Kimse bana acımasın :(

Lekesizler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
20
13
3
Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldım kş yazıp rahatlamak ve sizlerden fikir almak istedim. Yarın düğünüm var, Allah a şükür eşimle manevi hiçbir sıkıntımız yok Allah daim etsin inşallah. Eşimin tek başına koşturması ailesinin umursamazlığı inanın son saatler ve çok bunaldım. Ev düzdük ama buzdolabı bomboş, ocak yok, evde halı yok... Yokta yok. Az önce konuşurken vir tanıdığa bahsettim ve sanırım bana erzak almış. Ben acınacak durumda değilim ki. Biliyorum o iyiliğinden yaptı ama çok ağırıma gidiyor. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allah a sığınıyorum inşallah hayırlısı olur.

Yeni ev kurmak böyledir
Evlenene erzak almak da adettendir aslında takmayın kafanıza
Çabucak toparlanırsınız inşallah

Maddi sorununuz mu var? Düzelir takma kafana. Her şey alınır. Yeter ki sağlığın yerinde olsun.

Evet biraz maddi sorunumuz var. Herşeyi borç harçla yaptık ve evde yiyecek bir ekmek bir zeytin olmaması beni çok üzdü. Ailem bizlere hiç böyle şeyleri yansıtmazdı. Uzaktan gelecekler herşeyi onlar yaptı sayılır ve evi öyle görse babam kahrolur. Allah sağlık sıhhat versin inşallah.

Niye acıdığını düşünüp kendinizi ezikliyorsunuz. Karsınızda ki ne kadar düşünceli, kibar bir insanmıs ki en azından bu derdinize çare olmuş. Hersey herzaman tamam olmaz yavaş yavaş yaparsınız. Düğünden sonra halınızıda alırsınız eksiklerinizide. Size erzak alan kimseyide evinize davet eder ağırlar altında kalmassınız. En güzel zamanlarınız en heyecanlı anlarınız şu anlar. Ufak detaylarda boğulmayın. Anın tadını çıkartın.

Benim dolabım boştu. Balayı için havaalanına giderken yolda poğaça yemiştik. Olur, her şey hallolur.

Biraz içim buruk o yüzden ufak detaylara takılıyorum sanırım. Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Inanın kendimi daha iyi hissediyorum. Allah razı olsun hepinizden.

Erzaginiz yoksa alisveris yapin esinizle.tanidiginiza erzagimiz yok dersen oda kendinden istedigini ima ettin sanip alipmistir.
Boyle kucuk olaylari sorun edip wn mutlu gununuzu zehir etmeyin mutluluklar.

canim erzak olayini takma adettir bizde mesela damat gelin degil akrabalar dolabi doldurur ilk gun icin.. cok icinde kalacaksa ileride vakti geldiginde sende o kisinin sevabina bir eksigini kaparsin olur biter 10 aydir evliyim hâlâ evimde hali yok bunlar sorun degil siz anlasiyormusunuz bu onemli bosver hep olur gerisi sen simdi gelin ayakkabina yazacagin isimleri düşün; )

Hiç üzülmeyin içinden gelmiiş yapmış sizi bu şekilde düşünen yakınlarınızın olması çok çok iyi. Sizde düğünden sonra güzel bir yemek yapar ağırlarsınız olur biter.

Sizin aileniz nerede?
Bence bu kadar dertlenmeyin önemli olan geçim. Huzur varsa zamanla her şey olur.
O tanıdık da çok düşünceli davranmış. Bence o kişinin kıymetini bil. Bir gün yemeğe davet edersin ödeşirsiniz.

İlla sorunlar olacak maddi durumun iyi olsa bile sorun olacak emin ol hiç ağırına gitmesin bir yuva böyle kurulur kv evlendiğinde bir yer yatağı varmış tüpü komşudan almışlar ya neler neler var düğünün çok güzel geçer inşallah en Mutlu günün olur düşünme bunları

evlendiğimiz zaman evde 2. el eşyalar vardı
eski bi koltuk takımı
2. el mi kaçıncı el belli olmayan bi yatak

sadece 2 tane tabak
2 tane çatal
1 tane küçük tencere

böyle 1 sene yaşadık
her geçen gün çalışıp çabalayarak...
maaşı aldığımızda borçları ödüyorduk elimizde 30 tl kalıyordu sen düşün işte artık ne yiyip içtiğimizi

evleneli 4 seneyi geçti ve sana örnek olarak şöyle diyim, şu an evdeki elektrikli süpürgeyi 2.700 tl ye aldık
yani her şey zamanla ve çalışarak oluyor dert etme sakın

Benimkinde de her şeyi eşim yapti beş kuruş ceplerinden bi şey çikmadi borcumuz oldu biraz sikinti çektik ama çok şükür kimseye minnet etmedik. Yarin öbür gün başimiza kalkacaklari bi durumda olmadi olmayacak böylece. Şuan zoruna giden şeylere yarin iyi ki diyeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…