Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım cnmİzmir ege üniversite hastanesinde tüp bebek yaptıran varmj
Merhaba nezman yaptırdınız ve hamile misiniz.Ben varım cnm
Maddi açıdan ne ödediniz kimden dolayı tüp bebk bkBen varım cnm
Yeni ocak ayında yaptırdım tuttu ama düşürdüm malesef 2. Tüp bebeğim ikisinide düşürdüm malesefMerhaba nezman yaptırdınız ve hamile misiniz.
Benim amh 0.97 eşimde sayı ve hız sorunu var rapor çıkarttık 900 civarı hastaneye 430 dondurma işlemi 530 ilaçlar canımMaddi açıdan ne ödediniz kimden dolayı tüp bebk bk
Şuan hamile misin yoksa 3. Cuyemi hazirlaniyirsunYeni ocak ayında yaptırdım tuttu ama düşürdüm malesef 2. Tüp bebeğim ikisinide düşürdüm malesef
Çok üzüldüm Y inslakah Bi dahakine hamile kalıp alırsın sağlıkla kucağınaYeni ocak ayında yaptırdım tuttu ama düşürdüm malesef 2. Tüp bebeğim ikisinide düşürdüm malesef
Hala kanamam var canim Dondurulmusum var 2 tane onlari kullanicam ama oncesinde neden dusuk yapıyorum ona bakilcakŞuan hamile misin yoksa 3. Cuyemi hazirlaniyirsun
Çok üzüldüm Y inslakah Bi dahakine hamile kalıp alırsın sağlıkla kucağına
Allahın izniyle güzel haberlerini alırım inşallah. Doktorun kimdi burada. Bide hani 2 düşük oldu 3.transferin olacak tekrarını ücret vericeksinHala kanamam var canim Dondurulmusum var 2 tane onlari kullanicam ama oncesinde neden dusuk yapıyorum ona bakilcak
Esin tese oldumjBen varım cnm
Tese olcak durumu yok canım sayı düşük sadece 13 milyon bazen 20 milyon sayı değişiyor surekliEsin tese oldumj
Ilk tedavim adanada oldu 2. Ege üniversitesi ege hanım evet rapor hakkimi kullanmicaz transferdeAllahın izniyle güzel haberlerini alırım inşallah. Doktorun kimdi burada. Bide hani 2 düşük oldu 3.transferin olacak tekrarını ücret vericeksin
Anladım teşekkür edrimTese olcak durumu yok canım sayı düşük sadece 13 milyon bazen 20 milyon sayı değişiyor surekli
Merhaba ben de spontan gelisen 3 dusugum var ve ilk tup bebek denememi su virus biterse Allahin izniyle yapmayi planliyorum.benim amh 0.65 ve gebeliklerim 6 yahut 7.haftadakurtaj ile sonuclaniyor .arastirilma yapildi hic bir sebep bulunamadi...dusuklerum uzerinde genetik tarama yapilamadi cunku kese icerisinde 5 haftada gelisen bebek sonradan eridigini soyledi doktorlar ve bu yuzden bebegin genetigine bakamadilar.yani yapilamayan tek test o bu yuzden ben genetik taramali yaptirmak istiyorum.oncelikle universiteler de bunu yapiyor mu?yani rapor alirsam genetik taramali tup bebek yaparlarmi bilgisi olan var mj?Anladım teşekkür edrim
Yapıyorlar biz genetik testimizi yaptık unidede yapılıyorMerhaba ben de spontan gelisen 3 dusugum var ve ilk tup bebek denememi su virus biterse Allahin izniyle yapmayi planliyorum.benim amh 0.65 ve gebeliklerim 6 yahut 7.haftadakurtaj ile sonuclaniyor .arastirilma yapildi hic bir sebep bulunamadi...dusuklerum uzerinde genetik tarama yapilamadi cunku kese icerisinde 5 haftada gelisen bebek sonradan eridigini soyledi doktorlar ve bu yuzden bebegin genetigine bakamadilar.yani yapilamayan tek test o bu yuzden ben genetik taramali yaptirmak istiyorum.oncelikle universiteler de bunu yapiyor mu?yani rapor alirsam genetik taramali tup bebek yaparlarmi bilgisi olan var mj?
Izmir ege üniversitesinde yaptırdık herhangi bi rapor filan gerekmedi ama senin nasil bi genetikden bahsettiginj anlamadim farkli okabilir. Biz tup bebek için tahliller yaptırdığımizda doktor kendisi istedi genetik test. Esimazosperm die ikimize de bakildi sukur sonuc temiz.Yani raporlu olarak mi genetik taramali yaptiniz?bir de hangi univ de yaptiniz acaba?
Izmir ege üniversitesinde yaptırdık herhangi bi rapor filan gerekmedi ama senin nasil bi genetikden bahsettiginj anlamadim farkli okabilir. Biz tup bebek için tahliller yaptırdığımizda doktor kendisi istedi genetik test. Esimazosperm die ikimize de bakildi sukur sonuc temiz.
Bence illaki yapılır çünkü transfer tutmazsa soruna bakılıyor. Sorunlardan biri embriyo olabilir oyuzden bakılır özel olarak kendinizde söylersiniz devlet tarafından olmuyorsa özel den yaparsınız. Maddi açıdan yıpratıcı bir dönem olacak ama yeterli hayırlı evlatlarımıza kavuşalımMerhaba tekrar...bahsettigim embriyolarin genetik taramasi...anne ve baba adayinin degil...