• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimse için değerli değilim :((

valla ben de öyle yapıcam artık kutlamam bende. ykın arkadaşım var kardeşim dediğim insnalar var. ama onlarda kutlamadı kuzenim bile. çok alındım vede üzüldüm gerçekten. ailem de kutladı ama bana çok sevimsizce geldi ne bileyim .

ayrıca teşekkür ederim kutladığınız için :)
Umarım seneye olucak doğum gununuz çok guzel geçer. Sıkmayın canınızı benım 1 ay sonra doğum gunum 10 gun onceden gereklı hatırlatmaları yaptım :D
Kutlamayanın canını okurum ben.

Umarım seneye olucak doğum gununuz çok guzel geçer. Sıkmayın canınızı benım 1 ay sonra doğum gunum 10 gun onceden gereklı hatırlatmaları yaptım :KK70:
Kutlamayanın canını okurum ben.

inşallah. seneye daha güzel olur . sizinde şimdiden doğum gününüz kutlu olsun :)

bence böyle hissetmene gerek yok çevrendekilerin doğum günü kutlama gibi bi alışkanlığı yoktur belki
doğum gününde kutlu olsun bu arada inş hersey istediğin gibi olur yenİ yaşında :)
hiiiiç kafana takma derim :KK19:

bence böyle hissetmene gerek yok çevrendekilerin doğum günü kutlama gibi bi alışkanlığı yoktur belki
doğum gününde kutlu olsun bu arada inş hersey istediğin gibi olur yenİ yaşında :)
hiiiiç kafana takma derim :KK19:
inşallah çok teşekkür ederim.

Sen çok fazla vericiysen dengeleri alt üst etmiştir bu.
İnsanlar sana vermeye değil hep senden almaya alışmıştır.
Bundan sonra ofis doğum günleride sesini çıkarma.
Herkes ektiğini biçer benim lugatımda.

Benim gibi biri daha varmış dedim . Aynı durumdayız hatta bazen düşünüyorum da biri yanlışlıkla bir süpriz yapsa heyecandan kalpten giderim. Bence en önemli şey beklentiyi düşürmek en azından hayal kırıklığına uğramıyorsun

Sen çok fazla vericiysen dengeleri alt üst etmiştir bu.
İnsanlar sana vermeye değil hep senden almaya alışmıştır.
Bundan sonra ofis doğum günleride sesini çıkarma.
Herkes ektiğini biçer benim lugatımda.

evet çok haklısınız. özellikle şu ofis doğum günlerinde. kimin doğum günü varsa o gün aramızda para toplardık pasta alırdık falan kutlar sürpriz yapardık. haliyle aynısını bende bekledim. bence terbiyesizlik bu. bir daha ne para veririm ne de kutlarım ne yapıyorlarsa yapsınlar. :((

Benim gibi biri daha varmış dedim . Aynı durumdayız hatta bazen düşünüyorum da biri yanlışlıkla bir süpriz yapsa heyecandan kalpten giderim. Bence en önemli şey beklentiyi düşürmek en azından hayal kırıklığına uğramıyorsun

beklenti içinde oluyrum en azından arayıp kutlamalarını isterdim hiç o da yok. valla acayip nefret ediyorum şuan hepsinden iş yerindeyim ve iş dışında hiç muhabbet etmedim kimseyle :)

Günaydın Arkadaşlar.

Acayip moralim bozuk. çok kırıldım çevremdeki insanlara. dün benim doğum günümdü. ama bir allahın kulu , çevremdekiler doğru dürüst kutlamadı. önemsizmişim gibi hissettirdiler hiç birşey yapmadılar kendi pastamı bile kendim aldım. ben böyle şeyleri önemsiyorum. kimisi doğum günü kutlamaktan hoşlanmaz ama ben seviyorum.
iş yerindeki arkadaşlarımdan bile bir kutlama bekledim. ki hep ofis olarak herkesin doğum gününü kutlarız genelde. bana gelince birşey yok. diğer tüm arkadaşlarımın da doğum günlerini kaçırmam hep ufak jestler yaparım. bunları karşılık beklediğim için yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. değer verdiğim sevdiğim insanların özel günlerinde onları daha da sevindirmek isterim.
ama nedense iş bana gelince herkes ortadan kayboluyor. düşünüyorum insan ilişkilerime de dikkat eden biriyim. kimseye kötü söz söylemem kalplerini kırmamaya özen gösteririm. yani kötü bir insan olduğumu da düşünmüyorum. kuzenlerim bile kutlamadı doğum günümü.

