kimse kimseyi tanımıyor..

Ssenae

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
88
32
3
Benim 2 senelik bir ilişkim var aileler daha tanışmasada benim ailemde onun aileside isim olarak tanıyorlar. Sevgilimin oturduğu sitede bir işte çalışıyordum ailesiyle her gün yüzyüze gelmişliğim varken bir kerede dönüp kimse bakmadı, selam bile verilmedi. Annesi beni gördüğünde benden kaçar gibi davranıyor, babasıda keza aynı şekilde. Herşey gayet ciddiyetinde yürüyor bu olay haricinde. Kendi aralarında konuşuluyo düğün için planlar yapılıyo ama gel gelelim kimse kimseyi tanımıyo. Sevgilim beni ailesiyle neden hala tanıştırmıyor olabilir, neden hala birbirimizi gördüğümüzde köşe kapmaca oynuyor gibiyiz. Anlayan banada anlatsın

Aynen bende o şekilde tahammül edemediğimden kaçarım. Belkide evde konuşulmuyor bana mı öyle uyduruyor anlamadım ki

O zaman net olarak bir konuşma yapın ve aileler tanışsın..Gün belirleyin o kadar ciddi ise gösterebilir bunu.

Net olarak konuşma yapılmasına yapılır ama onun böyle bi adım atması gerekmez mi? Yani ben evlenmeye cok istekliymisim gibi olmaz mı? İstegim evliligin hemen olması değil ama nasıl olduklarını bilmek istiyorum

sizi gormedilerse sizin oldugunuzdan nasi emin oluyorlar gorduklerinde sizi?

O kadar da biliyorlar canım her gün yan yanayız illaki uzaktanda olsa beni görüyorlar evlerinde odalarında fotoğraflarım var ordan da biliyorlar

O zaman bu konu tekrar açıldığın da belirtebilirsin.Laf var icraat yok senin canını epey sıkmış zaten.O söylemiş sen söylemiş çok önemli değil ki sonuç ikinizin de aynı şeyi istiyor olmanız önemli.

Evet doğru söylüyorsun, baya sıkıldı daha tanımadan soğumaya bile başladım beni görüp görmemezlikten gelmeler yanımdan geçerden dönüp bakmamalar falan insan ister istemez bozuluyo

Belkide sandığın gibi evde ciddi bir sey konuşulmuyordur. Sevgiline bu konuyu aç bence

benim oglum da bir kızı bana getirip tanıştırmadığı sürece bilsem bir ilişkileri olduğunu yolda görüp selam vermem veya özel ilği göstermem kız isterse gelir selam verir konuşur bende öyle konuşurum.

O açıdan da düşündüm tanışılmadığı sürece ne sıfatla bana selam versin ki diyerekte haklı buldum ama insan kafaya takıyo, bende uzak duran birine selam verip yanına gidip konusamıyorum bende soguk oluyorum

Tam tersini yap ne kaybedersin ki, git tanış konuş, anne de hayırdır oglum falan diye sorma geregi duyar zaten ciddi bir konu varsa cocukda harekete geçmiş olur.
26 yaşında bir erkek evlat sahibi olarak söylüyorum ve birçok annede benim gibi düşünüyor, çok kız arkadaşı oldu hemen hepsini tanırım ama yolda görse aaa napıyosun demem karşıdan beklerim (protokol gereği )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…