Kimse bilsin istemedim

Kimya diye birşey var canım. Ne kadar pampa ayağına yatarsan yat, sürekli aynı ortamdaysan kimyasal tepkimeler kaçınılmaz olur .

Zaten seytan diyor sevgili olacagın yoksada kızlar inadına çık. Çok teşekkürler

Sende o ışığı gördüm ben, boşver aşk'a saçmalamak ta dahil
Bir daha 18 yaşında olmayacaksın, destekliyorum

Bunu kaldırabilcegimi sanmıyorum
Canım benim..kızların ondan hoşlanmasının ne önemi var? Kız hoşlanır; erkeğe ise eldeki kuştan daha cazip gelir daldaki kuş. sen şimdilik daldaki kuş ol. Onların etrafından uzaklaş biraz. Sen o gruba arkadaş olarak mı girmek istiyorsun yoksa çocuğun kendisini mi istiyorsun ha?

Yani seviyorsan git kknus diyosun dogru mu anladım ona göre gaza gelicem

hayır ya hemen konuşmak olmaz,
önce onlarla aynı ortamda bulunmaya devam et,
Kızların her atagına karşılık ver, seni ezemeyeceklerini anlasınlar.
Onlar tiye alıyorsa sende al gibi.
Çocugu da önce sev sonra olmadık bir konuda boz mesela

Yok ne arkadası kizlar uzak dursun benden. çocuguda istemiyorum yani benim yanimda olsun konussun gülsün surekli konusalim göreyim istiyorum ama sevgilim olsun istemiyorum.

Ama şu var onları bozamam çocuk agir başlığımdan etkilenip benimle konustu bakmaya basladi yani yanındaki kizlardan farkli olmam dikkatini cekti simdi onu uzaklastırmıs olmazmiyım?

Ama şu var onları bozamam çocuk agir başlığımdan etkilenip benimle konustu bakmaya basladi yani yanındaki kizlardan farkli olmam dikkatini cekti simdi onu uzaklastırmıs olmazmiyım?

tabi sen yaşayan olarak daha iyi analiz ediyorsun durumu,
Sen konuşmak mı istiyorsun direk

tabi sen yaşayan olarak daha iyi analiz ediyorsun durumu,
Sen konuşmak mı istiyorsun direk
Zaten biliyor ve bu durum onun hosuna gidiyor dalga gecti kizlarla beraber. Bende diyorum ki konuşayım tabiii kizlardan fırsat bulabilirsek

Senden uzaklaşacaksa zaten sana karşı birşey hissetmiyor demektir. Ben uzaklaşacağını sanmıyorum. Aksine bu hareketin onu kışkırtacak daha çok üzerine gelmesini sağlayacak. Ama uzaklaşırken sessiz ve derinden uzaklaş. Uzaklaş derken triplere gir demiyorum cancağzım bak dikkatini çekerim. Eğer senin o kızlardan farklı olman onu cezbettiyse, farkını koruman gerekir. Farkını koruman için o kızlardan uzaklaşman ve onlara benzememen gerekir. Yoksa bir bakmışsın sen de o gruba pampa olarak girmişsin ve o kızlardan farkın kalmamış. Ne bileyim kitaplara ver kendini, müziğe ver. Odaklandığın başka birşey olsun. Okuldaysan eğer ders aralarında müzik dinle, aç kitap oku. Çocuğu aldıktan sonra da o kızlardan yavaş yavaş koparırsın.

Mantıklı umarım basarırım

Zaten biliyor ve bu durum onun hosuna gidiyor dalga gecti kizlarla beraber. Bende diyorum ki konuşayım tabiii kizlardan fırsat bulabilirsek

nasıl dalga geçti, tatlı tatlı takıldı mı yoksa kırıcımıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…