25 yaşındayım. ama size yemin ediyorum. bu yaşıma kadar benim için ailem de dahil özel birşey yapmadı. neden diye soruyorum kendime. kötü bir insanmıyım. neden kimse değer vermiyor bana . anlamıyorum. bu durum beni gerçekten çok üzüyor. çevremdeki herkes bir gölgeden ibaret. dün gerçekten çok mutsuzdum. yataktan hiç çıkmadım. en son akşam pasta aldım annem ve kardeşimle kutladık. öyle yapmacık ve sıradan bir gündü ki. halbuki onların doğum günü olduğu zaman mutlu olmaları için ve benim için değerli olduklarını bilmeleri için sabahtan akşama tüm güzellikleri yapıyorm.

kimse benim gbi ince düşünmüyor :KK43:(( yapmacık insanlar hepsi ve sadece gölgeden ibaretler...

Ben özel günleri hiç aklımda tutamam illa ki birinin hatırlatması lazım.Bazen sosyal ortamlara yazılan doğum günleri kurtarıcım oluyor.Eskiden facede doğum günü olan herkesin doğum gününü kutlardım baktım geri dönüş yok ben de bıraktım.İnsanların işine yaradığımız sürece hayatlarındayız boş ver.Lise zamanlarında da herkesin doğum gününü kutlardık benim ki hep tatile denk gelirdi çok heveslenirdim.Sen de bundan sonra kutlama yaptıklarının farkına varırlar belki.

Çok iyi niyetli ve temiz kalpli birisin belli. Bu kadar verici ve fedakar kişilere insanlar hep nankördür ve bu hiç değişmez. Ta ki sen onları mutlu etme çabalarını bırakana kadar. Çook güzel ve mutlu yaşların olsun inşallah ❤️

Bir akrep kadını klasiği daha...
Aynı gün doğumluyuz:KK19:
Nice nice senelere, verdiğin değerin kat be katını gördüğün, sağlıklı, huzurlu, aşklı bir yaş olsun.:KK68:

Huyumuz bu herhalde, fazla ince düşünmek ve en azından değerli olduğumuzu görmeyi ummak.
Eminin hiç beklemediğin insanlar tahmininden çok daha fazla seviyordur seni ama iş bu tip özel şeylere gelince niyeyse herkes geri duruyor.
Benim de doğumgünümü sadece ailem eşim ve 2 arkadaşım kutladı.
Hatta bundan 4 yıl önce kimse kutlamamıştı, annem dahil unutmuştu.
Resmen 1 hafta hayalet gibi gezdim evde, gözler ağlamaktan şiş şekilde.
O gün hayatımda bazı şeylere yön vermeyi öğrendim.
Bu yılki doğumgünümde mesela eşime tutturdum, şuraya yemeğe götüreceksin gibi isteklerle, en azından kendi kendime bir organizasyon yaptım.
Hiç kimsenin bir şey yapmamasına, annemin bile hatırlamamasına oturup ağladığım yıldan beri, bu kararı aldım.
Hayatımdaki en değerli varlık benim ve doğum günüm olan en önemli günü ben kendim için kutlamalıyım dedim ve öyle de yapıyorum.
Sana da tavsiye ederim arkadaşım, hatta beraber kutlayabiliriz bundan sonra zevkle.

İyi ki doğdun, emin ol bu dünyada var olman bile seni çok özel kılıyor.:KK50:

Hala uyumayanlar varmıs benim gibi yaşasin...ve gec de olsa dogum günün kutlu olsun...bu durumu sakın lafıni sözünü etme etrafta cok üzüldügünü anlarlar...aksine umursamıyomuş gibi davran ve kimseninkini kutlama sen de...hayat prensibim şu bana ne kadar yapiliyosa o kadar yaparim...her konuda boyleyim...ve bu durum ailem icin de gecerli...

Günaydın Arkadaşlar.

