Henüz ciddi bir adım atmak istemediği için tanıştırmıyor olabilir mi ?
Aklıma baska bir şey gelmiyor.
Ama gelip benimle ciddi ciddi artık vakti geldi evlenmeye kendini hazırla diyip duruyor bende onu anlamıyorum ya zaten
valla görmek istemediklerimden kaçıyorum ben yada konuşmak istemediğim insanlardan . Evlilik düğün vs konuşup aileden kimseyle tanıştırmamak hela her gün yüz yüze bakarken çok saçma . Sevgilin ikili oynuyor olabilir mi ?
O zaman net olarak bir konuşma yapın ve aileler tanışsın..Gün belirleyin o kadar ciddi ise gösterebilir bunu.
sizi gormedilerse sizin oldugunuzdan nasi emin oluyorlar gorduklerinde sizi?
Net olarak konuşma yapılmasına yapılır ama onun böyle bi adım atması gerekmez mi? Yani ben evlenmeye cok istekliymisim gibi olmaz mı? İstegim evliligin hemen olması değil ama nasıl olduklarını bilmek istiyorum
O zaman bu konu tekrar açıldığın da belirtebilirsin.Laf var icraat yok senin canını epey sıkmış zaten.O söylemiş sen söylemiş çok önemli değil ki sonuç ikinizin de aynı şeyi istiyor olmanız önemli.
Acaba desem mi tanısmak istiyorum diye o konuda da kararsızım hani zoraki olur gibiBelkide sandığın gibi evde ciddi bir sey konuşulmuyordur. Sevgiline bu konuyu aç bence
O açıdan da düşündüm tanışılmadığı sürece ne sıfatla bana selam versin ki diyerekte haklı buldum ama insan kafaya takıyo, bende uzak duran birine selam verip yanına gidip konusamıyorum bende soguk oluyorumbenim oglum da bir kızı bana getirip tanıştırmadığı sürece bilsem bir ilişkileri olduğunu yolda görüp selam vermem veya özel ilği göstermem kız isterse gelir selam verir konuşur bende öyle konuşurum.
İkili derken mesela nasıl yapıyordur sizceSevgilin ikili oynuyor yakında anlarsın zaten
Değilim tabiki kendi kulağımla duymadan emin olamamKendi aralarında konuştuklarından emin misiniz ?
O açıdan da düşündüm tanışılmadığı sürece ne sıfatla bana selam versin ki diyerekte haklı buldum ama insan kafaya takıyo, bende uzak duran birine selam verip yanına gidip konusamıyorum bende soguk oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?