kimse beni sevmiyor

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
herkese merhaba;
Kimse beni sevmiyor.Annem bile.Yarın Ankara'ya gidiyorum okula.Bu 4. yılım üniversitede.Anneme sordum.Anne ben uzaktayken benim özlüyor musun diye.Hayır dedi.İlk gittiğimde de sormuştum o zaman da hayır dedi.Seni üzmemek için demiyor demeyin.Annem öyle bi kadın değil.Benim bu lafı özlemedim lafını duyunca üzüleceğimi biliyor adı gibi kaç defa sordumk aç defa aynı cevabı aldım.Hala aynı şeyi söylüyor.Annem beni hiçbir zaman özlememiş ben uzakta olduğumda.Annem bile beni sevmiyor.Bari o sevseydi.Bu dünyadan annemin sevgisini hissedemeden göçüp gideceğim.İnsanın anası babası var ama yok gibi olunca daha kötü oluyor.Olmasalardı anam babam yok diye üzülürdüm.Şimdi varlar ama yoklar.Annem niye beni sevmiyor.Benim bu kadar üzüldüğümü göre göre niye beni sevmiyor.Ben ne yaptım ona?Bi kerecik bu dünyada bi kerecik seni seviyorum kızım deseydi ne olurdu.

Son düzenleme:
canım benim ben okurken bile sevdim seni....
bazı insanlar sevgisini belli etmez çocuklarına bile...
özlemez sevmez olurmu mutlaka seviyodur..
böyle düşünme daha kötü hissetme kendini

Bir anne nasıl böyle bir şey söyler ki?
Sebebi de olmaz böyle şeyin.
Evlat naparsa yapsın anne sever..

canım benim ben okurken bile sevdim seni....
bazı insanlar sevgisini belli etmez çocuklarına bile...
özlemez sevmez olurmu mutlaka seviyodur..
böyle düşünme daha kötü hissetme kendini
akandeniz sağol.Belli etsin ben hissedeyim ölmeden önce.Bu dünyadan anne sevgisi göremeden gideceğim.Bu durum beni çok rahatsız ediyor.Sadece annemle olan ilişkimi değil.başka insanlarla olan ilişkimi,hayata bakışımı herşeyimi.Kendini benim yerime koy sana annen öyle dese ama normal bi biçimde onun için çok basit bişey.İnan hiçbir şey hissetmiyor bunu söylerken ve her defasında ben bunu söylediğim için haksız oluyorum.

canim üzülme sen onu yanlis anlamissindir,hem o sana bilerek böyle yapiyordur ki sen onu özleyesin diye.
yanlış anlamadım sürekli böyle söylüyor.ben ortaokuldayken de lisedeyken de.Sevmiyorum seni.Defol,S*ktir git,s*ktir git diye bağırıyordu.Ben anneme hiçbir zaman mutluluk veremedim ona hep mutsuzluk verdim.Benim varlığım onu mutsuz edior.Kendisi de diyor zaten varlığın beni rahatsız ediyor diye önceden diyrdu şimdi demiyor artık bıktı.Baktı gördü o da bağırmaktan bıktı ama bana hala böyle bi anne evladına severek,güleryüzle yaklaşır içi titrer ya öyle yapıyomuş yan ianneler.Benim annem bunun tam tersi.

en son yaşadıklarımızdan sonra ben annemin beni sevmediğini anladım. onunla bir daha konuşmayı düşünmüyorum. bir anne çocuğunu sevmeyebilir. sonuçta gazetelerden de okuyoruz çocuğuna işkence yapan, sokağa atan anneler. sana tavsiyem çok umursama üzülürsün. kabullen ve onu değiştirmeye çalışma.

ben yapamıyorum kaç defa sordu bu soruyu cevap hep aynı özlemiyorum.İşin açıkçası pek fazla özlemiyorum sürekli böyle diyor.Ben işte konuşmammayı yapamıyorum.Annem o benim.Şu anda ağlıyorum.Görürse ağladığımı kızar.Bana bağırır.Ben haksız duruma düşerim.

Ohooooo sen hala orada mısın arkadaşım?
Biz bile anladık seni sevmediklerini sen yeni mi farkediyorsun cidden?

anlıyorum seni. ben evliyim ondan konuşmayabiliyorum, aynı evde değiliz. sende zaten şehirdışında okuyormuşsun. daha küçüksün normal, benim yaşıma gelince alışırsın. kendini hırpalama, üzüldüğünle kalırsın.

benim annemde beni özlemiyor. evlendikten sonra ayda 1 gider oldum, eve girince bana sarılmıyor, öpmüyor bile. geçen akşam gittim belli işten çıkıp gelmişim, karnın aç mı diye sormadı mesela bende birşey demedim aç yattım. açık açık iyiliğimi istemediğini de belli ediyor. yeter üzemem kendimi. ömrüm onun nazını derdini çekmekle geçti. bıktım artık.

bana söylüyorsun sanırım :)))

ya işte kızıyorum, sonra yine yok yanlış anlamışımdır diyorum, yine konuşmaya gidiyorum aynı şeyler oluyor. bu defa çok kırdı beni sen öl bana bişi olmasın, umurumda değilsin dedi. e bu lafıda kaldıramam.

Yoooo..
Ben konu sahibine yazmıştım.
Sizin durumunuzdan haberim yok.

yeni farketmiyorum.zaten bi insanın annesi sevmezse diğer insanlaro nu nasıl sevsin?Hoşuna mı gitti beni sevmemeleri.Yeni farketmiyorum böle arada bir daha bir daha geliyor aklıma.Hoşunuza mı gitti mutsuz olmam.

Anneniz çok mu mutsuz??
kendine göre öyle.Babam ona bişeyler yapar.o da babamın ona değer vermesini sevmesini ister.Beklediği ilgiyi bulamaz.Zaten bana bu zamana kadar baBabam olmasa bana bakmaz annem yanından kovar.Nitekim yazın babam yoktu.Beni evden kovmaktan beter etti.Yaptığı psikolojik baskılarla.

Eminim anneniz hasta.
Yoksa başta da söylediğim gibi bir anne evladına böyle yapmaz. Yapamaz..
Allah size ve babanıza sabır versin. Güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…