Acayip moralim bozuk. çok kırıldım çevremdeki insanlara. dün benim doğum günümdü. ama bir allahın kulu , çevremdekiler doğru dürüst kutlamadı. önemsizmişim gibi hissettirdiler hiç birşey yapmadılar kendi pastamı bile kendim aldım. ben böyle şeyleri önemsiyorum. kimisi doğum günü kutlamaktan hoşlanmaz ama ben seviyorum.
iş yerindeki arkadaşlarımdan bile bir kutlama bekledim. ki hep ofis olarak herkesin doğum gününü kutlarız genelde. bana gelince birşey yok. diğer tüm arkadaşlarımın da doğum günlerini kaçırmam hep ufak jestler yaparım. bunları karşılık beklediğim için yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. değer verdiğim sevdiğim insanların özel günlerinde onları daha da sevindirmek isterim.
ama nedense iş bana gelince herkes ortadan kayboluyor. düşünüyorum insan ilişkilerime de dikkat eden biriyim. kimseye kötü söz söylemem kalplerini kırmamaya özen gösteririm. yani kötü bir insan olduğumu da düşünmüyorum. kuzenlerim bile kutlamadı doğum günümü.

25 yaşındayım. ama size yemin ediyorum. bu yaşıma kadar benim için ailem de dahil özel birşey yapmadı. neden diye soruyorum kendime. kötü bir insanmıyım. neden kimse değer vermiyor bana . anlamıyorum. bu durum beni gerçekten çok üzüyor. çevremdeki herkes bir gölgeden ibaret. dün gerçekten çok mutsuzdum. yataktan hiç çıkmadım. en son akşam pasta aldım annem ve kardeşimle kutladık. öyle yapmacık ve sıradan bir gündü ki. halbuki onların doğum günü olduğu zaman mutlu olmaları için ve benim için değerli olduklarını bilmeleri için sabahtan akşama tüm güzellikleri yapıyorm.

kimse benim gbi ince düşünmüyor :KK43:(( yapmacık insanlar hepsi ve sadece gölgeden ibaretler...

baaskalarını s.ktir et tatlım bu kadar net. bende eskiden sein gibiydım. simdi ofiste tek egleniyorum dıarsını gozlemlıyorum dalgageciyorum muziplk yapıyorum

ve hayat cook gzel
iyi ki dogdun tatlım tanımasamda.....
optum

İster arkadaş ilişkisi olsun ister aile benim hayat felsefem: kimseden beklentin olmazsa hayal kirikligin da olmuyor.

Bir akrep kadını klasiği daha...
Aynı gün doğumluyuz:KK19:
Nice nice senelere, verdiğin değerin kat be katını gördüğün, sağlıklı, huzurlu, aşklı bir yaş olsun.:KK68:

Huyumuz bu herhalde, fazla ince düşünmek ve en azından değerli olduğumuzu görmeyi ummak.
Eminin hiç beklemediğin insanlar tahmininden çok daha fazla seviyordur seni ama iş bu tip özel şeylere gelince niyeyse herkes geri duruyor.
Benim de doğumgünümü sadece ailem eşim ve 2 arkadaşım kutladı.
Hatta bundan 4 yıl önce kimse kutlamamıştı, annem dahil unutmuştu.
Resmen 1 hafta hayalet gibi gezdim evde, gözler ağlamaktan şiş şekilde.
O gün hayatımda bazı şeylere yön vermeyi öğrendim.
Bu yılki doğumgünümde mesela eşime tutturdum, şuraya yemeğe götüreceksin gibi isteklerle, en azından kendi kendime bir organizasyon yaptım.
Hiç kimsenin bir şey yapmamasına, annemin bile hatırlamamasına oturup ağladığım yıldan beri, bu kararı aldım.
Hayatımdaki en değerli varlık benim ve doğum günüm olan en önemli günü ben kendim için kutlamalıyım dedim ve öyle de yapıyorum.
Sana da tavsiye ederim arkadaşım, hatta beraber kutlayabiliriz bundan sonra zevkle.

İyi ki doğdun, emin ol bu dünyada var olman bile seni çok özel kılıyor.:KK50:

Çok teşekkür ediyorum. ben de doğum günlerimde kendimi şımartmayı severim ama bu defa çevremden beklemiştim :))

Back
X