Kimse gelmese de gideceksin

İki seçenek var ya diretmeye devam eder ya da sen bilirsin karar senin der istediğini yapmazsam da burnumdan getirir.
Pekii
, diretse de her burnundan getirişinde sen de ısrarla inatla açıklamaya devam etsen, her laf edişinde mesela ısrarla açıklasan, bıkmadan sen böyle yaptıkça özgüvenim zarar görüyor vs allah ne verdiyse çene yapsan sen de. En az onun kadar diretsen yani. Ama kavga etmeden sesini yükseltmeden, her lafedişinde. İki ay üç ay altı ay bi yerde pes eder bence.

Pekii
, diretse de her burnundan getirişinde sen de ısrarla inatla açıklamaya devam etsen, her laf edişinde mesela ısrarla açıklasan, bıkmadan sen böyle yaptıkça özgüvenim zarar görüyor vs allah ne verdiyse çene yapsan sen de. En az onun kadar diretsen yani. Ama kavga etmeden sesini yükseltmeden, her lafedişinde. İki ay üç ay altı ay bi yerde pes eder bence.

Yaklaşık 19 yıldır öyle yapıyorum zaten, benim gibi onun da alttan alma huyu yoktur ve çatıştığımzdan kavgamız eksik olmaz.

Teşekkürler o zaman yorumunuz için. Ben zaten bir ara gidip öğretmenlerimi görmeyi düşünüyordum ama okuldan hep çok geç çıktığım için pek mümkün olmuyordu. Şimdi de gidicem büyük ihtimalle kimse olmıycak, neyse çıkmışken telefonuma kap alırım en azından

Iste bu kadar canim ... niye bunun icin aglayip uzuyorsun ki kendini... gidersin bir bakinirsin etrafa tanidik varmi yoksa gidersin... sonra disarida dolasmanin keyfini çıkarırsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iste bu kadar canim ... niye bunun icin aglayip uzuyorsun ki kendini... gidersin bir bakinirsin etrafa tanidik varmi yoksa gidersin... sonra disarida dolasmanin keyfini çıkarırsin...

Bu aralar çok yanlızım, gel dışarı çıkalım diyebileceğim tek bir arkadaşım yok (aslında var da sınavları var bu ara), okuldakilerle aram bozuldu, eski lise arkadaşlarımla da çok görüşmeyiz, şimdi oraya gidip yanlız olduğumu kendime bir kez daha vurgulamak istemedim.

madem haklı sebeplerin var gitme canım o zaman. çocuk değilsin, annen bir iki sert çıkar ama sonunda yapacak bir şeyleri yok. bu senin hayatına ait bir durum, senin sosyal çevren, senin tanıdıkların. sınırların olduğunu hissetsinler biraz. bu kadar otorite kaygısı ve baskı da anca türk aile yapısında vardır zaten...

Bi kitap alin yaniniza cikin, kulakliginizi da takin. Bi kafeye gidin kitabinizi okurken bi kahve icin. Eve donun. Sorarlarsa da ogretmenlerimi cok ozemiştim dersiniz :)

Son düzenleme:
Aynılarını ben de yaşadım yaşamayan var mıdır acaba? Varsa çok şanslılar gerçekten. Ben zamanında sınavlar bitmiş kimse dershaneye gitmiyor ben de gitmiyorum dediğimde demediklerini bırakmamışlardı. Neymiş kimse gitmese dahi ben gidecekmişim. Yok ya?

Takma kafana.. 19 yaşındasın ve reşitsin. Ailendir hakkıdır hayatına yön vermek fakat bahsettiğin mevzuda senden başka kimsenin borusu ötemez şahsımca.

Back
X