- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Lekesizler
-
Canim oncelikli olarak hayirli olsun senin bu yasadiklarini bende yasadim dugun gunu sabaha kadar aglamistim maddi anlamda destek beklemedim ama manevi anlamda da hic gormedum kina geceme bile babamin kizmasiyla geldiler o kadar umursamazalardi ama esimden Allah bin kere razi olsun herseyi bir basina yapti sen dugununu dusun canim mutlu olmana bak evlencek insana herkes yardim eder yanlis anlama..Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldım kş yazıp rahatlamak ve sizlerden fikir almak istedim. Yarın düğünüm var, Allah a şükür eşimle manevi hiçbir sıkıntımız yok Allah daim etsin inşallah. Eşimin tek başına koşturması ailesinin umursamazlığı inanın son saatler ve çok bunaldım. Ev düzdük ama buzdolabı bomboş, ocak yok, evde halı yok... Yokta yok. Az önce konuşurken vir tanıdığa bahsettim ve sanırım bana erzak almış. Ben acınacak durumda değilim ki. Biliyorum o iyiliğinden yaptı ama çok ağırıma gidiyor. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allah a sığınıyorum inşallah hayırlısı olur.
Hiçbirşey olmaz canım benim hepimiz bu süreçlerden geçtik sende madem düğünden sonra bir ara o insanı yemeği davet edersiniz. Şimdiden sana musmutlu günler dilerimBilmiyorum boşluğuma geldi bahsettim böyle olunca da ağırıma gitti biraz. Teşekkür ederim.
Acınalacak haliniz yok zaten. Olur o kadar eksik. Tamamlanır. Hayırlısı olsun.Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldım kş yazıp rahatlamak ve sizlerden fikir almak istedim. Yarın düğünüm var, Allah a şükür eşimle manevi hiçbir sıkıntımız yok Allah daim etsin inşallah. Eşimin tek başına koşturması ailesinin umursamazlığı inanın son saatler ve çok bunaldım. Ev düzdük ama buzdolabı bomboş, ocak yok, evde halı yok... Yokta yok. Az önce konuşurken vir tanıdığa bahsettim ve sanırım bana erzak almış. Ben acınacak durumda değilim ki. Biliyorum o iyiliğinden yaptı ama çok ağırıma gidiyor. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allah a sığınıyorum inşallah hayırlısı olur.
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. O kadar iyi hissediyorum ki şu an. Sizin sayenizde yarınım en güzel günüm daha da güzel geçecek inşallah. Bazı arkadaşlar ailemi sormuş, memleketler uzak o yüzden geldikçe hallettiler. Iğnesine kadar herşeyi ailem yaptı zaten ve maddi olarak tükendiler artık. Ama olsun sizin de dediğiniz gibi bu günler tatlı bir anı olur inşallah. Allah sağlık sıhhat mutluluk huzur versin.
Bu güzel şeyleri yazarak beni nasıl mutlu ettiniz bir bilseniz... Hepinize yürekten teşekkür ederim. Şimdi uyumalıyım iyi dilekleriniz için sağolun... Hayırlı geceler.
evlendiğimiz zaman evde 2. el eşyalar vardı
eski bi koltuk takımı
2. el mi kaçıncı el belli olmayan bi yatak
sadece 2 tane tabak
2 tane çatal
1 tane küçük tencere
böyle 1 sene yaşadık
her geçen gün çalışıp çabalayarak...
maaşı aldığımızda borçları ödüyorduk elimizde 30 tl kalıyordu sen düşün işte artık ne yiyip içtiğimizi
evleneli 4 seneyi geçti ve sana örnek olarak şöyle diyim, şu an evdeki elektrikli süpürgeyi 2.700 tl ye aldık
yani her şey zamanla ve çalışarak oluyor dert etme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?