kimse sevmez ki beni:(

pnr241

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
120
0
0
İzmir
hep sorunlu oldum ben..ilkokuldan üniversiteye kadar..okul bitiyor hala sorunlar devam ediyor..şükretmek lazım aslında hatalıyım ama çok mutsuzum..kimsenin beni sevmedğini düşünüyorum artık..yarın doğum günüm kimse aramaz bile 3 tane samimi arkadaşım var o kadar diğerleri aramaz..eskiden çok kafaya takardım ama artık biliyorum bu böyle devam edecek..üniversite son sınıfım.okulda koca okulda sadece toplasan 5 i geçmez arkadaş sayım..ha şöyle bir avantajım var.o üç arkadaşım her derdimi paylaşır,şimdi arasam şimdi koşar gelir..ama işte o kadar başka yok.zaten onlarda tatilden dolayı memleketlerinde.bende yalnz yalnız evde oturuyorum..millete bakıyorum arkadaş grupları,eğlenceler,mutluluklar..bir de kendime bakıyorum.24 yaşına gelmiş evde öyle tatilde annesiyle takılan,yalnız,sessiz..aslında içimde neler yaşıyorum..eğlenmesini seven biriyim ama yok..ortam yok..bazıları suratıma bakınca sanki bnden nefret ediyorlar gibi baktıklarını hissediyorum..yani ne bileyim mesela staja gidiyorum kızlar var erkekler var hep dışta kalan ben oluyorum.onların muhabbetleri iyi hoş..diyorum neden kimse beni sevmiyor..sonra ailem..babamda beni sevmiyor gibi davranıyor..işten geliyor hiç bişey paylaşmıyor konuşmuyor.daha çok yalnızlığıma gömülüyorum.erkek arkadaşımdan ayrıldım baya oluyor bitmesi gereken bi ilşkiydi şimdi de ara mı acaba 12 den sonra diyorum..ama aramaması daha hayırlı onu da biliyorum.çünkü ararsa yeniden aynı durumda olacağım..işte böyle kızlar yalnızım,iyice içime kapandım..herkes kursa git onu yap bunu yap diyor.staja gidyorum zaten amahiç gidesim yok ki gitsem de orada kimse konuşmaz benle..sen konuş diyeceksiniz ben çok deniyorum ama karşı taraf nedense hep isteksiz oluyr..erke ya da kadın farketmez benmle arkadaşlık yapmak istemiyorlar..face ye doğum tarihimi bile girmedim..çünkü kimse kutlamayacak..bu durumda bni çok incitiyor aslında..ben gibi olan var mı ya da benim bu durumdan kurtulma şansım var mı..nasıl olsun ki..insanlar yüzüme bakmıyor..

bana benziyorsun
bende bazen böyle düsünürüm, kimse sevmez beni,
bende 24 yasindayim bu ay 25 olucam,
hatirlayan hep ailem ve kuzenim..
benim öyle 3 tane arkadasim bile yok..
ama ablamgil var cok sükürki.. arkadaslarida gördük..
sen kendini buna sartlamissin canim,
kimse sevmez, kimse sevemez, sevmiyor..
bende öyleyim ama bazen mesela okulda baslarim saka yapmaya taklit yapmaya,
herkes cok eglenir.. yani o an düsünmen gereken, beni severlermi sevmezlermi degilde,
ben onlari severmiyim ? ben onlari begenecekmiyim ?
onlar kimki ? senin benim gibi onlarda insan..
kimse kimseden üstün degildir..
kendinin farkina varman lazim.. sen kendini bu düsüncelerle kapattikca, insanlarda senden kacar..

canım bence sen kendini öyle şartlamışsın kimse beni sevmiyor diyerek beynine mesaj veriyorsun kimse beni sevmesin! diye. insanlarla konuşurken kimbilir onlara farkında olmadan nasıl bakıyorsun. belki de onlar senin isteksiz olduğunu zannediyorlardır, olamaz mı?

tüm güzellikler senin olsun

insan hissettiği yaşta derler ya, işte anatomik birşey bile aza inerken güzel düşüncelerle daha neler değişir neler...

Arkadaş konusunu boşuna kafana takıyorsun. Az olsun öz olsun boş ver.. Ne kadar çok arkadaş o kadar dedikodu,tatsızlık,kıskançlık... Ben ünideyken arkadaşlarım vardı ama son sınıfa geldiğimde 1tane arkadaşım kaldı,hepsiyle bağımı ben kopardım,rahatladım.İki yüzlü insanlarla ne paylaşacaksın...

Birazda tek başına olmayı sevmek lazım galiba.. ben tek başıma alırım fotoğraf makinemi gezerim,bol bol fot. çekerim..tek başıma sinemaya gitmeyi de severim...

İlla arkadaş istiyorsan muhabbeti sen aç..Samimi arkadaşlarınla planlar yapın..

Öncelikle üniversitede sayılı arkadaşının olması bence güzel.

Çünkü her zaman karşına iyi insanlar çıkmayabiliyor.

Şu facede doğum günü kutlama olayını ben pek samimi bulmuyorum önceden böyle değildi arayıp kutlanırdı çok daha içten olurdu..

Ailen yanındaysa, sana her zaman destek oluyorlarsa, sağlığın yerindeyse o zaman iyiki doğdun :)

O bu kutlamadı diye üzülerek geçirme doğum gününü.. Beklentisiz ol tatlım böyle şeylere takılma.

