kimse beni sevmiyor

okulun bitsin güzel bir iş bul canım ondan sonra herşey yoluna girecektir, okuldaki arkadaşlarım beni sevmiyor,annem sevmiyor kimse beni sevmiyor diye de düşünme,ben bu yaşımda öğrendim kimse kimseyi sevmek zorunda değil!!!annen de olsa değil ciddiyim !!!eskiden miş herşey şimdi zamanla bereber herşeyyy herşeyy değişmiş,sakın bir gün annem yanıma gelicek şöylee böyle olucak birbirimize sarılıp herşey düzelicek diye bekleme,yaşadım biliyorumKendi ayaklarının üzerinde öle bir dur ki zamanı gelince konuşabilesin!! kendini yıpratır yerinde sayarsan sen zaten lise de ortaokulda da aynıdın der!!!

çok samimi yazmışsın inan ki yüreğim titredi aynıı yollardan geçtim,dimdik ol tamam mı

bu gece yurda gideceğim yine evimden ayrılıyorum şu okul ne zaman bitecek ayrılık ölümden beter insanın sevdiklerinden ayrılması ölümden beter onlar üzülmese de benim her gidişimde içim cızz ediyor.Dua edin bana.

canım istediğin kadar konu aç,istersen hergün aç.ama yazılanlardan kendine iyilik babında birşey çıkarmıyorsunki,herkesle ama herkesle sorunun var.otur bir düşün ben ne yapıyorumda böyle diye.biraz hayata olumlu bak.insanlara hep eleştirili şekilde yaklaşma.sen ben böyleyim diyorsun.onlarda o zaman öyle.insanları olduğu gibi kabul et.15 yaşındaki ergen gibi hareket etme

katiliyorummm

hiç üzülme seni seven de biri karşına çıkar....yazmış olduğun yazını beğendim...bizler de anneyiz bende seni çok sevdim....sevgi illaki anne baba diye şart yok..her hangi yabancı biri de olsa onların vermediği sevgiyi verir diye düşünüyorum.....

Üzücü bir durum..
Peki sen annene hic nedenini sordunmu?
Sonucta özlemiyorsa yada özledigi halde
özlemedigini söylüyorsa bir nedeni olmali.. :44:
Yoksa bir anne evladini neden özlemesinki..

olsun annem beni sevmesin belki de sevgisini gösteremiyordur ben onu sever öyle açığı kapatırım.

Size katılıyorum,bu kişinin yorumları herşeyi kendi doğru bilirmiş tarzı ve küt diye söylenmiycek şeyleri yazması beni de sinir ediyor.Acaba neden bu forumda anlıyamıyorum.Görmek istemiyorum yorumlarını,engellemek işe yarar mı acaba?

Konu sahibi kardeşim,senin eski konularını da biliyorum,annenin sevgisiz tavırları seni çok üzüyor ..Çok haklısın..Ben koca kadınım ,hala yeri gelir anneme şımarmak isterim.Sen bir genç kızsın tabi ki annen tarafından sevilmek istersin.Annen neden böyle bilmiyorum ama tavırları sözleri hiç normal değil..Güçlü olmaya çalışacak ve anneni bu şekilde kabul etmeye çalışacaksın kardeşim..Biliyorum çok zor ama bunu kendin için yapmalısın.Sen ilerde yavrularına sakın annen gibi davranma ..Sevgi dolu,ilgisini sevgisini gösteren bir anne ol.
Bu arada yazım tarzın çok tatlı,sen çok temiz,iyi kalpli mahsun bir kızsın,ben seni yazılarından bile seviyorum..

Ahh ahh ne kadar cok anne sevgisizliğinden muzdarip insan varmıs meğer...
Ailem için o kadar fedakarlık yaptım yine de yaranamadım ben onlarsız hayata tutunmam gerektiğini kabullendım ben artık.. Calıskan bı öğrencı olduğum halde sırf abim okulunu bıtırsın dıye üniversıteye gitmedim , calıstım 1 yıl onun ıhtıyaclarını karsıladım.. Bunları yaparken ben mukemmel ınsandım abımınde annemınde gözünde..
Ama simdi ne mı oldu? Abım okulunu bıtırdı , işini buldu, üniversıteden tanıdığı bırıyle de nışanlandı..
Peki bana ne oldu? Çalısmıyorum onların istemediği biriyle evlenmek istediğim için dıslanıyorum adam yerıne koyulmuyorum.. Ve benden esirgenen tüm imkanlar mustakbel gelınlerıne gümüş tepside sunuluyor..Okulum bitince iyiliklerini karsılıksız bırakmıcam diyen abımden eser yok sımdı..
Ben üvey evlat, gelınlerı öz kızları muamelesı görmekte.. Ya annemin tavrı? Sürekli aşağılamalar, hakaretler , öfke dolu bakıslar! Defol git o adama bi daha bu eve gelme diyecek kadar ileri gitmeler!
Kacıp gitsem evden umurlarında olmam da, elaleme karsı ne derler dıye kahrolurlar maazallah!!!

