- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
konuşmayı dene bakalım
durumu izah et ya farkındalar ya da değiller
sanırım tek bayan olduğun için böyle davranıyorlar
ilk toplanmada bunu açık açık söyle
Bakicam eger haftaya tekrar olursa soylemeyi dusunuyorum. Yetti artik.E canim soyle kendini tutma hepiniz esitsiniz ortada resmen cinsiyet ayrimciligi yapiyor o mimar adaylari.sakin susma problem mi var de neden beni dinlemiyorsunuz eger boyle olacaksa hocaya soyleyelim cozelim de hoca grubumu degistirsin de sana gicik olurlar ama en azindan görmezden gelemez kimse seni.heryerde erkekler karar veriyor onemli seylere kadinlaraysa uygulamak kalıyor yeter yani.sende ayni zekayla o okulu kazanmissin esksigin. yoktur fazlan vardir
özellikle proje konularında kendini ezdirme.senin bir de maket işi olunca daha hassas bence. ne kendini ezik alıştır ne de arkadaşlarına böyle bir imaj ver. çocuğun genel yapısı bu ise guruptaki diğer çocuklarla konuşabilirsin durumu topluca konuşursunuz. ya da hocanla konuşup bu gurupta gerekli motivasyonu alamadığını verimli çalışabilmek için gurup değiştirmek istediğini kibarca anlat. bunlar olabilecek şeyler.
Bakicam eger haftaya tekrar olursa soylemeyi dusunuyorum. Yetti artik.
Gruptaki diger cocuklarla konusmak istiyorum aslinda ama cocuga soyledigimizde tartisma cikmasini da istemiyorum sonucta hepimiz yeni tanistik belki ilerde cok iyi dostluklarimiz olucak o cocuk yuzunden daha ilk zamanlardannara bozucu olarak taninmak istemiyorum. Hocaya da soylesem grubumu degistirmek istiyorum diye zaten hem proje bitmek uzere hem de siz artik lisede degilsiniz oturun anlasin diyip birakacak e hakli da. Bi de diyorum ki acaba bunlar kizlarla konusmak konusunda cekingen mi. Cunku hic siniftaki kizlarla konusurken gormedim onlari.
proje bitmek üzereyse ee zaten konuşma ne hocayla ne çocukla. bundan sonra aynı gurupla bir araya gelirsen başından konuşursun. şimdi uygun olmaz .
öyle günleri atlatıp ,şimdi yıllardır calısan bir mimar olarak diorum ki ablacım ,seni en iyi mimarlıkla ilgilenenler anlar .emre dedigin cocugun sadece amacı maketi ii yapmak degil belli ki ,hocayada kendini göstermek,ön plana cıkmak. cünkü malesef mimarlık bölümnde önemli olan iyi proje cıkarmak degil ,hocanın gözüne girmektir. eger hocanın gözüne girersen sacma sapan bir projeye bile aa verebilirler.senin yapacagın is ,proje bitmek üzereyse hocaya durumu iletme ,ama hocanda fark etmis zaten ,muhakkak aklına gelen tüm fikirleri söyle
söyle ki hocan projeyle ilgilendigini anlasın .herseyi emre yapıor diye düsünmesin .baska bir projedede grup arkdaslarına dikkat et .ön plana cıkmanın yollarını ara .bak bizim bitirme projemizde bi kız vardı ,anne babası mimardı kızın ,okulun basından sonuna kadar tüm cizimlerinde kızın buram buram profesyonellik kokuyordu. bizim bilmedigimiz ne detaylar ciziordu anlatamam.baska biri olsa hocalar bunu kim cizdi der ,yırtıp atalardı,ama kızda öyle bir çene vardı ki kendini ii sattı acıkcası .ve okul birincisi oldu .hayat böyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?