S Ssenae Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ocak 2016 88 32 3 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ssenae #61 maylins .!.: Belkide ailesi seni istemiyor ama oğullarıyla yüz göz olmamak için bişey söylemiyorlardır. Vazgeçmesini bekliyor olabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Beni sevmemeleri için hiçbir sebep yok ki tabi kendi içlerinde ne düşünürler onu bilemem ama annesi sevgilime "sen bu kadar uzun süreli bi ilişki yürütüyosan o kız doğru kızdır" diye söylemiş ama bilemem yinede
maylins .!.: Belkide ailesi seni istemiyor ama oğullarıyla yüz göz olmamak için bişey söylemiyorlardır. Vazgeçmesini bekliyor olabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Beni sevmemeleri için hiçbir sebep yok ki tabi kendi içlerinde ne düşünürler onu bilemem ama annesi sevgilime "sen bu kadar uzun süreli bi ilişki yürütüyosan o kız doğru kızdır" diye söylemiş ama bilemem yinede
nempol Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2014 3.206 4.116 83 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ssenae #62 Sizden adım bekliyor olabilirler mi ? Sonuçta onlar büyük sizin gidip selam vermeniz daha doğru olur. Tabi ondan önce sevgilinizle konuşun bu durumu.
Sizden adım bekliyor olabilirler mi ? Sonuçta onlar büyük sizin gidip selam vermeniz daha doğru olur. Tabi ondan önce sevgilinizle konuşun bu durumu.
D defne1923 Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2016 276 167 18 35 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ssenae #63 Seni oyaliyor olabilir
S Ssenae Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ocak 2016 88 32 3 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ssenae #64 nempol .!.: Sizden adım bekliyor olabilirler mi ? Sonuçta onlar büyük sizin gidip selam vermeniz daha doğru olur. Tabi ondan önce sevgilinizle konuşun bu durumu. Genişletmek için tıkla... Selam vericegim zaman ne tepki alırım bilmediğim için hiç ona kalkışmadım bile. Konuşurum konuşmasınada sık boğaz eder gibi olmasınıda istemem
nempol .!.: Sizden adım bekliyor olabilirler mi ? Sonuçta onlar büyük sizin gidip selam vermeniz daha doğru olur. Tabi ondan önce sevgilinizle konuşun bu durumu. Genişletmek için tıkla... Selam vericegim zaman ne tepki alırım bilmediğim için hiç ona kalkışmadım bile. Konuşurum konuşmasınada sık boğaz eder gibi olmasınıda istemem
S Ssenae Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ocak 2016 88 32 3 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ssenae #65 defne1923 .!.: Seni oyaliyor olabilir Genişletmek için tıkla... 2 yıllık sevgilim de olsa "yok cok ciddi düsünüyo" diyemem neleri okudum burada. Oyalıyorsa da inşallah yakında belli eder niyetini ne diyeyim
defne1923 .!.: Seni oyaliyor olabilir Genişletmek için tıkla... 2 yıllık sevgilim de olsa "yok cok ciddi düsünüyo" diyemem neleri okudum burada. Oyalıyorsa da inşallah yakında belli eder niyetini ne diyeyim
D defne1923 Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2016 276 167 18 35 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ssenae #66 Ssenae .!.: 2 yıllık sevgilim de olsa "yok cok ciddi düsünüyo" diyemem neleri okudum burada. Oyalıyorsa da inşallah yakında belli eder niyetini ne diyeyim Genişletmek için tıkla... Evet malesef belli olmuyor hakkinizda hayirlisi olsun
Ssenae .!.: 2 yıllık sevgilim de olsa "yok cok ciddi düsünüyo" diyemem neleri okudum burada. Oyalıyorsa da inşallah yakında belli eder niyetini ne diyeyim Genişletmek için tıkla... Evet malesef belli olmuyor hakkinizda hayirlisi olsun