Kimse ilgilenmedi kızlar bide burdan deniyim istedim :((

EylemYorulmaz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
81
0
6
Eskişehir
Selam kızlar
Part time garsonluk servis elemanlığı gibi bir iş düşünüyorum ama pek ücretlerindende haberim yok görüşmeye gidince nekadar söylemeliyim mesela :44:

sanırım ssk falan yapmazlar yol yemek ikilisinden de sadece birini verirler diye tahmin ediyorum var mı aranızda part time işlerde çalışmış olan ? :44:

ssk yapmazlar diye birşey yok.yapmak zorundalar.part time kaç saat çalışacağına bağlı ücret.ama full çalışanlar 800tlden başlıyorlar bu işe.en düşük..

heryerde aranıyor servis elemanı.bir de ne mezunusun, referansların önemli ücret konusunda.

canım 6-7 saat civarı part time düşünyüorum asgari ücret üzerinden düşünürsek ozaman yarı yarıya 400-500 civarı bir maaş alırım değilmi

canım sen ne kadar söylersen söyle onların vereceği para bellidir. sen düşündüklerinden daha çok söylersen zaten almazlar seni. bu aşamada bu işe gerçekten ihtiyacın varsa başvuracağın yere bağlı olarak "şirket statüsü" kadar diyebilirsin. diyecekleri rakam seni kesmezse gitmezsin.

bence geçici olarak büroda sekreterlik yada muhassebeye devam et derim sigortan yemeğin oluncak düzenli maaş falan part time ile ne zamana kadar devam ettirebilirsin ki ? kpss zor olay ve hemen kazanabilecek misin bakalım . bence kpss sınavınada gir ama meslek olarak çince tercümanlığı derim . benim arkadaşım çince kursuna gtti sertifia aldı çok büyük işyerlerinden ayğına teklif geldi bi deri mağzasında deri ceget tanıtımı yapıo bi kaç saatlik o da ve ayda 3bin tl net gelir satarsada ceget prim alıyor bence iyi düşün ben kurs hemen bulsam gidicem ama koskaca izmirde yokkkk bi kaç kişiyle açarz diolar onada talep yok heralde. bayan için iyi bi kariyer derim ben kendi adıma

anlıyorum canım evet bikaç yere iş görüşmesine gittim hsonu ama dediğin gibi resmen emek sömürüsü ya nerdeyse tam gün çalışıyosun ama verdikleri para asgari ücretin yarısı hatta neti hesaplarsan daha da düşüyor bu rakam
eniyisi geçici olarak kendi mesleğime devam etmek. çince tercümanlık hiç bilmediğim bir sektör açıkcası 0dan risk alacaksam enazından bildiğim meslekte risk almak isterim fakat teşekkür ederim bikonu hakkında enazında bilgi sahibi olmuş oldum

Ben yaklaşık 2 yıldır part time olarak çalışıyorum ve teknoloji marketlerde çalıştım hep şu an da da aynı şekilde.Açıkcası daha önce bilgin var mıydı bilmiyorum ama promotörlük iş ilanlarına bakmanı tavsiye ederim.Hem hakkını yemezler avmde bulunacağın için çalışma saatlerini uzatmazlar.Hem de promotörlük olursa genelde haftada 2 veya isteğe göre 3 gün 8 saat çalışıyorsun.Yemek molan çay molan her şeyin oluyor.Primlerin oluyor tabi firmaya göre de değişiyor ücretlendirilmesi de asgari ücreti buluyor nerdeyse.Tabi teknolojiye ilgin varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…