- 22 Haziran 2016
- 20
- 13
- 3
- Konu Sahibi Lekesizler
-
Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldım kş yazıp rahatlamak ve sizlerden fikir almak istedim. Yarın düğünüm var, Allah a şükür eşimle manevi hiçbir sıkıntımız yok Allah daim etsin inşallah. Eşimin tek başına koşturması ailesinin umursamazlığı inanın son saatler ve çok bunaldım. Ev düzdük ama buzdolabı bomboş, ocak yok, evde halı yok... Yokta yok. Az önce konuşurken vir tanıdığa bahsettim ve sanırım bana erzak almış. Ben acınacak durumda değilim ki. Biliyorum o iyiliğinden yaptı ama çok ağırıma gidiyor. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allah a sığınıyorum inşallah hayırlısı olur.
Yeni ev kurmak böyledir
Evlenene erzak almak da adettendir aslında takmayın kafanıza
Çabucak toparlanırsınız inşallah
Maddi sorununuz mu var? Düzelir takma kafana. Her şey alınır. Yeter ki sağlığın yerinde olsun.
Amaan biz de oyleydik. Onemli olan anlasmaniz, gerisi bos.
O günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)Hersey olur zamanla
Bi gün bunları gülerek anlatacaksin
İlla sorunlar olacak maddi durumun iyi olsa bile sorun olacak emin ol hiç ağırına gitmesin bir yuva böyle kurulur kv evlendiğinde bir yer yatağı varmış tüpü komşudan almışlar ya neler neler var düğünün çok güzel geçer inşallah en Mutlu günün olur düşünme bunlarıMerhaba arkadaşlar o kadar bunaldım kş yazıp rahatlamak ve sizlerden fikir almak istedim. Yarın düğünüm var, Allah a şükür eşimle manevi hiçbir sıkıntımız yok Allah daim etsin inşallah. Eşimin tek başına koşturması ailesinin umursamazlığı inanın son saatler ve çok bunaldım. Ev düzdük ama buzdolabı bomboş, ocak yok, evde halı yok... Yokta yok. Az önce konuşurken vir tanıdığa bahsettim ve sanırım bana erzak almış. Ben acınacak durumda değilim ki. Biliyorum o iyiliğinden yaptı ama çok ağırıma gidiyor. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allah a sığınıyorum inşallah hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?