kimse benimle muhatap olmuyor

cileli0001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
45
7
1
34
Selamlar
ya son sira kimse benimle muhatap olmuyor ya konusurken bile gözümun icine dahil bakmak istemiyo kimse esimle muhatap olur herkes bende mal gibi dururum öyleçe herkes kaciyor sanki benden anem bile benimle konusmak istemiyor kisa kesiyor herseyi. kocam desem artik yanimda bile durmak istemiyor yabanci gibi ayni hani biseyde yapmadimki kimseye .dedikodu felan desem olmaz kimsenin hakkinda konusmam saten fazlada disari çıkıpda lak lak etmem kimseyle kendimce yaşarim havali biride degilim iyi bir insanim kimseye zararim olmaz ama neoluyor ya anlamiyorum kendimi yapayalniz hissediyorum ve cok moralim bozuk noldu biranda böyle yardm edin lütfen :'(

Esinizle problemleriniz mi var komse durduk yere konusmamazlik yaomaz kimseyle.yoksa yok yere kuruntumu yapiyorsuniz.herkesi gectm ama ailen nsl sennle konusmak istemezki anlamadim

Soğuk bir insanmısın ben soğuk ve konuşmayan insanları sevmen uzak dururum sohbeti sen başlat kimsenin gözünün içine bakma

Eşiniz tutucu biri mi? Kimilerinin düşünce sisteminde yanında eşi varken hatun kişisiyle konuşmak yakışık almaz (saçma ama maalesef var böyle bir bakış açısı)

Bana karşıda çoğu insan öyle.ama ben mesafeli durduğum için olur.ben bilerek yapıyorum.ama sizinki biraz garibime gitti.

belkide ilgi beklediniz kişiden istediniz ilgiyi görmediniz için böle düşünüyosunuz mesela sizi bu konuda en çok üzen kocanızsa önce şakasına sende takma beni hiç zaten falan diyin belki siz şakasına diyince o da sebebini söler

Back
X