Bende çok isterim arkadaş ortamım eğlenceli olsun gezelim tozalım diye ama hayalimdeki gibi olmuyo ki her zaman :)

Ve son olarak eski erkek arkadaşınla iletişim kurma. Kendinde demişsin olmaması gereken biri diye.

Boşlukta hissettiğin için böyle düşünmüş olabilirsin.

Bak benden bi tavsiye; kitap oku.. özellikle kişisel gelişim kitapları daha olgun düşünmemizi sağlar.

Hiç yalnızlık çekmezsin emin ol :)

Stajdakilere de sabah gittiğinde içten bi gülümsemeyle Günaydııınn! de.

Pozitif ol ki ertafındakilere de yansısın :)

Neyse çok uzattım gidiyorum öhm

insan hissettiği yaşta derler ya, işte anatomik birşey bile aza inerken güzel düşüncelerle daha neler değişir neler...

evet güzel düsünce cok önemlide,
ben eskisine göre cok cok iyiyim bu konuda ya
eskiden ben pesimistin önde gideni, icine kapanikmi kapanik biriydim..
gerci hala bazen bu hallerim oluyor ama gecici ve eskisine göre cok daha az bi oranla

teşekkürler cnmm cevbın için..okumaya çalışıyorum bende ama işte görsen öyle çok sert biri de değilim ama neden böyle oluyor anlam veremiyorum arkadaşların dediği gibi şartlanmş olabilirim..hep insanların beni sevmediği aklıma geliyor mesela biriyle konuşuyorum ama işte içimden onun bnden hoşlanmadığını geçiriyorum..o üç arkadaşım o kadar iyiler ki ne dedikodu ne de en küçük bir şey olmaz aradım bi tanesini gelicek haftasonu izmirden yanıma..aslında böylesi daha iyi haklısın cnm..ama doğm günümde böyle hissettim biran..inş eski erkek arkadşmda aramaz da bende tamamen silerim beynimden..

Tatlım şöyle bi gerçek var ki sen kendini sevmezsen önemsemezsen ertafındakilerde böyle düşünür bak buna yüzde yüz inanıyorum.
Sen kendine güven karamsar olma zamanla bu durumun değiştiğini görceksin..

Siz resmen dertsiz başınıza dert arıyorsunuzda bulamıyorsunuz.
Face doğum tarihimi eklemedim çünkü zaten kimse kutlamaz, yapmayın lütfen.

Allah başka dert vermesin.

kendime güvenim hiç yok zaten..yapabileceğimn çok altındayım..hep başkalarını kendimeden üstün görüyorum

psikolji dersinde mi öğrenmiştik ne
eğer insanın 3-4 yakın arkadaşı olursa o çok mutlu bir insan olurmuş
senin sıkıntın ne ki
yakın arkadaşın varsa sıradan arkadaş niye arıyorsun
tamam olsa iyi olur da bunu sorun etmek niye
bak burada sana cevap yazıyoruz
sıradan arkadaş olduk
sıkıntın bitti mi
çok bir değişiklilk oldu mu sende?
bu kadar basit şeyleri dert etme
bu arada benim arkadaşım çok ama beni de doğum günümde pek kimse aramaz :)

Son düzenleme:
Diyorum k, " Az insan, çok huzur "; Benim de 2 tane arkadaşım var ve o kadar zıtız ki, hani görsen oooha bunlarda mı dersin? ama birimiz olmasa hiçiz resmen... Boşver az olması daha iyi en azından kafanı bir çok kişi yerine 2 kişiye yorarsın. Sevme işine gelince de Allah herşeyin hayırlısını zamanında versin, çok sevenin olsa bir o kadar da sevmeyenin, çekemeyenin olacak ne gerek var? Haa tamam evde oturuyorsun, sıkıcı falan ama kafanı dinlersin işte okul falan derken yorulmuşsundur. Bence biraz kendini dinle ve kendini yenile ne bileyim saçını kestir, yeni kıyafetler al ama bunları yalnız yap, kendin beğendiğin için al veya yap..

Tabi bunlar benim düşüncelerim, herkesin yapısı bir değil bunu da biliyorum ama söylemek istedim.. Salla hayatı uykusu gelsin =)

akıllı insanlar niceliğe değil niteliğe önem verirler canım...çevrende sana gerçekten ama gerçekten değer veren bir kaç kişi yeter....

mutlulugun denizdeki kum taneleri kadar,
huzunlerin yagmurlu havada gokyuzundeki yildizlar kadar olsun
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN...

canım boşver bende ünv. okuyorum hem de izmir gibi eğlencenin göbeğinde ama hiç heves etmedim sınıfımdakilerin çoğu toplanır barlara içkiler falan ben gitmem samimi gelmio çünkü.benimde bi kaç tane arkadaşım var otururuz evde demleriz çayımızı keyif yaparız en zevklisi bu bana göre:)DİPNOT:hiç yoktan senin doğum gününü ailen hatırlıomus benimkini onlar bile hatırlamıo:):)

Canım biliyormusun en gerçeği,içteni,en önemlisi ailedir...
Ortamlar gezmeler hepsi çıkar dedikodu,fesatlık başkada birşey değil.
Bana göre insanın bir iki dostu olmalı.
Annene sarıl öp o sana herkesten daha iyi dost olur:)
Babanıda geç:) aman erkekler ne anlar kadının ruh halinde verin ellerine kumandayı:)
Ha yalnız değilsin inan bazen banada sevilmediğim önemsenmediğim hissi oluşuyor
Hatta göze battığımı ama ben sebebini biliyorum sadece kıskançlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…