kimse eltisiyle anlaşamaz ama ben özellikle anlaşabilmek istiyorum

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
benim konum biraz garip ben eşimin kardeşini çok severim
en sevdiğim çocukluk arkadaşlarımdan biri
o tanıştrdı eşimle evlenmem içn yardım etti
çok iyi çok düşünceli dürüt biri eve gelmeden en az yarım saat önce arar müsaitmisiniz abi der öyle gelir
yatmaya zorla kal kal kal deriz öyle kalır
abisi yokken gelip bana rahatsızlık vermek istemez
geldiğinde canı birşey çektiyse marketten malzemeleri alıp gelir yaparmısn der
biz düğün yaparken kayınpeder ve üvey anne 1 tl bile yardım etmediler o motorunu sattı 10bin tl bize verdi
eşim şu an tüm birikimini ev paramızı herşeyini ona versin sesimi bile çıkarmam
o kadar hakettiğini düşünürüm eşim ve o dünyada tanıştığım en iyi insanlardan birileri
eşim bana bir alsın ona 10 alsın hiç kıskanmam o derece iyi biri

ben onunla çocukluğumdan beri arkadaşım şimdi bir sevgilisi var
çok istiyordum biri ile ciddi olsun dördümüz arkadaş olalım diye
çok mantıklıdır ciddiyetten emin olmadan asla bizimle tanıştrmaz şimdiki kızı tanıştracakmış artık karar vermiş çok iyi çok tatlı anlaşırsn diyor bana
ama çok korkuyorum kız ona karşı çok iyi çok tatlıdır ama ya bana öyle gelmezse ne yapmalıyım alttan almalımıyım
biz çoğu zaman 3 arkadaş gbi gezeriz eşim o ben yanımızda bir bayanın daha oalcağı çok mutlu ediyor beni
ama kızla anlaşamayıp aramızn bozulmasından korkuyorum

ne yapmalıyım tanışmak için benmi ilk adımı atayım bizemi davet edeyim belki kıza sıcak olabilirim o zaman ilk izlenim herzaman önemlidir
yani kısacası BİR ELTİ İLE ÇOK İYİ ARKADAŞ OLMAK için ne yapmalıyım

umarım iyi geçinirsiniz herkez eltisiyle kötü olucak anlaşamayacak diye bi kaide yok...bnm iki eltim var ikisiylede konuşmuyorum içini karartmak gbi olmasın ama bu tamamen karşındakine bağlı ......

Allah gönlüne göre versin; çok iyi anlaşabileceğin birisidir umuyorum ki.

Ama sizin ilişkinizi kıskanıp aranızı soğutmaya çalışması muhtemel; buna hazırlıklı ol

Ama iyi niyetini de koru bu arada

işte bend e onu düşünüyorum biz uzun yıllardır üçümüz birbirimizi tanıyoruz çokta severiz birlikte birşeyler yapmayı kız çekemeyip arayı soğutmaya çalışırsa eşimde korkuo bu yüzden o kardeşini canından çok sevio ben hiç kıskanmıorum dediğim gbi bana bir alsın kardeşine 10 hiç gözüm olmaz özellkle ben al derim o derece severim ama yeni gelecek biri abisiyle yakınlığınada sinir olabilir çünkü eşimin kardeşide eşim gbi abim canımı istesin veririm cebimdeki sonkuruşa kadar veririm aç dururum yinede veririm diyor ben bunları hiç sorun etmedim o onun kardeşi gerekirse eşim akrdeşine ev alsın ben yine beklerim o onun canı ama yeni gelecek kız böyle olmazsa nie hep abinleri düşünüosun bu kadar abine düşkün olma falan filan die arayı soğutmya çalışırsa die çok üzülüyoruz eşimle o da diyor kızın nasıl biri olacağını bilemeyiz ama sen yinede kardeşim içn benm için hep alttan al diyor

Son düzenleme:
Durun bakalım daha ortada birşey yok. olsun bir. Hem neden alttan alacakmışsınız. Henüz tanımıyorsunuz ki. İyiniyetlisini ne güzel. İnşallah hakeder sizin ve eşinizin bu iyiniyetini ama önce bir tanıyın bakalım

