- Konu Sahibi mutluolmak
-
akandeniz sağol.Belli etsin ben hissedeyim ölmeden önce.Bu dünyadan anne sevgisi göremeden gideceğim.Bu durum beni çok rahatsız ediyor.Sadece annemle olan ilişkimi değil.başka insanlarla olan ilişkimi,hayata bakışımı herşeyimi.Kendini benim yerime koy sana annen öyle dese ama normal bi biçimde onun için çok basit bişey.İnan hiçbir şey hissetmiyor bunu söylerken ve her defasında ben bunu söylediğim için haksız oluyorum.canım benim ben okurken bile sevdim seni....
bazı insanlar sevgisini belli etmez çocuklarına bile...
özlemez sevmez olurmu mutlaka seviyodur..
böyle düşünme daha kötü hissetme kendini
bilmiyorum ben ona bişey yapmadım.Bir anne nasıl böyle bir şey söyler ki?
Sebebi de olmaz böyle şeyin.
Evlat naparsa yapsın anne sever..
yanlış anlamadım sürekli böyle söylüyor.ben ortaokuldayken de lisedeyken de.Sevmiyorum seni.Defol,S*ktir git,s*ktir git diye bağırıyordu.Ben anneme hiçbir zaman mutluluk veremedim ona hep mutsuzluk verdim.Benim varlığım onu mutsuz edior.Kendisi de diyor zaten varlığın beni rahatsız ediyor diye önceden diyrdu şimdi demiyor artık bıktı.Baktı gördü o da bağırmaktan bıktı ama bana hala böyle bi anne evladına severek,güleryüzle yaklaşır içi titrer ya öyle yapıyomuş yan ianneler.Benim annem bunun tam tersi.canim üzülme sen onu yanlis anlamissindir,hem o sana bilerek böyle yapiyordur ki sen onu özleyesin diye.
bu iki günlük bi olay değil ortaokuldan liseden beri böyle davranıyor bana.Artık duruldu biraz.allah allahhhhh...
canım belki başka bi sorunu var annenin...
ben yapamıyorum kaç defa sordu bu soruyu cevap hep aynı özlemiyorum.İşin açıkçası pek fazla özlemiyorum sürekli böyle diyor.Ben işte konuşmammayı yapamıyorum.Annem o benim.Şu anda ağlıyorum.Görürse ağladığımı kızar.Bana bağırır.Ben haksız duruma düşerim.en son yaşadıklarımızdan sonra ben annemin beni sevmediğini anladım. onunla bir daha konuşmayı düşünmüyorum. bir anne çocuğunu sevmeyebilir. sonuçta gazetelerden de okuyoruz çocuğuna işkence yapan, sokağa atan anneler. sana tavsiyem çok umursama üzülürsün. kabullen ve onu değiştirmeye çalışma.
Ohooooo sen hala orada mısın arkadaşım?
Biz bile anladık seni sevmediklerini sen yeni mi farkediyorsun cidden?
bana söylüyorsun sanırım :)))
ya işte kızıyorum, sonra yine yok yanlış anlamışımdır diyorum, yine konuşmaya gidiyorum aynı şeyler oluyor. bu defa çok kırdı beni sen öl bana bişi olmasın, umurumda değilsin dedi. e bu lafıda kaldıramam.
Yoooo..
Ben konu sahibine yazmıştım.
Sizin durumunuzdan haberim yok.
yeni farketmiyorum.zaten bi insanın annesi sevmezse diğer insanlaro nu nasıl sevsin?Hoşuna mı gitti beni sevmemeleri.Yeni farketmiyorum böle arada bir daha bir daha geliyor aklıma.Hoşunuza mı gitti mutsuz olmam.Ohooooo sen hala orada mısın arkadaşım?
Biz bile anladık seni sevmediklerini sen yeni mi farkediyorsun cidden?
kendine göre öyle.Babam ona bişeyler yapar.o da babamın ona değer vermesini sevmesini ister.Beklediği ilgiyi bulamaz.Zaten bana bu zamana kadar baBabam olmasa bana bakmaz annem yanından kovar.Nitekim yazın babam yoktu.Beni evden kovmaktan beter etti.Yaptığı psikolojik baskılarla.Anneniz çok mu mutsuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?