Bosver be canım sen git hayatını kurtar gerisi bos.. Kımsenın kımseye faydası yok bu devirde! İki elin iki ayağın tutuyosa hic birine muhtac değilsen bin kere şükret haline..

Ben de sustum artık laf anlatmak ıstedım cok zamanında ama kötü olan yine ben oldum , ne kadar iyiliğim varsa görmezden gelindi.. Ağzımı acıpda kötü söz etmıyorsam tek sebebı Allaha olan ınancımdır...
olur da haksız yere ıncıtırsem farkında olmadan onun rızasından mahrum kalırım dıye..

gzdkpz arkadaş öyle düşünüyor o da düşüncesini belirtmiş canı sağolsun ben onu da seviyorum.Yine eve geldim.Bu sefer annemin bana eni biliysarılmasını beklemedim ben sarıldım ona.Sımsıkı.İçime kattım onu.o kadar güzeldi ki.Sarıldım anneme.Halbuki gideli daha 2 buçuk gün olmuştu.Tekrar eve geldim.Sürekli eve gitmek istiyorum.Onlar beni istemedikçe ben daha çok eve gitmek istiyorum.Beni biliyorsunuz seyran c blok iki kişiliğe geçmek istiyordum.Ben yanına gidip hususi istemedim yurda nakil olduktan iki gün sonra demiştim.Ben genel müdüre iki kişilik odaya geçmek istiyorum diye ama siz beni 4 kişilik odaya verdiniz dedim.Değiştiremem çocuğum yapamam dedi.Sanki dünya başıma yıkıldı.Neyse işte bir gün okuldan geldim memure kadın geldi melek 2 kişilik odaya geçiyorsun dedi ben tabi şaırdım sevinemedim çünkü öyle yurtta duyduğum duyumlara göre kolay kolay iki kişilik odaya geçirmiyolar neyse demek ki 2 kişilik bi odadan birisi taşınıyor ben hiç durmadım hemen araştırmaya çıktım hangi oda boşalıyor diye ve buldum kızın bi tanesi daha yeni hazırlık odada valiz topluyor oda arkadaşından illallah etmiş.Kıza sordum bak bana memure söyledi c blok iki kişiliğe geçiyormuşum dedim söyler misin anlatır mısın bu kız nasıl bir kız dedim pasaklı dedi,pis dedi.Düşünün c blok 2 kişilkten(buzdolabı+tv var) vilayetler 4 kişiliğe geçiyor tv yok orda.Neyse ben de napıyor edim işte ayakkabılarını içeride çıkarıyomuş bir de işte pasaklı dediler.Ben fazla bi sorun görmedim ama işkillendim tabi adam yan idüşünün tvli buzdolaplı 2 kişilik odayı bırakıp 4 kişilik odaya geçiyor ben de ne kadar kötü olabilir ki dedim gittim sabah müdireye tamam dedim geçiyorum böylece geçtim oda arkadşımla ben odaya geldikten 5 gün sonra karşılaştık(o çıkşlıymış) ve ilk gün tartıştık.Bu hanım banyo yapıyor banyonun perdesini çekmeyi unutmuş!(nasıl unutuyorsa!) sonra tabi her taraf göl.ben gayet kibar bir bir biçimde dedim ki.Zeynep ben tuvaleti kullanacağım buralar hep su olmuş siler misin dedim rica ettim.Silemem ben bel fıtığı ameliyatı oldum(3 yıl önce olmuş ama hergün spora gidiyor eğilip kalkıyor) ben de olabilir dedim ama buraları batırmışsın ve burayı ben de kullanacağım dedim.Bir iki saate kurur temizlik benim görevim değil dedi.Silmedi.İşte ilk günüm böyle oldu.Yani ben şimdi 2 yıl uğraştım bu yurda geçmek için 2 kişiliğe geçmek için de uğraştım vi sürü zamanımı harcadım noldu değişen fazla da bişey olmadı.Size tavsiyem eğer yerinizde rahat ve fazla da probleminiz yoksa risk alıp düzenizi bozmayın sonra pişman olabilirsiniz.Beni resmen rahat tepti.Ben 3 yıl beştepe yurdunda kaldım düzenimi 3. yılımda kurdum.Odamın içindeki insanlar iyidi.Önemli olan odanın içindeki insanlar.Bundan ders çıkardım.Çoğa tamaht eden azı bulamaz.o yüzden bazı zamanlarda niye olmuyor diye zorlamayacaksınız Allah'ın vardırı bir bildiği.Ben çok zorladım ve Allah cezamı desem ders mi desem bilmiyorum ama ben bunun idrakına bu sözün idrakına bu sefer bu yaşadığımla gerçekten farkına vardım.Şükür Allahıma.Odaya girmek istemiyorum kız gelecek diye.odada ders çalışıyor korkuyorum odanın içinde durmaya kızı rahatsız edeceğim diye.Sürekli bir tedirginlik halindeyim.Kız zaten hiç konuşmuyor.öyle iletişim kurmaya çalışan bir insan değil.Ben gül gibi oda arkadaşlarımı bırakıp gelmişim bunu anladım.Oda arkadaşlarımla da fazla samimi değildik fkat böyle de değildik.Bayanlar siz de benden bıktınız ben bu yurt konularımı okumaktan biliyorum ama birisine anlatmak,paylaşmak istedim hemen kötü yorum yapmayın.Bıktık bu kızdan demeyin.Dua edin bana.