öncelikle güzel düşüncelerinden ötürü seni tebrik ederim..
rabbim güzel gönlüne göre versin..
bende görümceyim ama gelinimi çok severim oda beni sever..
kardeşimle görüşmem onla görüştüğüm kadar sağolsun hiç kırılmadık biz..
ama sırrı ne dersen sanırım mesafe..
baktın iyi sende iyi ol..yok olmuyorsa mesafeni koru
nacizane tavsiyem canım..

o zaman tanışmak içn ben eve davet edeyim iyi niyetimi görür enazından

birde bizim üvey anne sorunumuz var eşimin kardeşi mecburen bir sre üvey annenin yanında yaşamaya devam edecek ve o kadın kabus gibi eşimin kardeşine sürekli bizi kötülemeye çalışıyor abisiyle arasını açmaya çalışıyor tabi akıllı biri olduğundan hiç duymuyorum bile kendikendine konuşuyor çok abarttığında evden çıkıp gidiorum dior
ama bu kız onunlada tanışacak doğal olarak ve üvey anne bizim aramızı açmak içn onu kullanırsa onu kendine çekmeye çalışırsa sahte yüzüyle sonrada benimle eşimi sürekli ona şişirirse işte izin verme bu kadar samimi olmasınlar bu kadar düşkün olmasın falan filan derse o kadından korkuorum bir kaç hafta içinde tanışıcaz o kadından uzak tutumak için ne yapmam gerekiyor kız benden 2 yaş küçük ama o kadının kötülüklerinden uzaklaştrmam lazım baba ile oğullarının arasını açtı baba ile oğulları düşman etti bizide eder die korkuorum

ilk tanıştığımızda bana da yapmıştı bu üvey anne iyi olarak göründü sonra hacıya hıcaya gidior habire fal baktrmaya falan benide çağırıyordu gelin olcam ya gidiodum sonra baktım eşimin ve kardeşinin arkasından işler çeviriyor ve bana biz ikimiz bayanız birlkte gittiğimz gördüğümz konuştuğumz şeyleri söyleme sevgiline dedi ben birkaçgün söylemedm sonra vicdanım rahat olmadı anlattım herşeyi eşim ve kardşeine o zaman sevgilydik böyle şeyler olmasından korkuyorum

Son düzenleme:
başlık dikkatimi çekti de..bence hiç doğru değil valla eltim kardeşim gibidir..eşimin ailesinde en sevdiğim en iyi anlaştığım insandır kendisi..Allah razı olsun kendisinden bana çok yardımları dokunmuştur..arkadaş olmaya gelince evinize davet edin ii olur ama bu ikinizin karakteriyle alakalı yani anlaşamıycak olduktan sonra 40 taklada atılsa olmaz:) amaumarım çokii iki arkadaş dost olursunuz...

canım bu kadar kafana takma zaten düzgün bi insansa öyle dolduruşlara gelmez seni tanımaya çalışır..hem senin ii biri olduğunu görünce de kaynana kötü olur o zaman he eğer inanırsa da kendi kaybeder illa canciğer olmanıza gerek yok ..

Bu arada kayınvalidenin üvey olması eltiyle ilişkiniz açısından olumlu bir faktör olabilir.

En azından kaynanaya şirin gözükmek için senin üstüne basma durumları olmayacaktır.

işte mecburen iyi olmalıyız eşimle kardeşim kavga ederse eşler yüzünden ben ölürüm kahrımdan eşim intihar eder o kadr çok korkuyor kardeşini kaybetmekten kardeşiyle arasının bozulmasından

işte mecburen iyi olmalıyız eşimle kardeşim kavga ederse eşler yüzünden ben ölürüm kahrımdan eşim intihar eder o kadr çok korkuyor kardeşini kaybetmekten kardeşiyle arasının bozulmasından

Büyük konuşmayın; ilişkiler zaman içinde evrilir, çevrilir.

Bu kadar da korkmayın; insanın korktuğu başına geliverir.

Yadıklarınız beni dehşete düşürdü.
Aile ilişkileriiyi olsun. Bağlılık olsun da. Böyle bir düşünce pek sağlıklı gelmedi bana

canım çok mantıklısın gerçekten bende 7 yıllık evliyim bir eltim var aramız çok iyi çok iyi anlaşıouz benim param varsa ben ona veririm onun parası varsa o bana verir çocuklarımıza kızacağımız zaman (yaramazlık yaptıklarında) asla ayrımcılık yapmayız. dışarda bizi görenler kardeş sanıyor eltiyiz dioruz aaaa ne güzel anlaşıosunuz diyorlar.

