sahsen nadir gördüm..
Kendinize hedefler belirleyin ve onlara dogru calisin. Kendinizi yipratmamaniz cok önemli.

Lütfen kendinizi suçlamayın.
Hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyoruz.
Gerçekten çocuk mu istiyorsunuz yoksa çevreniz mi sizi buna itiyor bunu bir düşünün.
Kpss vs bunlar aslında o kadar da önemli değil.
Ben de bu sene kpss hazırlanıyorum
Olursa olur olmazsa başka bir şey olur.
Bence kendinizi bir süre rahat bırakın.
Yaşamaya odaklanın
Derin nefes alın güne duş alarak başlayın
Pandemi evet hepimiz çok sıkıldık.
Sakin yerlerde yürüyüşe çıkın
İçinizden gelmese de zorlayın kendinizi
Kitap okuyun
Ben kendi derdimi kafaya çok taktıysam mutlaka kitap okurum
Başka dünyaya karaktere bürünmek bana unutturur her şeyi ve sakinleşmemi sağlar
Siz bir insansınız yaşadıklarınız tepkileriniz hepimizin yapacağı şeyler
Suçlamayın kendinizi

Yardım almayı düşünüyorum. Cevrem evlenir evlenmez aynı baskıyı bana da yaptı. Takmamaya çalışıyorum ama artık çabalarım irademin dışında kalmış, takmamayı başaramıyorum
3 yıl çocuk istemedim, korunduğum halde akrabalar kısır diye dedikodumu yaptı.kaynanam hiç karışmaz bana o bile ne zaman doğurcan dedi. Canım ne zaman isterse dedim . Doğurdum inanmayan oldu eltisinin çocuğudur o ,o kısır çocuğu olmaz dediler.. şimdide ikinci çocuk olmuyormu diyorlar kimsenin aklına bu kadın çocuk istemiyor yapmıyor gelmiyor . demem o ki insanlar konuşur doğurursun konuşur doğurmasın konuşur. Hiç kimsenin dediğini takmıyorum. Benim hayatım benim kararlarım. Sizde takmayın bu hayat "sizin" kimsenin lafına üzülecek kadar uzun değil..

Bence tek bir hedefe kanalize olmanız lazım. Bir yandan bebek bir yandan sınav, beklentiler vs biraz dinleyin kendinizi. Zaman tanıyın. Üst üste sık sık bebek ve düşükler zaten normal bir insanı da yorar. Önceliğiniz ne, neyi daha çok istiyorsunuz sorgulayın, dinlenin. Ona göre çıkın yola.

Ne biçim insanlar bunlar ya ülkemizde çoğu kadın zaten toplum baskısından dolayı depresyona giriyor. Neden? Hiçbir vizyonu, birikimi, konuşacak kültürü olmayan insancıklar dedikodu yapıp kendini tatmin edecek diye!

Ağzı olan konuşuyor.Ayrıca herkes atanmak zorunda deıl.Uzulecek bır sey bulursanız bınlerce bulursunuz.Bence bunu yapmayın .

Maalesef çevremdeki insalar böyle kim ne yapmış kim ne demiş.. okumuş insanları bile okulunu bitirmiş çalışmamış koca parası yiyorum diye böbürleniyor hayatları evlenmek çocuk doğurmak. Ben bu kriterde hiç olmadığım için çok yadirgandim

Ben anneme dedim ki herkese söyle kimse bana bişey demesin bebek var mı yok mu demesin arayıp da sormasınlar hiç biriyle önemli bişey olmadıkça konuşmuyorum zaten pandemi var bu görüşmeme olayını çok sevdim ben valla kafam rahat bir yıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…