gzdkpz sen de çok tatlısın.temiz kalpli,mahsun bir kızım gerçekten.Demek yazılarımdan karakterim ortaya çıkıyor.ben aslında yurtta olmadığım zamanlarda çok neşeli bir kızımdır gülerim,şarkı söylerim,dans ederim,sohbet etmeyi ama bu dediklerimin hiçbirini yurtta yapamayınca şöyle kafa dengi bir adam olsa konuşuruz sohbet ederiz onunla bi nebze can sıkıntımız geçer.Yurt beni kısıtlıyor napalım şunun şurasında bir buçuk yılımız kalmış sonra özgürüm aslında özgürlük insanın beyninin içinde bizim tutsak ya da özgür hissetmemizi beynimiz içindeki düşüncelerimiz belirliyor.Sizden ricam bana dua edin.Bu kız ebedi huzura kavuşsun diye.

ebedi huzur mu..? kız ağzından yel alsın. o ne demek biliyormusun sen. tövbe tövbe.. güldürdün beni.
okulun bitince kendi hayatını sırtlayınca şimdi kafana taktığın şeylere yer kalmayacak inan.
işin olcak. eşin olacak. çoçukların olacak. kaynanan olacaaak görümcen olacaaak..
yani düşünecek çok şeyin olacak.
hiçbirşey aynı kalmıyor. hayat sürekli değişen bişey.
ama inan üzülüyorum sana en güzel zamanların bunlar. neden böyle kendini perişan ediyorsun.
annene sımsıkı sarılmışsın o ne yaptı merak ettim. düzelir gibi oldumu en azından.

seni bugün tebrik etmek istiyorum.değişmeye başladığının farkındasın değilmi.evet ne güzel herşeyi karşıdan beklememen hoş olmuş.pozitif ol,sen pozitif olursan karşındakilerde pozitif olur ve hayatın kolaylaşır.seninde dediğin gibi olmayan şeyler olması için zorlamamalıyız.sonuç bizi mutlu etmeyebilir
birde merak ettim sen sarıldığında annen nasıl bir tepki verdi:26:

çünkü kafam sakin evde olduğum zamanlarda sadece kafam sakin.Ben çoğu zaman zaten karşı taraftan istemedim siz yanlış anlamışsınız.ben sarıldım içimden geldiği için anlattığım gibi sarıldım.Birşey yapmadı televizyon izledi sarılırken onun sevgisini hissetmedim sevgi duygumda bir sorun olduğumu düşünmüyorum.Sevebiliyorum.Siz de beni suçlu yaptınız egem sandığınız kadar kötü ve negatif biri değilim bu siteye sadece çok dertlendiğim derdimi paylaşmak istediğim zamanlarda yazıyorum o yüzden kötü bir imaj çizmiş olabilirim.Ben de gülüyorum,ağlıyorum,üzülüyorum,seviniriyorum her insan gibi.benim de sorunlarım bunlar peki siz beni niye olduğum gibi kabul etmiyorsunuz?

senin kendini bize anlattığın kadarını biliyoruz biz.sürekli karamsar,sürekli negatif bir kızı anlattın sen.ama bugünki yazdıklarınla çok mutlu oldum.inşallah ömür boyu mutlu olursun.ağlama hep gül inşallah

ne demek ebedi huzur ben huzur istiyorum.Okulun bitince ben bu ruh haliyle devam edersem okulumu biraz zor bitiririm.Bitirsem de bana bi faydası olmaz bana bu okulun.Bitirdiğimde psikolojisi bozuk bir insan olduktan sonra napayım ben bu okulu.Okumasam daha iyi.Benim şimdi acilen bu psikolojimi düzeltmem gerekiyor bu işe el atmam lazım.Yoksa o dediğiniz zamanda okul bittiğinde benim akıl sağlığım gitmiş olabilir.Nolur yardım edin bana bi çıkış yolu.

aa ne demek o öyle ebedi huzur filan... Sakın ha ...Dur bakalım daha yolun başındasın.Gencecik bir kızsın tamam çok hassassın ama hayat kolay değil.Burda bir çok ablaların ben de dahil ne zorluklar yaşadık yaşıyoruz da..Güçlü olacaksın,hayatın tadına varmayı bileceksin,öncelikle kendini seveceksin çünkü etrafın ne kadar kalabalık olursa olsun sen yanlızsın,sevgiyi kimseden bekleme önce sen göster, karşılığı gelecekdir.
Ben başaracağından eminim,yanlız değilsin burda seni seven ablaların var.Kimseden çekinme istediğin kadar yaz biz seni okuruz ,yazarız canım.

kimsenin sni sewmesine ihtiyaç duymaa bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…