bende seviyorum eltimi ama biz uzaktayız sadece yaz tatillerinde görüşüyoruz öylke sıkı fıkı değiliz zaten çok samimiyetten hoşlanmam bnm için uzaktan sevmek en güzeli :)

eşim ile kardeşinin bağlılığı kopuk bir aileden kaynaklanıyor küçükken annelerini kaybediyorlar sonra üvey anne zulümü ve hala devam ediyor bu onları birbirine çok bağlamış ve ben o kızla anlaşamazsm sorun kızdanda kaynaklansa ben suçlu görülürüm en kısa zamanda davet edeym eve bakalım üvey anneden önce ben tanışaym sonra neler olacağını artık görürüm kızın tavırlanını görünce kız şöyle böyle diede yazarım

Eşinizin kardeşini bu kadar çok seviyor olmanız,hepinizin bağlarının bu denli kuvvetli olması çok hoş.Umarım istediğiniz gibi elti adayınızla da iyi anlaşırsınız.Fakat ne sizin ne de karşı tarafın kişiliğini biliyoruz.O yüzden şunu yaparsanız iyi olur demek imkansız bana kalırsa.İlk adımı atıp,tanışın.Zaten iyi kötü bir izlenim olacaktır.Hemen çok sıkı fıkı olmamanızı öneririm.Soğuk olmayın ama çok sıcak olmak da fayda getirmez.Bu tüm insan ilişkilerinde böyledir.

Bir de olmuşla ölmüşe çare olmaz derler.Ola ki dediğiniz gibi olumsuzluklar oldu (Allah korusun) yapacak hiç bir şey yok.Herkes çok iyi anlaşmak,düzgünce diyalog kurmak ister ama olmayınca olmuyor işte.Kendinizi kasmayın.Bırakın olaylar kendi akışında gitsin.​

ah canım ah...ilk halimi gördüm sende..nişanlandıktan sonra onlar 1 haftalık evli olduğu için tebrik etmeye arayan eltimle telefonda tanıştıktan sonra kızkardeş gibi geldi bana ..yani öyle gördüm...evlenince onunla iyi olmak istedim derdimi açtım güzel ağırlamak istedim..hamile kaldım sırrımı onunla paylaşmak heyecanımı söylemek için onu aradım.yani güzel şeyler olsun kardeş gibi olalım diye düşündüm hep..ne bileyim bu cadının habire arkamdan kuyumu kazdığını eşimle aramızın bozulmasını 4 gözle beklediğini..inşallah fırsat vermez Rab bim ona bu gülme fırsatını!
ne deyim inşallah iyi olursunuz herkes bir olaack diye birşey yok.sen de içinden geldiğince sıcak samimi davran ama asla derdini dökme ya da olumsuz bişi yansıtma ..ne olur ne olmaz..

Bana kalırsa baştan çok ballı börekli olmayın, zamanla tanıyın. Hemen her şeyinizi ortaya dökmeyin. Zamanla olunca daha güzel oluyor. Benim eltim benden 7 yaş büyük. Çok olgundur, aklı başındadır.Zaten eşimin ailesinden ilk abisi ve yengesiyle tanışmıştım eşimle henüz çıkarken. Ben çok seviyorum eltimi, gelip gidelim birlikte birşeyler yapalım çok keyif alırım. kafamız uyuşuyor. ama hemen baştan can ciğer kuzu sarması olmadık. zamanla oldu. Her günümüz de beraber geçmiyor. Hem mesafeliyiz hem de sıcak. görümcem de benden büyük ama eşim benim ondan daha olgun ve daha kendine güvenli olduğumu söyler. Hani o bana ablalık yapmalıyken eşim benim onu düşünmemi bekler. güçlü olmanın da böyle sıkıntıları var:)) onunla da samimiyiz hatta birlikte daha çok zaman geçirmek istiyoruz ama enişte bey malesef bize uyum sağlamıyor..

başlıkta demişsin kimse eltisiyle anlaşamaz diye...valla ben de üç tane var.gayette güzel üçüyle de anlaşıyorum..ama tabi kanka değiliz.mesafeliyiz..ben de arkadaşlara katılıyorum...yakın davran ama mesafeni koru..üvey anneyi de takma...mutlaka kaynın ona aile durumunuzdan bahsetmiştir ve genelde herkes girdiği ailede ilk etapta eşi kime değer veriyorsa ona meyilli olur unutma..kalbine göre iyi biri olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…